rotek_ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ja bym proponowała dac psiaka do wyborczej... po naszych ogłoszeniach był duży odzew na adopcje.... Quote
magdyska25 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a jak się ogłasza psiaki w wyborczej?? trzeba gdzieś zadzwonić?? Quote
magdyska25 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Czy jeżeli znalazłby się domek nie byłoby problemu z transportem np. do Warszawy?? aha i jak znosi jazdę samochodem?? Quote
magdyska25 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Słuchajcie dziewczynki pozwoliłam sobie zrobić banerek dla Elmusia. Ten psiak już tyle przeżył w swoim życiu....mam nadzieję że jak najszybciej znajdzie DS!!! oto banerek: Quote
Apbt_sól Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 fajnie , dzieki juz wklejam w podpis:d Quote
CASIA&ttb Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 z transportem nigdy nie ma problemu ktorego eni da sie pokonac;) (to pisalam ja - mrowa23;P ) Quote
luśka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 bosze, dzięki ogromne dziewczyny!! całuję za banerek :) Elmo podróż znosi dobrze, raz jechał ze mną na tylnym siedzeniu, na kocyku, wpół na kolankach i spał grzecznie lub się rozglądał. a raz jechał na przednim miejscu pod nogami i sie zwinął w kłębek i spał :D widocznie już tak jeździł, bo szło mu lepiej, niż na siedzeniu. On nadal jest u mojej rodziny, rozgryza kolejne piłeczki, zjada kolejne świńskie uszka i kostki. Już zaszczepiony i odrobaczony i o ironio- u weta, który powinien sie tym zająć w schronisku... Ogłąszany w wyborczej był, muszę zów tam poprosić. Ae odzew był tylko jeden, który się rozmyślił :( Przy większej ilości czasu zrobię mu znów aukcję. Też był tylko jeden telefon z allegro :( Elmo zna komendy- siad, zosań, przebij piątkę :) Ale na smyczy się rozpuścił, spaceruje z nim starsza osoba, która pozwoliła sobie, żeby ją ciągnął na smyczy :( Nie opuszcza swojej nowej tymczasowej pani na krok, chodzi za nią nawet do toalety... Ja go przewiozę na całym województwie dolnśląski, a i Warszawa, czy Poznań mógłby się udać Quote
magdyska25 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 no to dobrze...w takim razie trzeba będzie kombinować....z ogłoszeniami i oczywiście domkiem... Quote
Guest ursa81 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ja myślę, że ogłoszenia w gazetach mają wieki sens! Kosztują ale są bardzo efektywne! :) Quote
luśka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 żadnych wizji :(((( odwiedzam go teraz dość często. biega po domu, bawi się i zaczyna nosem kręcić na ryż z mięskiem :) Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 i psiaczek nie ma jeszcze swojego domku stałego?? Quote
luśka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dziś wiozę mu znów porcję smakołyków, nowe zabawki i... obrożę zaciskową, żeby nie ciągnął :( wiem, że to złe, ale nie ma wyjścia :( Quote
luśka Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 no i obróżka pięknie pomogła :) elmo już nie ciągnie. a teraz jest czyściutki i pachący po ostatniej kąpieli Quote
luśka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 jedziemy w czwartek na okazanie, trzymajcie kciuki !!! Quote
luśka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 i pojechał... :( za tydz kontrola. nie podobału mu się rozstanie :((( Quote
luśka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 oddali go, po jednym zaledwie dniu :(( ponoć szczypał dziecko po rękach, gdy trzmało jego piłkę i to było powodem... dziecko malutkie. po świętach jego tymczas wyjeżdża na 2 tyg, ja go wziąść nie mogę, co ja z nim zrobię?? :(( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=333671779 elmo na allegro Quote
Apbt_sól Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 o kurde ;/ szkoda ze chlopak miejsca nie zagrzal :( Quote
magdyska25 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ehhh no to nie za ciekawie........:shake: chłopak rzeczywiście nie ma szczęścia.......trzeba będzie mu szukać domu na ciot. Ma allegro?? Quote
Guest ursa81 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 luśka napisał(a):oddali go, po jednym zaledwie dniu :(( ponoć szczypał dziecko po rękach, gdy trzmało jego piłkę i to było powodem... dziecko malutkie. No tak. Ludzie myśleli, że piesek będzie ładnie stał na półeczce pomiędzy kryształami lub siedział przed małym dzieckiem i czytał książeczkę do snu. Zresztą nie dziwię się. Pewnie Elmo żadnych sztuczek nie zna typu "zdechł pies", "turlaj się" i nie umiał dziecku odgrzewać mleka. Quote
Recommended Posts