kaj-ka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Podobno pracownicy bardzo długo rozmawiali z nowymi włascicielami Kropka i mówili o jego trudnym charakterze. Nie zniechęcili się i odjechali z Kropkiem do domu. Byli u niego w niedzielę-rozmawiałam z nimi, pytałam skąd dowiedzieli sie o psie, czy z dogo czy z ogłoszeń a oni ot tak po prostu przyszli i zasugerowali się tym co im powiedział pracownik ( do mnie powiedział dośc już Kropka w schronisku niech idzie do domu). ludziom pewnie bajek nawstawiał i chyba im się spodobał. Przyjechali dzisiaj po niego autobusem. tak więc Kropek ma dom. trzymajmy kciuki zeby był szczęśliwy. Acha jeszcze jedno mówiłam tym ludziom zeby przeczytali historie Kropka na dogo. Moze i to ich zmotywowało? Quote
:: FiGa :: Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cóż, jesli nowi państwo kropka to czytają to pragnę ich bardzo serdecznie pozdrowić i życzyć wielu wspaniałych i niezapomnianych chwil u boku nakrapianego czworonożnego przyjaciela :) Wszyscy się bardzo z nim zżyliśmy, znalezienie przez niego domku jest dla nas wspaniałą nowiną :multi: Dziękujemy :) Quote
bea_m Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja pójdę po całości i zaproszę na www.dalmatynczyki.fora.pl Tam jest pełno ludzi którzy mają dalmatynczyki i borykają sie z różnymi problemami. Są tez tam ludzie którzy adoptowali psiaki ze schronów. Zapraszam serdecznie. Quote
Recommended Posts