Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie jest młody i jest brzydki, charakterek dla współwięźniów koszmarny ale dla ludzi słodziak.
Na pewno jest bardzo zaniedbany i może dlatego jest taki brzydki a może to mi się takie przykurcze po prostu nie podobają.
Pierwszą osobą która przyszła mi do głowy kiedy go zobaczyłam była Oktawia - bo ona lubi takie czochracze tylko że ten nie ma płaskiej mordki a szczurzy ryjek.
Nie ma imienia i nawet nie wiem jak taką paskudę nazwać - może Mop albo Villeda, bardziej poetycko :eviltong:

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykurcz, przykurcz a w dziąsło chciałaś. To jest piękny mały kurdupel. A jak dostojnie kroczy. To ze gruzie inne psy to pewnie dlatego,że się chłopak boi. Za przykurcza dostaniesz. Obiecuję.

Posted

kaj-ka napisał(a):
Przykurcz, przykurcz a w dziąsło chciałaś. To jest piękny mały kurdupel. A jak dostojnie kroczy. To ze gruzie inne psy to pewnie dlatego,że się chłopak boi. Za przykurcza dostaniesz. Obiecuję.

przykurcz i brzydal a osobiście widziałam jak to kudłate małe i łaciate zbiło miłego pieseczka większego od niego, jakieś kompleksy ma chłopak a nie się boi:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Ale Ty wredna jesteś. Fakt tak troche dziwnie chodzi jakby sobie kilku centymetrów dodawał ale żeby od razu tyle obraźliwych słów na jego temat tu sie pojawiało. o nie.

Posted

tak to jest zaniedbany Foxterier Szorstkowłosy:

Foksterier szorstkowłosyInne nazwyWire Fox Terrier, Wire-Haired Fox TerrierKraj patronackiWielka BrytaniaWymiaryWysokośćmax. 39 cmWaga6,7-8,15 kgKlasyfikacjaFCIGrupa III, Sekcja 1,
nr wzorca 169AKCTerriersANKCGrupa 2 - TerriersCKCGrupa 4 - TerriersKC(UK)TerriersNZKCTerriersUKCGrupa 7 - Terriers

by pies wyglądał jak ten ze wzorca nie strzyże się ich tylko trymuje co 3/4 miesiące w salonie.

Posted

[quote name='olenka_f']
Oktwio to jakiś sfilcowany fox on mały i waży kilogram na jednej ręce go podniosłam , pióreczko i przykurcz

Otóż to: dorosły samiec Foxteriera Szorstkowłosego waży do 7 kg-ten jest seniorem i jest potwornie zabiedzony, wygłodzony i ma chore stawy może spondylozę-zmień Olenka tytuł na :Gdańsk:zaniedbany Foxterier Szorstkowłosy-uratuj porzuconego seniora!!!

znam się tyle o ile na rasach-skromna nie jestem ale spójrz dla porównania co moża zrobic i jak nieniedbac z Kerry Blue Terierem:

PO:

przepraszam za off-ale chcę pokazac róźnicę jak można z pięknej rasy zrobic właśnie takiego "przykurcza" coś co kryje pod kupą zbitych włosów pięknego Foxa!

Posted

Masz racje do Olki tylko takimi argumentami trafisz. Ten Przykurcz mnie rozwalił. Oj nazbierało Ci się Kobieto. A że waży kilogram to dobrze. Wersja mała, kieszonkowa. Dla prawdziwego konesera rasy.

Posted

kaj-ka napisał(a):
Masz racje do Olki tylko takimi argumentami trafisz. Ten Przykurcz mnie rozwalił. Oj nazbierało Ci się Kobieto. A że waży kilogram to dobrze. Wersja mała, kieszonkowa. Dla prawdziwego konesera rasy.

spadaj Kasiucho - przykurcz i brzydal jest :eviltong::eviltong::eviltong:

gdyby mi Oktawia w głowe nie wlazła to bym mu fotek nie robiła i to żadna antyreklama tylko szczera prawda:eviltong::diabloti:

Oktawio a jak się zmienia tytuł bo nie wiem
te na zdjęciach piękne ale tego filca wcale sobie nie wyobrażam jako takiego ślicznego, on na szpilkach łazi :diabloti:

Posted

[quote name='olenka_f']
gdyby mi Oktawia w głowe nie wlazła to bym mu fotek nie robiła i to żadna antyreklama tylko szczera prawda:eviltong::diabloti:

Oktawio a jak się zmienia tytuł bo nie wiem
te na zdjęciach piękne ale tego filca wcale sobie nie wyobrażam jako takiego ślicznego, on na szpilkach łazi :diabloti:

Ola-wciśniej w pierwszym pście EDYTUJ następnie, zaawnasowane i na górze zmodyfikuj tytuł potem ZAPISZ.

może miec do tego przerośnięte pazury, sprawdzałaś jego wilcze? może mu wrastają:roll: