Pretoria Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 @ smutne wiesci z tego tygodnia... Zmarł hodowca Ca de Bou z Ukrainy - Jurij Opielia... Znali go chyba wszyscy. Czesto pokazywal w Polsce swoje psy, ostatnio chyba na swiatowce... Jego najznamienitszy pies Rus Kauri pokazal sie nawet na europejskiej w Barcelonie. Hodowca takich psow jak: Arna-Afina, Arbek, Bakkara, Barbara, itd... Pasjonat rasy... Quote
Janusz45 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 @Pretoria +++++Smutne wieści+++++ Ostatni raz widziałem Jurija na Euro Dog Show w Zagrzebiu osobiście wystawiał Barbare nie miałem tam okazji porozmawiać z nim na temat rasy Ca de Bou chciałem spotkać się z nim w tym roku --widać nie było nam dane , +++++Cześć jego pamięci+++++ Quote
Iriska Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Janusz45']@Pretoria +++++Smutne wieści+++++ Ostatni raz widziałem Jurija na Euro Dog Show w Zagrzebiu osobiście wystawiał Barbare nie miałem tam okazji porozmawiać z nim na temat rasy Ca de Bou chciałem spotkać się z nim w tym roku --widać nie było nam dane , +++++Cześć jego pamięci+++++ Януш, Барбару выставлял не Юрий. Говорят, он умер от инсульта. Пусть земля ему будет пухом... Quote
Janusz45 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 @Iriska Я говорил с её толко по телефону и думал что то он +++++Пусть земля ему будет пухом+++++ Quote
Recommended Posts