fizia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie mogę uwierzyć, że to się stało.:-( Dziś o 11:30 odeszła moja ukochana Alma - mój wspaniały, wierny, czuły, dobry przyjaciel. Była członkiem naszej rodziny przez 11 lat. Ten dom już nigdy nie będzie taki sam bez Niej... Pozostaje mi tylko wierzyć w to, że "Ci, których kochamy nie umierają, bo miłość to nieśmiertelność" Quote
Agga Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Ona na zawsze pozostaną w naszej pamięci, naszych sercach.[/FONT] Quote
Ola164 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Była z Tobą bardzo długo, nauczyła Cię wiele: bezgranicznej miłości, wierności.... Teraz czas by odpoczeła czekając na Ciebie za TM :( Quote
fizia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Dziękuję za miłe słowa... To takie przykre - najgorsza jest ta bezsilność.... Quote
fizia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 To już tydzień kochana... Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa...i wierzę, że będziesz zawsze blisko nas... Quote
szajbus Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Biegaj radośnie Aniołeczku z naszymi psinkami w tej wieczystej krainie Fizia bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana Quote
szarotka11 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Fizia, bardzo Ci współczuję. Wiem jak to boli i długo będzie bolało. Jestem z Tobą. Piękna Almo, już pewnie zaprzyjaźniłaś się ze wszystkimi naszymi pieskami... Biegaj z nimi po tęczowych łąkach... Quote
fizia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Tez mam taką nadzieję, choć tak bardzo chciałabym Ją jeszcze choć raz zobaczyć na Jej ukochanej działce... Wierzę, że spotkała się już z moim Tatą - bardzo się kochali, więc pewnie są szczęśliwi. Dzięki serdeczne za ciepłe słowa. Quote
sota36 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 SPOTKA SIE!!! jak kazdy nasz Przyjaciel zza TM! Musimy " tylko" (?) czekac! Quote
JanuszPLSzczecin Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Żegnaj Almusiu ,biegaj sobie po łąkach krainy psiej szczęśliwości z moim Buddym i innymi przyjaciółmi które przeszły TM Quote
fizia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Almusiu kochana - już miesiąc...bardzo, bardzo tęsknimy... Quote
fizia Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Oj Almuniu tak mi Ciebie brakuje... Quote
Aga76 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Alma, na zawsze w sercu... Bo miłość jest wieczna... Quote
Monia70 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ,,Kiedy śmierć zagląda do naszych drzwi, otwieramy je z lękiem,z żalem.. Dlaczego ja? Dlaczego my? Pomyłka idź sobie dalej... Kiedy umiera ktoś nam bliski, nie ważne człowiek czy zwierzę Bez sensu sie wydaje wszystko.. bo w jaki sens teraz wierzyć? Kiedy nam kogoś śmierć zabierze Kogo kochaliśmy nad życie Jak się nam dalej z życiem mierzyć.. Jak odnaleźć sens w nowym bycie? Że już nie cierpi? To nie pomaga. Bez sensu odszedł,bez potrzeby, i można tylko nad nim płakać, została pamięć,pustka,niebyt,," Almusiu, pokaz pani w jakim pieknym ogrodzie jesteś Spotkałas już Melę i Dżekusia ? Pewnie tak.....poznaliście się.... Quote
Recommended Posts