grazyna9915 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ulaa napisał(a):Ganiające ;) ale wychowane z psem. Ulaa przepraszam najmocniej za moje gapiostwo, jutro zadzownię do schronu. Quote
Mada:) Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Przeniesamowicie kochana sunia, nadal czeka na dom! Quote
agamika Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a może wypytaj i tak o to :oops: , bo taka informacja jeśli jest może pomóc w szukaniu domu :oops: a do tych stron co robicie ogłoszenia , podobno warto alegratke dorzucić . I na gumtree np wrocławskie tez ? tylko trzeba zmienić tytuł ogłoszenia i wtedy nie powinni sie czepić ze dwa takie same są ;) Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 agamika - każdy z nas ogłasza wszystkie tyskie sierotki po kolei na wybranych przez siebie kilku stronach. Każdy ma ich dwie, trzy, bądź jedną i stara się ogłosić na nich każdego psa. Ja ogłaszam między innymi na katowickim gumtree, a Pani Grażynka (grazyna9915) na allegratce. ;) agamika, jeśli możesz nam pomóc w ogłaszaniu suni, bylibyśmy bardzo wdzięczni! :loveu: Quote
Izunia0520 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Koka ogłoszona na : www.dwukropek.pl www.4lapy.pl ;) Quote
Rawa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mada:) napisał(a):agamika - każdy z nas ogłasza wszystkie tyskie sierotki po kolei na wybranych przez siebie kilku stronach. Każdy ma ich dwie, trzy, bądź jedną i stara się ogłosić na nich każdego psa. Ja ogłaszam między innymi na katowickim gumtree, a Pani Grażynka (grazyna9915) na allegratce. ;) agamika, jeśli możesz nam pomóc w ogłaszaniu suni, bylibyśmy bardzo wdzięczni! :loveu: A ja dodam tylko, że spis stron przez nas "eksploatowanych" jest zamieszczony na tyskim wątku ogólnym ;) Quote
Arlene Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Piękna, a dlaczego właściwie Ty nie cieszysz się jeszcze nowym domkiem? Quote
Rawa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Inteligentne psiaki dawno w domu powinny być... Quote
Mada:) Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 A gdzie jest? W schronisku! Wraz z ponad 140 innymi psami! Quote
grazyna9915 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Mada:)']A gdzie jest? W schronisku! Wraz z ponad 140 innymi psami! Mada, przecież jej już nie ma w schronisku. Dzisiaj znalazła dom. Kaja555 akurat zabrała się za szykowanie plakatów, a tu proszę. Suczka ma dom! BRAWO!!! :multi: Quote
kaja555 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :smilecol::laola::smilecol:nikt tu się nie cieszył, to ja się jeszcze pocieszę: Quote
Rawa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nie, Pani Kasia to jakoś przewiduje... Jeśli ja sprowadzam deszcz to ona wyczarowuje nowe domki. Powodzenia Koka! Quote
Mada:) Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 CUDNIE!!! /Żeby nie powiedzieć po Wikowo - Olowemu ''słitaśnie'' :evil_lol:/ No to zmieniam tytulik! :loveu: Quote
Recommended Posts