BożenaG Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ciesze sie ,że Skuter juz nie jest w tym piekle Quote
Majaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Pokazujemy Skuterka.... I jeszcze raz! Quote
Bodziulka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Skuterowi niestety nie da się zrobić wyraźnych zdjęć Quote
MagYa^^ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 jejku boksiowe ciotki :multi: :multi: jestescie ANIOŁAMI :multi: :multi: Skuter wyglada pieknie :D jescze przeswituja zeberka.. ale nie jest to co m-c temu :multi::Rose: chlopak jest cudny :loveu: ..i to spojrzenie.. :diabloti: Quote
Agniest Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 przytyło się chłopakowi - to widać :) tylko tak dalej ! Quote
Majaa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Bodziulka']Skuterowi niestety nie da się zrobić wyraźnych zdjęć Czy Wy go napewno nie podmieniłyscie :razz: ?? Ja tego psa nie znam i to napewno nie on był w moim domu przez moment ;) Jestem pod wrażeniem ! :loveu: Quote
KamaG Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 a na BwP rysuje się domek dla Skuterka, trzymajmy kciuki, żeby wszystko poszło OK! Quote
Agniest Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 byłoby super ! trzymamy kciuki za domek :) Quote
ewelinka_m Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kciuki bardzo mocno są zaciśnięte ;) Quote
Panca Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 no to i moje kciuki na pewno nie zaszkodza... Quote
dorrick Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 trzymamy BADZO BARDZO MOCNO!!:thumbs: Quote
Majaa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A w sprawie "opiekunów" Skutera dzisiaj zostało złożone zawiadomienie do prokuratury. Quote
żywa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Brawo!!!! Takie działania są bardzo potrzebne, żeby wreszcie ten problem dotarł "na górę" Quote
Majaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A Wiemy Co Z Tym Domkiem Potencjalnym Dla Skutera? Quote
AgaiTheta Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Domek jest zalogowany na BwP. Odwiedza Skuterka w klinice a w weekend juz zabiera chyba do domku :) Quote
Iza i Avanti Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Super, że Skuterkowi się udało :-) Quote
KamaG Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 to ja troszkę wieści z BwP przekopiuję, pozwolę sobie bo przecież tu wszyscy na wieści czekają: fotki ze spacerku Okazało się, że ze skórą wszystko dobrze. Dzięki wszelkiej/każdej opatrzności. Problem powstał z niedożywienia! Awitaminoza... Nie ma grzyba, więc może opuścić klinikę. Jesteśmy umówieni na niedzielę Zabierzemy go do domku. Mięciutkie posłanko, zabawki i szczoteczki już czekają. Nieświadomy Fidel będzie miał niespodziankę roku ja odliczam dni przyszła mama Skuterka (daj boże) cieszę się, że zostało już tylko kilka dni... że wszystko się tak poukładało, że mogę go już zabrać, że spędził w klatce "niewiele" czasu. Będziecie Ciocie wpadać do Skuterka w odwiedziny Już zapraszamy! Niedziela będzie dla nas najszczęśliwszym dniem w roku _________________ przyszła mama Skuterka (daj boże) Quote
KamaG Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 i jeszcze fotki z wczorajszego spacerku z Zoo, która Skuterka odbierała od nas. możecie uwierzyć że to ten sam pies:crazyeye::multi::loveu: na szczęście to już tylko zdjęcie archiwalne Quote
Recommended Posts