Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nadal jestem w szoku i mogę przestać o tym myśleć!
Po tym ile ten pies wycierpiał,ile krzywdy doznał od ludzi ,którzy mieli się nim opiekować,Skuter nadal kocha ludzi!!!
On jest taki ufny,jak przyjechałam do tamtego domu,on widział mnie pierwszy raz,może 5 minut,dał sobie założyc smyczke i bez problemu sam wsiadł do auta.A już o przytulaniach i mizianiach,lizaniu mnie po twarzy to już chyba Maja napisała.

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpierw niech dojdzie do siebie.

Mamy w tej chwili 20 bokserów pod opieką BwP o kolejnych 14 wiemy ale nie mamy środków i miejsca :placz: Z tej czternastki mozemy zabrac jeszcze jednego, jak wybrać, jak....

Pomóżcie nam w zbieraniu pieniążków na pobyt Skutera w klinice, bardzo prosze.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Allegro cegiełkowe dla Skutera: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=298299156
Pomóżcie prosze rozsyłać.

Ja już rozsyłam ....
Ale w większym zakresie pomocy finansowej ... chciałabym .... ale na razie sama zadłużona jestem - skredytowałam ok. 2 tys na psy starachowickie rozliczając się z wetem (tylko leczenie, sterylki, szczepienia) Żadne DT, wyzywienie, transporty itp. To jak narazie finansujemy sami ...

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Najpierw niech dojdzie do siebie.

Mamy w tej chwili 20 bokserów pod opieką BwP o kolejnych 14 wiemy ale nie mamy środków i miejsca :placz: Z tej czternastki mozemy zabrac jeszcze jednego, jak wybrać, jak....

Pomóżcie nam w zbieraniu pieniążków na pobyt Skutera w klinice, bardzo prosze.

Dam na ten biedny Bokserkowy Szkielecik trochę kaski lub duży worek karmy kupię na wyprawkę. Aguś nie wiem jak lepiej będzie.

Posted

przekopiuję z BwP, napisała Gerta:

Ja dziś byłam na SGGW. Skuterek miał lepszy humorek niż wczoraj. Ogonek się merdał już z daleka Wygląda dalej biednie, ale humorek ma lepszy. Zna komendy typu "siad", czy "podaj łapę". O stanie zdrowia nie wiem za dużo - nadal jest pod kroplówkami, co nie jest wcale dziwne. Myślę, że zdiagnozowanie piesa w takim stanie zajmuje sporo czasu...

Skuterek zjadł dziś przy mnie puszeczkę, potem zażądał spacerku. No i miał dziś dwie cioteczki tylko dla siebie, bo jak przyszłam to już była u niego cioteczka, a inne piesy były już po spacerkach. Skuterek jest pieszczoszek - mizianko na cztery rączki sprawiło mu wyraźną przyjemność Nie reaguje natomiast na zabawki, chyba nie wie po co one są

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
To, że nie wie do czego służą zabawki, nie jest takie dziwne... Wiele zaniedbanych psów, które trafiły pod skrzydła BwP lub na DT tego nie wiedziało...

Na wszystko przyjdzie czas...

nawet na zabawe....

Posted

mrs.ka napisał(a):
Wiadomo już ,że stan Skutera był wynikiem zaniedbania ,a nie choroby ,także nie pozostaje mi nic innego jak skierować sprawę do prokuratury

normalnie słów mi zabrakło :shake::shake::shake:

Posted

ja nie moge...:angryy::angryy::angryy:i co bedzie sprawa????jesli to nie spowoduje ze Skuter trafi teraz do schroniska jako"dowod" to uwazam ze nie mozna sprawy puscic plazem:angryy::angryy::angryy:im wiecej takich spraw sie naglosni tym lepiej dla zwierzat- wiadomo ..sasiedzi sie dowiedza i bedzie wstyd:mad::mad::mad:bo pewnie znajac polskie realia wyrok nie bedzie surowy:angryy::angryy:i na dodatek w zawiasach:angryy::angryy: