Foxowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Eee ja dziś na anglu jąkałam się jak coś i co i 4 xD A słowa z gardła wydusić nie mogłam :evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Minerva napisał(a):A dzisiaj dostałam czwóreczkę z dyktanda z polskiego :ylsuper::bigcool: Nie nastawiaj się tak na złe oceny. Pomyśl sobie...Tróję to na stówę będę miała-to pomaga, przynajmniej mi :lol: U nas foty, jakbyś miała czas to zerknij. hehehehehhehehe .... no bedzie trzeba tak zorbic ;p zaraz do was wlece:diabloti::diabloti: Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Foxowa napisał(a):Eee ja dziś na anglu jąkałam się jak coś i co i 4 xD A słowa z gardła wydusić nie mogłam :evil_lol: hehehe ja nic przez 45 minut nie powiedzialam na dzisiejszym angolu bo focha mam na Profesorka Tomaszka:eviltong: Quote
Minerva Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 łapeczek napisał(a):hehehe ja nic przez 45 minut nie powiedzialam na dzisiejszym angolu bo focha mam na Profesorka Tomaszka:eviltong: My na tego naszego 'profesorka' mówimy Czimpans, bo chodzi jak małpa :lol:. A z jakiego powodu ten foch? Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 hehe w sumie to dluga histroia ale mam sporo czasu xD .... generalnie jest tak ze .... profesorek Tomaszek uczy mnie angola a przy okazji jest wychowawca takiego jednego gostka ktory niby cos tam do mnie ... no i na lekcji wychowawczej tego goscia profesorek Tomaszek rozmawial z nim i jego reszta klasy ( samymi chlopakami ) o mnie ;// ze ma mnie pilnowac bo fajna ze mnie dziewczyna i ze jak cos popsuje to osobiscie mu nakopie do Tyłka ...i takie tam ...tak przegadali przez 25 minut lekcji ......... jak ja sie o tym dowiedzialam to byl zoonk i mowie dzis do Prof.Tomaszka nie rozmawiam z panem a on ze wiem wiem o co chodzi ....i tak przez 45 minut przesiedzialam nie rozmawiajac na lekcji przynajmniej mnie nie pytal !!!!ale po lekcji kazal mi zostac i sie pyta o co chodzi bo oon sie pogubil ....i znow to samo gadaniee.... aah co ja mam Quote
Minerva Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='łapeczek']ale po lekcji kazal mi zostac i sie pyta o co chodzi bo oon sie pogubil ....i znow to samo gadaniee.... aah co ja mam Ale bystrzacha z niego :roflt::roflt::roflt: Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 nooo ten typ juz tak mam;p wogole ma kota tzn . kotke o imieniu Czaruś ;p Quote
Minerva Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 łapeczek napisał(a):nooo ten typ juz tak mam;p wogole ma kota tzn . kotke o imieniu Czaruś ;p Tak się zastanawiam, czy on ma po kolei pod sufitem :roll::diabloti: Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 hehehe :) ale przynajmniej wesoloo jest ;p i nie prowadzi lekcji na sztywnegoo;] Quote
Minerva Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 łapeczek napisał(a):hehehe :) ale przynajmniej wesoloo jest ;p i nie prowadzi lekcji na sztywnegoo;] Przynajmniej to :p Quote
łapeczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 No wiec niepotrzebnie troche sie przejmowalam ta Biologia spradzianem z tej niemadrej Ekologi ;] bo w rezultacie mam 3 + xD! <zaciesz> prawde mowiac jeszcze nie mam zadnej 1 w tym roku szkolnym z zadnego przedmiotuu ;];];];]<mistrzunio> POzatym w poniedzialek jedziemy na wycieczke do Mosiny aby polatac po lesie z kompasami :P hehe bedzie wesoolo Quote
taxelina Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 takie wycieczki sa z reguly fajne :D Quote
Minerva Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Tez chcę taką wycieczkę :-(. Zabierz mnie ze sobą-zmieszczę się w jakieś małej foliówce :evil_lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 hehe zabiore was wszystkich ;] Quote
Asiaczek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Hm, jak to dobrze, że ja te problemy z nauczycielami mam uz daaaawno za sobą...:lol: Pzdr. Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Cześć:multi: Gratulacje tej 3+:razz: ja też nie mam jak na razie żadnej 1:multi: A moja najniższa ocena to 4:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Hm, jak to dobrze, że ja te problemy z nauczycielami mam uz daaaawno za sobą...:lol: Pzdr.[/quote] w szkole jest fajnie :) ja tam wole to od siedzenia w domciu i nudzenia sie albo sprzatania ciaglego [quote name='***Paulina***']Cześć:multi: Gratulacje tej 3+:razz: ja też nie mam jak na razie żadnej 1:multi: A moja najniższa ocena to 4:evil_lol:[/quote] hehe dzieki dzieki ja jeszcze tez zadnej !:multi::multi::multi: i niech tak pozostanie :loveu: pozatym z kartkowki z WOSU na ktora kompletnie nic nie umialam a dostala 4 :multi::multi::multi::multi::multi: chyba sie przestane uczyc wtedy mam doobre ocenki:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pestka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Gratuluje trójki plus, ja dzis tez 3 dostałam, ale z matmy xd Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='łapeczek'] hehe dzieki dzieki ja jeszcze tez zadnej !:multi::multi::multi: i niech tak pozostanie :loveu: pozatym z kartkowki z WOSU na ktora kompletnie nic nie umialam a dostala 4 :multi::multi::multi::multi::multi: chyba sie przestane uczyc wtedy mam doobre ocenki:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Cfffaniara... Pzdr. Quote
Minerva Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='łapeczek'] chyba sie przestane uczyc wtedy mam doobre ocenki[/quote] Ciekawy sposób :evil_lol::cool3: Quote
Izabela124. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Gadu gadu a ja fotki chcę:razz: Quote
łapeczek Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 łoo joj jak sie DOGO zmienilo ...az sie odnalesc nie potrafie .;] ale podoba sie podoba xD! Iza fotki beda jak pogooda sie jakos unormuje bo w deszczu to nie jest fajnie focic no chyba ze cykne Maksioraczkowi domowe focie i wstawie ...ale to najpozniej juztro albo dzis wieczorkiem ale to sie jeszcze zobaczy xD Pozdrawiam wszytskich Quote
Minerva Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nie chcę być marudna, ale... Ja chcę fotki :loveu:. Stęskniłam się już za Twoim brodaczem :diabloti:. Wstawiaj foty, nawet domowe:mad:. Quote
Recommended Posts