Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minerva napisał(a):
A dzisiaj dostałam czwóreczkę z dyktanda z polskiego :ylsuper::bigcool:
Nie nastawiaj się tak na złe oceny. Pomyśl sobie...Tróję to na stówę będę miała-to pomaga, przynajmniej mi :lol:
U nas foty, jakbyś miała czas to zerknij.

hehehehehhehehe .... no bedzie trzeba tak zorbic ;p
zaraz do was wlece:diabloti::diabloti:

Posted

Foxowa napisał(a):
Eee ja dziś na anglu jąkałam się jak coś i co i 4 xD
A słowa z gardła wydusić nie mogłam :evil_lol:

hehehe ja nic przez 45 minut nie powiedzialam na dzisiejszym angolu bo focha mam na Profesorka Tomaszka:eviltong:

Posted

łapeczek napisał(a):
hehehe ja nic przez 45 minut nie powiedzialam na dzisiejszym angolu bo focha mam na Profesorka Tomaszka:eviltong:

My na tego naszego 'profesorka' mówimy Czimpans, bo chodzi jak małpa :lol:.
A z jakiego powodu ten foch?

Posted

hehe w sumie to dluga histroia ale mam sporo czasu xD ....
generalnie jest tak ze .... profesorek Tomaszek uczy mnie angola a przy okazji jest wychowawca takiego jednego gostka ktory niby cos tam do mnie ... no i na lekcji wychowawczej tego goscia profesorek Tomaszek rozmawial z nim i jego reszta klasy ( samymi chlopakami ) o mnie ;// ze ma mnie pilnowac bo fajna ze mnie dziewczyna i ze jak cos popsuje to osobiscie mu nakopie do Tyłka ...i takie tam ...tak przegadali przez 25 minut lekcji ......... jak ja sie o tym dowiedzialam to byl zoonk i mowie dzis do Prof.Tomaszka nie rozmawiam z panem a on ze wiem wiem o co chodzi ....i tak przez 45 minut przesiedzialam nie rozmawiajac na lekcji przynajmniej mnie nie pytal !!!!ale po lekcji kazal mi zostac i sie pyta o co chodzi bo oon sie pogubil ....i znow to samo gadaniee.... aah co ja mam

Posted

[quote name='łapeczek']ale po lekcji kazal mi zostac i sie pyta o co chodzi bo oon sie pogubil ....i znow to samo gadaniee.... aah co ja mam

Ale bystrzacha z niego :roflt::roflt::roflt:

Posted

No wiec niepotrzebnie troche sie przejmowalam ta Biologia spradzianem z tej niemadrej Ekologi ;] bo w rezultacie mam 3 + xD! <zaciesz> prawde mowiac jeszcze nie mam zadnej 1 w tym roku szkolnym z zadnego przedmiotuu ;];];];]<mistrzunio> POzatym w poniedzialek jedziemy na wycieczke do Mosiny aby polatac po lesie z kompasami :P hehe bedzie wesoolo

Posted

[quote name='Asiaczek']Hm, jak to dobrze, że ja te problemy z nauczycielami mam uz daaaawno za sobą...:lol:

Pzdr.[/quote]

w szkole jest fajnie :) ja tam wole to od siedzenia w domciu i nudzenia sie albo sprzatania ciaglego

[quote name='***Paulina***']Cześć:multi:
Gratulacje tej 3+:razz:
ja też nie mam jak na razie żadnej 1:multi:
A moja najniższa ocena to 4:evil_lol:[/quote]

hehe dzieki dzieki ja jeszcze tez zadnej !:multi::multi::multi: i niech tak pozostanie :loveu: pozatym z kartkowki z WOSU na ktora kompletnie nic nie umialam a dostala 4 :multi::multi::multi::multi::multi: chyba sie przestane uczyc wtedy mam doobre ocenki:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='łapeczek']
hehe dzieki dzieki ja jeszcze tez zadnej !:multi::multi::multi: i niech tak pozostanie :loveu: pozatym z kartkowki z WOSU na ktora kompletnie nic nie umialam a dostala 4 :multi::multi::multi::multi::multi: chyba sie przestane uczyc wtedy mam doobre ocenki:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Cfffaniara...

Pzdr.

Posted

łoo joj jak sie DOGO zmienilo ...az sie odnalesc nie potrafie .;] ale podoba sie podoba xD! Iza fotki beda jak pogooda sie jakos unormuje bo w deszczu to nie jest fajnie focic no chyba ze cykne Maksioraczkowi domowe focie i wstawie ...ale to najpozniej juztro albo dzis wieczorkiem ale to sie jeszcze zobaczy xD

Pozdrawiam wszytskich