taxelina Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ale zdjecia musisz zmieszac bo pozmamieniaja na linki Quote
Doginka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Faktycznie, zmniejszaj foty:diabloti: Ale ważne, że jest co oglądać:loveu: Quote
Minerva Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hej Wam :hand: Kiedy będą jakieś foty Maksia :mad:? Quote
łapeczek Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 ok bede pamietac o mniejszym rozmiarze ...maksikowe moze sie pojawia w tym tygodniu :;p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 łooo ale mnie tu dawno nie było :D:cool3::loveu::loveu: Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 łapeczek napisał(a):ok bede pamietac o mniejszym rozmiarze ...maksikowe moze sie pojawia w tym tygodniu :;p To ja czekam, bo zdjęcia bordera bardzo fajne ale już mi się opatrzyły. :diabloti::eviltong: Pzdr Quote
Doginka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Czekamy na foty Maksikowe:diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fotki BC widziałam, ale gdzie foteczki Sznupaska...? pzdr. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 hejoOoO ciotka :diabloti::loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Hej Hej :) Boze jak ja sie za wami stesknilam :) a w tygodniuu tak ciezko mi odwiedzac jakie kolwiek stornki ....wpadam tylko na FBL i troszeczke na GG a pozatym to nauka nauka i jeszcze raz nauka .Bardzo wszystkim dziekuje za odwiedzinki :) Dzis wieczorkiem wpadne zeby sobie z wami pogadulic ale za to nie wiem czy jutro mnie sie to uda ;/ przyszly tydzien mam zawalony sprawdzianami ;/;/;/ w poniedzialek klania mi sie Ekologia z Biologi w srode Geografia i jakies cus niewiadomo cu w czwartek Angool i present perfek i past sympul ;/;/;/;/;/;/;/ a w miedzy czasie jeszcze odpytywanie na innych przedmiotaach ;/;/ az juz sie odechciewa wszystkiego normalnie ......Pozatym mam dosyc fecetow ( doslownie dosyc ! ) albo to ja nie jestemm zdecydowana albo to oni sa jacys inny no ale cuz bywa za to mam w szkole obstawe xD! POzdrawiam was i wpadam tu wieczorkiem gdyz jade znow na weselicho z Omega Klub POlska bede focic przejazd pod sale i pare mlodaaa ( no to w koncu tylko cywilny ale zawsze ) Quote
taxelina Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 no widac ze duzo w szkole masz do roboty... Quote
łapeczek Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 hehe co ja poradze ....i tyle staly tekst nauczycieli ani sie nie obejzycie jak bedziecie pisac mature ... i wciaz az do znudzenia i maturze...blli Quote
Pestka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jak większosc ma urwanie głowy ze szkolą ;/ Quote
Minerva Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A tu o szkole :roll:. Brak czasu dopadł nietylko Cb :roll:. Pozdrawiamy. Quote
łapeczek Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 aah poprostu szkoda gadac... jutro a tzn.juz dzis spr. a ekologi ;/ nic nie umiem...jakies pomoce naukowe zrobilam tylko bo nie mam nastroju do sleczenia nad ksiazka i zeszytem...wiec nie spodziewam sie za duzo po tym spr... Quote
taxelina Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 No zobaczymy jak Ci pojdzie, nie nastawiaj sie negatywnie wczesniej.. Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 heheh jakies wypociny przelalam na ta kartke ;( pewnie bedzie but a w najlepszym wypadku dopek :/ ale pozyjemy zobaczymy najwyzej sie poprawi... Quote
taxelina Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ale wy macie okreslenia na oceny.. dawno bylo jak chjodzilam w pl do szkoly.. to sie ne znam Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 But to jedynka xD a Dop to dwa ( dopuszczajacy ) ....Wziełam sie za siebie :) przestudiowalam parwie polowe glupiej ksiazki do angola jeszcze tylko poworteczka tych wszytskich slowek i chyba gotowa bede do czwartkowego spr.... A pozatym mam problem z facetami ;// zrobilam obu nadzieje (chyba) a nie chce sie wiazac a ni z jednym ani drugim wogole nie chce sie wiazac !!!! ;( i co ja mam zrobic ? Quote
Minerva Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A dzisiaj dostałam czwóreczkę z dyktanda z polskiego :ylsuper::bigcool: Nie nastawiaj się tak na złe oceny. Pomyśl sobie...Tróję to na stówę będę miała-to pomaga, przynajmniej mi :lol: U nas foty, jakbyś miała czas to zerknij. Quote
Recommended Posts