Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łapeczek napisał(a):
ok bede pamietac o mniejszym rozmiarze ...maksikowe moze sie pojawia w tym tygodniu :;p

To ja czekam, bo zdjęcia bordera bardzo fajne ale już mi się opatrzyły. :diabloti::eviltong:
Pzdr

Posted

Hej Hej :) Boze jak ja sie za wami stesknilam :) a w tygodniuu tak ciezko mi odwiedzac jakie kolwiek stornki ....wpadam tylko na FBL i troszeczke na GG a pozatym to nauka nauka i jeszcze raz nauka .Bardzo wszystkim dziekuje za odwiedzinki :) Dzis wieczorkiem wpadne zeby sobie z wami pogadulic ale za to nie wiem czy jutro mnie sie to uda ;/ przyszly tydzien mam zawalony sprawdzianami ;/;/;/ w poniedzialek klania mi sie Ekologia z Biologi w srode Geografia i jakies cus niewiadomo cu w czwartek Angool i present perfek i past sympul ;/;/;/;/;/;/;/ a w miedzy czasie jeszcze odpytywanie na innych przedmiotaach ;/;/ az juz sie odechciewa wszystkiego normalnie ......Pozatym mam dosyc fecetow ( doslownie dosyc ! ) albo to ja nie jestemm zdecydowana albo to oni sa jacys inny no ale cuz bywa za to mam w szkole obstawe xD!

POzdrawiam was i wpadam tu wieczorkiem gdyz jade znow na weselicho z Omega Klub POlska bede focic przejazd pod sale i pare mlodaaa ( no to w koncu tylko cywilny ale zawsze )

Posted

aah poprostu szkoda gadac... jutro a tzn.juz dzis spr. a ekologi ;/ nic nie umiem...jakies pomoce naukowe zrobilam tylko bo nie mam nastroju do sleczenia nad ksiazka i zeszytem...wiec nie spodziewam sie za duzo po tym spr...

Posted

But to jedynka xD a Dop to dwa ( dopuszczajacy ) ....Wziełam sie za siebie :) przestudiowalam parwie polowe glupiej ksiazki do angola jeszcze tylko poworteczka tych wszytskich slowek i chyba gotowa bede do czwartkowego spr....
A pozatym mam problem z facetami ;// zrobilam obu nadzieje (chyba) a nie chce sie wiazac a ni z jednym ani drugim wogole nie chce sie wiazac !!!! ;( i co ja mam zrobic ?

Posted

A dzisiaj dostałam czwóreczkę z dyktanda z polskiego :ylsuper::bigcool:
Nie nastawiaj się tak na złe oceny. Pomyśl sobie...Tróję to na stówę będę miała-to pomaga, przynajmniej mi :lol:
U nas foty, jakbyś miała czas to zerknij.