Cosmo Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzien dobrek, a raczej dobry wieczor ;) wrocilam do zywych :) pozdrawiam Pees jak bylo na wakacjach nad morzem??? buzki :p Quote
taxelina Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Umiesz multicytować??? kazdy umie :P przeciez wystarczy ze kliniejsz na cytuj pod kazdym postem i otwierasz w nowym oknie i kopiujesz kazda odp zeby potem do jednego okna przeniesc Quote
***Paulina*** Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 deer_1987 napisał(a):kazdy umie :P przeciez wystarczy ze kliniejsz na cytuj pod kazdym postem i otwierasz w nowym oknie i kopiujesz kazda odp zeby potem do jednego okna przeniesc A no tak... Faktycznie... Nie pomyślałam... Dzięki:loveu: Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Umiesz multicytować??? no na to wyglada ze tak .... ale to jest proste ... klikasz cytuj na jednaj osobie ... piszesz cos tam potem klikasz prawy przycisk myszy na kopiuj i cofasz strone spowrotem na watek potem klikaasz cytuj na nastpnym poscie troche go opuszczasz w dul i na gore wklejasz ten pierwszy ... i tak dalej ;] Cosmo napisał(a):dzien dobrek, a raczej dobry wieczor ;) wrocilam do zywych :) pozdrawiam Pees jak bylo na wakacjach nad morzem??? buzki :p witam cie witamy ;] a na wakacjach bylo super ;];]:multi: deer_1987 napisał(a):kazdy umie :P przeciez wystarczy ze kliniejsz na cytuj pod kazdym postem i otwierasz w nowym oknie i kopiujesz kazda odp zeby potem do jednego okna przeniesc to jest proste ;] Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja kiedys nie znalam multicytowania wiec robilam tak jak teraz jak nie dziala Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 deer_1987 napisał(a):ja kiedys nie znalam multicytowania wiec robilam tak jak teraz jak nie dziala a co ci nie dziala ... ????? bo mnie tylko szybka odpowiedz a tak reszta wsio chodzi dobrze Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ide sprawdzic, bo cos szybka odp i multi slabo dzialaj Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 A moze przedstawie wam czesc mojej licealnej klasy ;] A no tioo zaczne od wychowawcy z autoportretem narysowanym przezemnie;] Ania(JA- z tymi raczkami rozlozonymi)Hania ...Ania...Ania...Marta wychowawca z Julia (przewodniczaca) Oliwia ...Martyna ...Karolina Mariusz weronika radek i adam no to mysle ze na tyle ;];] Quote
***Paulina*** Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No to fajną klasę masz... A w której ty jesteś??? Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No to fajną klasę masz... A w której ty jesteś??? w I dL Przyroda ... o profilu biologiczno geograficznym Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Mało fotek. :eviltong: Ale te co dałaś, fajne. Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Martunia napisał(a):Mało fotek. :eviltong: Ale te co dałaś, fajne. wiem ze malo bo ni ma wiecej .;/;/ ale zawsze to coe jest Quote
***Paulina*** Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 łapeczek napisał(a):w I dL Przyroda ... o profilu biologiczno geograficznym Aha... To 2 lata starsza ode mnie jesteś:) Quote
Martunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No racja.. To czekamy na więcej. :D Tak w ogóle co u Maksia? Quote
Basia i Barni Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 maksio jest niesamowity na tych filmikach -ćwicz go dalej Quote
madziamn Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 świetne filmy Maksika i fajną masz klasę Quote
łapeczek Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Martunia napisał(a):No racja.. To czekamy na więcej. :D Tak w ogóle co u Maksia? o.k tak wogole to nic wszystkooo po staremu ;] Kinguska napisał(a):jaka klasa ;) nooo mnie tez sie podoba ;] Basia i Barni napisał(a):maksio jest niesamowity na tych filmikach -ćwicz go dalej dziekuje cwiczyc napewno bedziiiemy dalej ... moze w niedalekiej przyszloscie jakies zawody ;] ale narazie musimy ppopracowac nad szybkoscia maksia na torku ;] madziamn napisał(a):świetne filmy Maksika i fajną masz klasę bardzo dziekowac Quote
Doginka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 http://photos84.nasza-klasa.pl/dev127/0/426/896/0426896170.jpg Powalająco podobna podobizna:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 czesc:) Fajowe filmiki:lol: A mozna prosić o zdjęcia Maksia?:oops: Quote
Bursztynka13 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 łapeczek napisał(a): robisz ze sznupkiem PT ??? Tak a czemu nie?:) Bursztyn jest trzecim sznupkiem miniaturą na szkoleniu (pozostałe skończyły:-( Bursztynek jest najmniejsz z grupy:eviltong:). A filmiki są suppper! Masz fajne przeszkody (te drewniane i te zwykłe:evil_lol:) a twój doping jest świetny:loveu: Quote
łapeczek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Doginka']http://photos84.nasza-klasa.pl/dev127/0/426/896/0426896170.jpg Powalająco podobna podobizna:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieki ;] [quote name='Anka_ZG']czesc:) Fajowe filmiki:lol: A mozna prosić o zdjęcia Maksia?:oops: postaram sie o cos w najbliszym czasie [quote name='Bursztynka13']Tak a czemu nie?:) Bursztyn jest trzecim sznupkiem miniaturą na szkoleniu (pozostałe skończyły:-( Bursztynek jest najmniejsz z grupy:eviltong:). A filmiki są suppper! Masz fajne przeszkody (te drewniane i te zwykłe:evil_lol:) a twój doping jest świetny:loveu: Aha no to fajnie .... te drewniane to nie moje ;] tylko byly sobie nad jeziorem booo scinali drzewaaa ... a te zwykle to rowniez nie moje tylko Ewki od Hakera Quote
Bursztynka13 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cześć:) Niosę wieść że już (przynajmniej dla mnie:eviltong:) weeekend jest:evil_lol::eviltong::) Quote
Pusiakowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hejo :multi: przyszlismy zaprosic na nowe fotki ;) Quote
Recommended Posts