taxelina Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 nie zawsze wiadomo co napisac :P po raz 100 ze fajne foty? :P Quote
Illusion Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P1120153.jpg Jak dzielnie skacze :p. Quote
Anecioreczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Widziałam że rozmowa sie tyczyła na temat kolcow i kantarka. My mamy to I to :p Atos nie reaguje już na kolce,ale jeżeli chodzi o kantarek..to teraz spacer jest cudny.oczywiscie nie stosujemy tego na każdym spacerze bo kantar ma być tylko i wyłącznie do szkolenia psa aby nie ciągnoł.. Polecam bardzo kantarek:) Quote
łapeczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Martunia']Jaaa? Nie! Ja Was codziennie odwiedzam, ale czasem nie mam, co pisać. ;) A my tu codziennie czekamy na poscik od Ciebie:loveu: oj musisz sie kochana poprawic:mad: [quote name='Sweetaśna']hejo:) pozdrwaiam z wrocławia:D ooo fajanie ze juz dojechalas :razz: bbo sie troszke matrwilismy :diabloti: [quote name='gordonowa']Cześć Ania ;) http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P1120151.jpg super zdjęcie! :D http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P1120153.jpg Śliczny MAksio;) Pozdrawiam ;- ) Dziekujemy ... zapraszamy czesciej [quote name='crazydaisy']Czyżby przygotowania do agility?? :lol: niooo niee to bylo tak okazjonalnie skoczona xD\ a pozatym to prawdopodobnie bedziemy szosowac po torkach poznanskiego klubu ;] ale to jeszcze nic pewnego [quote name='deer_1987']nie zawsze wiadomo co napisac :P po raz 100 ze fajne foty? :P Rozumiem Rozumiam ... [quote name='Anecioreczek']Widziałam że rozmowa sie tyczyła na temat kolcow i kantarka. My mamy to I to :p Atos nie reaguje już na kolce,ale jeżeli chodzi o kantarek..to teraz spacer jest cudny.oczywiscie nie stosujemy tego na każdym spacerze bo kantar ma być tylko i wyłącznie do szkolenia psa aby nie ciągnoł.. Polecam bardzo kantarek:) pewne jest to ze kantarek jest duzo lepszy od kolczatki .... wiec dlatego na poczatku pazdziernnika kupujemy go .... pozatym od kad kupilam Maksiowi nowa ladna sliczna obroze to juz nie chodzimy na kolcach tylko na plaskiej xD i z efektow po kolczatce jestm zadowolona booo Maksio nie ciagnie juz tak jak kiedys xD Quote
Rahl Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ale przecież ja często do ciebie wpadam ;P Quote
Anecioreczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Mój niestety przyzywczaił się do Kolców..i nadal ciągnie jak oszalały:shake: Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Oj no poprawię się. Ale wiedz, że zawsze do Was wpadam, tylko nie mam czasem, co napisać. Quote
ewka i haker Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 co do kolcow tak na koniec moj przez nie ma uraz chodz nie raz pomogly ale teraz bede tylko tego odmawic ludzia dawaj zdjecia anka wez sie do mnie odezwij Quote
Anka_ZG Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hej:) http://i452.photobucket.com/albums/q...2/P1120153.jpg no prosze jaki sportowiec:) slicznie!! Quote
łapeczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 gordonowa napisał(a):Ale przecież ja często do ciebie wpadam ;P wydawalo mnie sie ze ostatnio nie spotakalam Asiu zadnego posta od ciebie;) ale nie jestem pewna... dobra mniejesza o to ;] Anecioreczek napisał(a):Mój niestety przyzywczaił się do Kolców..i nadal ciągnie jak oszalały:shake: no ja mam to szczescie ze Maksio jeszcze reaguje na kolczate ;] Martunia napisał(a):Oj no poprawię się. Ale wiedz, że zawsze do Was wpadam, tylko nie mam czasem, co napisać. o.k o.k to w takim razie postaram sie bardziej interesujaco pisac ;] Quote
łapeczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 poniewaz foty maja duzooo rozdzielczosc to dosc dlugo sie wgrywaja na photobucketa ;/ i tak kiepsko moge je dodawac ...tzn tak dosyc wolno i z przerwami ale wazne ze dodaje ;p Quote
łapeczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 eeeeeee musialabym program sciagnac do zmniejszania ;/ potem pozmniejszac ;/ yyyyyyyy to juz wole je powolutku wgrywac i doodawac Quote
Rahl Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hej aniu tu ada:D fajnie ze sie martwiłas czy dojechałam:D heh:) fajne foteczki:) co tam??:D buźka:*a Quote
łapeczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 no jasne ze sie martwie ..... dzieki jeszcze ich troszke mam ;] a nic ciekawego niedawno wrocilam od babci ze wsi mam troszke fotek ale najpierw musze wgrac wszystkie ze spacerku na Wole ;] potem dopiero te z dzis ... nooo i mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu pojdziemy na ten spacerek ;] Quote
Tepes Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 O jee koniki:loveu: Więcej koników chcemy:D Quote
Anka_ZG Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 hej:) ale piekne koniki!!! cudenka! Quote
Sweet Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 tez mam nadzieje ze spacerek za tydzien sie uda:) oby pogoda była taka jak w ten weekend piekna:loveu: co u was??:D ja juz w domku:( niestety:( Quote
łapeczek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 witam wszystkich foty zaraz dogram jeszcze ;] pozatym u nas nicccc nudy jutro do szkolki ;/ Quote
Recommended Posts