łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aha chyba ze.. jak chcesz:) hehe:) a pokażesz nam wszystkie obróżki jakie macie i smycze szelki?:D:D O.k ;] ale na Maksie? chyba nie co ;] bo on taki zarosniety to nic by nie bylo wicac ; Impresja napisał(a):śliczny psiaczek! będziemy wpadać częściej :p dziekujemy za odwiedzinki ;p zapraszamy zapraszamy Martunia napisał(a):Fajny pokrowiec na komórkę. :) A co do wyboru, to mi się podoba nr. 2. :) no mnie tez i chyba ja zamowie ;p Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 nie tak ogólnie:D nie na maksie:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 o.k ;] to zaraz wyciagne nasze zbiory ;p hehehe nie duze ale sa ;p Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 hehehe dobra zabieram sie za focenie mooich zbiorow;p Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Doobra dziewczeta ja lece na spacerek z Maksiem poki jest jasnooo bo chce mu pozucaaaccc pileczke ;p papapap bede za jakis czas xD Quote
ewka i haker Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ja bym wziela pol zacisk dal maxa z lancuszkiem sie nie sprawdzaja podobno ta w serduszka ladna ale zgadzam sie z sweet Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):a gdzie fotka zbiorów co??:D no juz juz zaraz ci dam;p ewka i haker napisał(a):ja bym wziela pol zacisk dal maxa z lancuszkiem sie nie sprawdzaja podobno ta w serduszka ladna ale zgadzam sie z sweet co z tegooo ze jest czarna jeszcze jest w wercji kremowej ;p ale ta mnie sie podoba i ja kupuje;p Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 nooo to moj zbior tzn Maksiowy ;p SMYCZKA OBROZA KOLCZATKA ;/ Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 SMYCZ pod ta ostatnia smycz mam obroze na zacisk ;] ale aktualnie nie wiem gdzie ja posialam ;/ Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 deer_1987 napisał(a):witamy sie! czesc ;p :multi: Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Wiesz co? :evil_lol:Wstydziłabyś się z tą kolczatką :evil_lol:. Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Wiesz co? :evil_lol:Wstydziłabyś się z tą kolczatką :evil_lol:. heheeh nie wstydze sie jej ;] Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 łapeczek napisał(a):heheeh nie wstydze sie jej ;] Hehe, spoko :cool3:. A tak na marginesie, to nie ma to jak wylegiwać się w podusiach :evil_lol:. Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 na dzis koniec ze zdiatkami ;] jutro cos sie tez pewnie pojawi ;p Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Hehe, spoko :cool3:. A tak na marginesie, to nie ma to jak wylegiwać się w podusiach :evil_lol:. hehe no bo wiesz kazdy uzywa tego czego chce ...mnie np kolce duzo ulatwily w sprawie z ch0ooodzeniem z maksem poniewaz starsznie ciagna teraz juz nie jest tak zle jak idzie na plaskiej ale nadal ciagnie ;/ pozatym nie ma jej zalozonej nigdy tak jak powinien ;] booo chodzi w niej strasznie luznej ;] ze nawet nie ma takiego efektu jak powinien byc;] Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 łapeczek napisał(a):hehe no bo wiesz kazdy uzywa tego czego chce ...mnie np kolce duzo ulatwily w sprawie z ch0ooodzeniem z maksem poniewaz starsznie ciagna teraz juz nie jest tak zle jak idzie na plaskiej ale nadal ciagnie ;/ pozatym nie ma jej zalozonej nigdy tak jak powinien ;] booo chodzi w niej strasznie luznej ;] ze nawet nie ma takiego efektu jak powinien byc;] No przecież wiem, nie mam nic przeciwko kolczatkom, jeśli nie są ''nadmiernie'' (że tak powiem) używane... :razz: Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):No przecież wiem, nie mam nic przeciwko kolczatkom, jeśli nie są ''nadmiernie'' (że tak powiem) używane... :razz: nie nie jest nadmiernie uzywana ;p ewka i haker napisał(a):Gratki 200!!!!!!!!!!!! jejku to juz ? nawet nie zauwazylam ;] ale dziekuje dziekuje Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 O, właśnie - Gratki!!! :multi::multi::multi: Już 200! :Cool!::bigcool: Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):O, właśnie - Gratki!!! :multi::multi::multi: Już 200! :Cool!::bigcool: dziekuej bardzoooo ;]:razz: Quote
Recommended Posts