łapeczek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 czesc wszystkim;] a jakos tak wyszlo ze cisza ;p bo sie sama ciesze w zaciszu swojego domku ze wszytsko wyszlo tak jak chcialam z Ewka;] Quote
łapeczek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 wyjazd moj i ewki na Kolobrzegu ;p Quote
ewka i haker Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no fajnie fajnie tylko cholera ma sie udac pogada by sie przydala chodz my juz zajecie miec bedziemy:d Quote
łapeczek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):a kiedy??:D w srode w nocy ;] tylko ze juz nic nie wiem czy jade czy nie bo moja mamuska nic mi nie chce powiedzec :placz: Quote
łapeczek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 dobra jakas tu cisza wiec sobie ide papapappaa DOGOBRANOc Quote
Doginka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Widziałam Twojego pudelka ze stojącymi uszami:diabloti: Quote
Anka_ZG Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 hej:) Co tam slychac u was??Gdzie zdjecia Piesia?? czekamy na foteczki:)miełego dnia:) Quote
Illusion Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Witamy! :multi: Będzie można w niedługim czasie liczyć na jakieś fotki? :cool3: Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Hej Wam! :hand: Wczoraj mi nie odpisałaś, ale może dziś? :cool3: Czekam, tak jak inni, na fotki. :lol: Tak w ogóle na kiedy w końcu się z fryzjerem umówiliście? Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Doginka napisał(a):Widziałam Twojego pudelka ze stojącymi uszami:diabloti: no dzieki :mad: to nie jest PUDELEK tylko sznaucerekk ;p jeszcz ci udowodnie ;p Anka_ZG napisał(a):hej:) Co tam slychac u was??Gdzie zdjecia Piesia?? czekamy na foteczki:)miełego dnia:) zdiecia piesia byly wczoraj alebo przed wczoraj ;p dzis moze tez cos bedzie;p Malina. napisał(a):Witamy! :multi: Będzie można w niedługim czasie liczyć na jakieś fotki? :cool3: bedzie mozna.... jeszcze dzis postaram sie cos wkleic ;p Martunia napisał(a):Hej Wam! :hand: Wczoraj mi nie odpisałaś, ale może dziś? :cool3: Czekam, tak jak inni, na fotki. :lol: Tak w ogóle na kiedy w końcu się z fryzjerem umówiliście? a na co ci wczoraj nie odpisalam bo juz nie wiem;[ oj beda beda;] jakos po powrocie z Kolobrzegu albo mamuske wysle z piesiem;p Quote
ewka i haker Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ania ja bylam w od ostatniego strzzenia maxa 2razy a w jednym czasie wtedy bylaysmy:p wiec sie rusz kobito Quote
Cosmo Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no to udanego wypoczynku :) to juz jutro hmmm bawcie sie dobrze! i nie podrywajcie chlopakow za bardzo:mad::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 hm...... bedziemy sie bawic ;];] ale jeszcze lutro do 1 w nocy gdzies bede na dogo bo pociak mamy dopiero 1:55 ;p Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No to fajnie, wreszcie Maks będzie ostrzyżony. :D Quote
ewka i haker Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 hahahha ania juz ma kawalera w kg ja jej zalatwe:D i nawet spac u nego i z nim bedzie mogla:d Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Martunia napisał(a):No to fajnie, wreszcie Maks będzie ostrzyżony. :D a no bedzie bedzie ;p ewka i haker napisał(a):hahahha ania juz ma kawalera w kg ja jej zalatwe:D i nawet spac u nego i z nim bedzie mogla:d hehehe JA? wiesz nie bede taka i nie zabiore ci ukochanego :diabloti: i waszego lozka w przechowalni:evil_lol: Quote
Recommended Posts