łapeczek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Doginka napisał(a):Może psiankę wylukał:crazyeye::diabloti: Witanko:p hey pewnie tak bo taki samotny jest:placz: a rodzice narazie nie chca zgodzic sie na drugiego psa :placz:bo mamy malutkie mieszkanko :angryy: lafuma-82 napisał(a):A co wyżełka planujesz?? Najpierw muszę nazwę hodowli wymyślić :placz:Może masz jakiś pomysł? wiesz probuje rodzicow namowic na jakas psinke wieksza ;p ale narazie chyba to nie przejdzie :placz: Dorkaa napisał(a):Witamy sie :multi: czesc Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 witamy wkoncu zdjecia a ja wrocilam z tych wakacji a max nadal wyglada jak malpa Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 co ja ci zrobie chcialam go umowic ale naszej pani fryzjer nie ma ;[ i niestety moze w poniedzielek pojade ;p Quote
Cheritka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 łapeczek napisał(a):co ja ci zrobie chcialam go umowic ale naszej pani fryzjer nie ma ;[ i niestety moze w poniedzielek pojade ;p Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo, to........ ja jestem fryzjer :cool3: Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 ooooooooooo hehehe wybierasz sie moze na wystawe do poznania ? Quote
lafuma-82 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Tyle gadania o fryzjerze, sama ze sobą powinnam iść:eviltong: Już nie ma tego linku, z zapytaniem, kto wybiera się do Poznania Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 hehehe niezle ;] no niestety nie ma bo okazalo sie ze jest juz podobny watek i poproszony zostal mod o usuniecie .... ale wiem wiem ze sie wybieracie ale na wszystkie dni ??? Quote
lafuma-82 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ja będę tylko tego dnia, kiedy będą wyżły,jeszcze nie wiem czy to w sobotę, czy w ndz i nawet nie wiem, kto będzie sędziował Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 lafuma-82 napisał(a):Ja będę tylko tego dnia, kiedy będą wyżły,jeszcze nie wiem czy to w sobotę, czy w ndz i nawet nie wiem, kto będzie sędziował Aha zapytaj moze na watku o wystawie w poznaniu ;] aaaa to bardzo chetnie poznam ciebie i twoja kochana sunie;] (tylko sie nie przestrasz ja nie mam jeszcze18 lat skonczonych ale zato za soba 16 wiosnek ):razz: Quote
lafuma-82 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 łapeczek napisał(a):Aha zapytaj moze na watku o wystawie w poznaniu ;] aaaa to bardzo chetnie poznam ciebie i twoja kochana sunie;] (tylko sie nie przestrasz ja nie mam jeszcze18 lat skonczonych ale zato za soba 16 wiosnek ):razz: To ciesz się, najlepsze dopiero przed Tobą! Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 heheh ma nadzieje ;] ale wpadne pokibicowac wam;] klaudia przyjezdza z wami ??? Quote
lafuma-82 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 łapeczek napisał(a):heheh ma nadzieje ;] ale wpadne pokibicowac wam;] klaudia przyjezdza z wami ??? Zapraszamy i liczymy na doping. A co do Klaudii to nie wiem czy pojedzie ze mną do Poznania, to już będzie rok szkolny a ona będzie w klasie maturalnej... Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 witamy i idz do tego fryza z nim lafuma to sie poznamy Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='lafuma-82']Zapraszamy i liczymy na doping. A co do Klaudii to nie wiem czy pojedzie ze mną do Poznania, to już będzie rok szkolny a ona będzie w klasie maturalnej... a no tak :crazyeye: [quote name='Cosmo']melduję się :cool1: :p czesc [quote name='Selenne']Dzień dobry bardzooo! witam [quote name='ewka i haker']witamy i idz do tego fryza z nim lafuma to sie poznamy nooo ... moze zadzwonie do niej dzis co ???ale nie wiem czy to nie glupio w niedziele dzwonic ;[ Quote
Doginka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 łapeczek napisał(a):hey pewnie tak bo taki samotny jest:placz: a rodzice narazie nie chca zgodzic sie na drugiego psa :placz:bo mamy malutkie mieszkanko :angryy: Ja też mam małe M, ale wcale nie odczuwam, że mam 2 psy;) Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 hehehe fajnie ale wiesz moi rodzice nie zawsze sa to obejscia ;[ Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 a nic ciekawego zastanawima sie czy wypada dzis dzwonic do fryzjerki i umowic maksia ;p Quote
Martunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hmm nie wiem, czy odbierze w niedzielę. :eviltong: Ja bym zadzwoniła jutro. ;) Chociaż.. no nie wiem. :D Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 ale wiesz moze gdybym dzis zadzwonila to jutro dalo by sie go juz ogolic ;] Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 kurcze gadalam z mama czy wypada mowi ze to glupiooo ;[dobra zadzwonie do niej jutro i umowie maksa moze na wtorek ;] Quote
Martunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No i też dobrze. :) Ja też bym jutro zadzwoniła. :eviltong: Quote
Recommended Posts