teqquila Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Siemanko widzialam zdjeciusie :diabloti: Quote
ewka i haker Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 hejo \ bylam widzialm kochana stajnie\ i mojego ukochanego wiezchowca a tak poztym mam dla ciebie widomosc wiec sie odezwij do mnie Quote
Sweet Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 hejo:) wrociłam ale jutro nadrobi zaległosci bo dzisiaj nie mam siły juz:P Quote
Avaloth Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 hej ;) wróciłam :eviltong: śliczne fotki koników :loveu::loveu: Quote
Karolajna Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Już jest twój banner. Zapraszam do luknięcia na banner :-) Quote
Bursztynka13 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ale tu duuuuuużo konisiów:loveu: Na którym wczoraj(?) jeżdziłaś? Na Narni? Quote
łapeczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Asiaczek']A jakieś fotki z Toba na koniu beą? Czyto była tylko taka towarzyska wizyta u koników? pzdr. hehe beda beda ;] jeszcze dzis obiecuje ;]:cool3: [quote name='Cosmo']w sumie ;) - tylko najpierw muszę zarobić trochę kaski :p (a po pierwsze znaleźć pracę, co wcale, a wcale nie jest takie łatwe w moim mieście - pomijając kasy w marketach:cool3:) heheh a noo szara rzeczywistosc ;]:placz: [quote name='teqquila']Siemanko widzialam zdjeciusie :diabloti: o jak milo ze nas odwiedzilas po tak dlugiej przerwie u nas ;] [quote name='ewka i haker']hejo \ bylam widzialm kochana stajnie\ i mojego ukochanego wiezchowca a tak poztym mam dla ciebie widomosc wiec sie odezwij do mnie hehe fajnie .. hehehe juz wszystko wiem ;] hehehe dobra dobra [quote name='Isia & Chester']hej ;) wróciłam :eviltong: śliczne fotki koników :loveu::loveu: dzieki zapraszam czesciej ;] [quote name='Karolajna']Już jest twój banner. Zapraszam do luknięcia na banner :-) wielkie dzieki ;] [quote name='Bursztynka13']Ale tu duuuuuużo konisiów:loveu: Na którym wczoraj(?) jeżdziłaś? Na Narni? nie na takiej Mambie ;] Narnia jest koniem corki wlasciciela ...a pozatym ma zrebaczka ;] Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Witam się po wczasach :) śliczny ziewający Maksik http://images28.fotosik.pl/259/42cce3bffebbe7efmed.jpg Koniki też śliczne. Długo jeździsz? Quote
łapeczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 obiecalam wam jeszcze ze dzis poajwia sie foteczki wiec sa ....prosze bardzo ;] kOtECKI ;] nADZAF ;] Quote
łapeczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 no a tera zczas na moje piekne foty z mojej eleganckiej JAzdy .....heheheh to jest tylko jeden wielki brech ;] ale dobra JA i MAmba... hehehe nie ma sie czym chwalic bo na Stepa kazdy moze wsiasc i chodzic sobie na koniu ;] hehehe potem pojawia sie inne ;] Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Hej. :) Jakie urocze kotki. ^^ I konie! :loveu: Co u Was? :) Quote
łapeczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 a nic ciekawego ;] bylismy dzis na rybkach ...ale nnic nie bralo Pewnie prze Maksia ktory tylko w wodzie siedzial i ryby plyszyl ;] pozatym nic ciekawego ;] Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Aha. :) Trudno, następnym razem pewnie ryby będą brały. ^^ Quote
łapeczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 jeszcze tu macie mnie na koniku ;] Quote
łapeczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Znowu JA i ADa ;] no to spowrotem Ja na Mambie ;] tym razem nie chodzimy sobie tak tylko pracujemy ;] razem w KŁUSIE ;] Quote
łapeczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 znowu ja w kłusie ;] tak zasuwalysmy ze az sie kuzylo ;] Quote
łapeczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Martunia napisał(a):Ładnie wyszłaś. ;) I konik też. :D dziekuje bardzo ;]:loveu: Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Super powychodziłyście na koniach. :loveu: Ja się już żegnam i mówię dobranoc. :loveu: Quote
Recommended Posts