łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Bursztynka13']Gratuluję 100 strony! Może i ja się kiedyś jej doczekam:evil_lol: dziekuje :loveu: napewno i ty sie doczekasz ;] tylko wiecej fotek i wiecej klikania po innych ;p Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 heheh jak mi to szybko idzie juz mam swoja pierwsza 101 stronke ;] Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No patrz, jak to szybko idzie. :D Kiedy jakieś fotki Maksiorka? :loveu: Quote
lafuma-82 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Jesteś ostatnio stałym bywalcem w galerii Zahry:loveu:, bardzo się cieszę. Jeszcze zapodam jej jakies portretowe i na razie u nas będzie koniec ze zdjęciami, bo wybieramy się teraz na kilka dni do Sopotu m.in na wystawę. A widzę, że tu napływają gratulacje z okazji 100strony, przyłączam się do nich. Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Martunia napisał(a):No patrz, jak to szybko idzie. :D Kiedy jakieś fotki Maksiorka? :loveu: pojawia sie jutro booo dzis juz nie chce pstrykac mu a pozatym i tak by nic nie wyszllllo ;] lafuma-82 napisał(a):Jesteś ostatnio stałym bywalcem w galerii Zahry:loveu:, bardzo się cieszę. Jeszcze zapodam jej jakies portretowe i na razie u nas będzie koniec ze zdjęciami, bo wybieramy się teraz na kilka dni do Sopotu m.in na wystawę. A widzę, że tu napływają gratulacje z okazji 100strony, przyłączam się do nich. hehe i tak zostanie bede wpadac jak tylko czesto sie da ;]a kiedy wyjezdzasz ??? i kiedy wracasz ??? dziekuje mam nadzieje ze jeszcze troszke i ja bede mogla tobie gratulowac 100strony Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No to czekamy w takim razie na jutrzejsze fotki. :) Mizianko dla łobuza. :loveu: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 o.k o.k juz wymiziany za wszystkie czasy i znowu spi ;] Quote
lafuma-82 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 łapeczek napisał(a):pojawia sie jutro booo dzis juz nie chce pstrykac mu a pozatym i tak by nic nie wyszllllo ;] hehe i tak zostanie bede wpadac jak tylko czesto sie da ;]a kiedy wyjezdzasz ??? i kiedy wracasz ??? dziekuje mam nadzieje ze jeszcze troszke i ja bede mogla tobie gratulowac 100strony W pt jedziemy do Sopotu i wracamy w poniedziałek, walczymy o zwycięstwo, bo potrzebne nam jest do młodzieżowego championa Polski, no i oprócz wystawy mamy nadzieję, pobyczyć się choć jeden dzień plaży:loveu: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 ooooooooooooo to trzymamy kciuki za wystwe i za ten odpoczynek ;] mam nadzieje ze zobacze po waszym powrocie mase fotek .... aa i tesknic bedziemy za wami ...ale i tak bedziem do was wpadac i odkuzac podczas waszej nieobecnosci ;p Quote
Dorkaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Spóźniona :oops: 100 :multi: :) [SIZE=2]Teraz już 101 :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 no to ja sie juz na dzisiaj zegnam z wami ;] DOBRANOC ;* Quote
madzior_ka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 witam:) sliczny sznaucerrek i super galeria pozdrawiam ja i Denis Quote
Martunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Hej. :) Co u Was? :loveu: Wszyscy zgapili ode mnie kolorowy napis gratulacji. :shake: :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='madzior_ka']witam:) sliczny sznaucerrek i super galeria pozdrawiam ja i Denis dziekuje ;] zapraszam czesciej ;p [quote name='Kinia']Witam się! heyo !!!!! [quote name='Martunia']Hej. :) Co u Was? :loveu: Wszyscy zgapili ode mnie kolorowy napis gratulacji. :shake: :diabloti: heheh nic dopiero co wstalam jeszcze mnie spacerek z maksiem czeka ;] Quote
Bursztynka13 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja już spacerek mam za sobą;) teraz przygotowuję się do leśnej eskapady:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 ooooooooo to masz fajnie ;] a ja lubie dluuuugoooo spac rano ;] a jak juz wstane to nie chce mi sie isc z pieskiem ;] no ale cos zraz sie ubiore i znikam na spacerek ;] Quote
Selenne Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No proszę,to już 100 stronek ;) To kiedy nowe fotki? XD Quote
Ka-Vanga Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dzien dobry :) przyszlam sie przywitac ;) straszny slodziak z Maksika:loveu: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Selenne napisał(a):No proszę,to już 100 stronek ;) To kiedy nowe fotki? XD dzisiaj beda obiecuje ;] tylko musze sie z Maksem na dworek wybrc i popstrykac ale bede ;]:eviltong: Ka-Vanga napisał(a):dzien dobry :) przyszlam sie przywitac ;) straszny slodziak z Maksika:loveu: witamy witam ;] dziekuje ;p zapraszam czesciej ;] Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [SIZE="4"] chwila przerwy ....... [SIZE="7"] JESTEM Z MAKSIEM NA DWORQ .... po powrocie beda fotki ;] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 jestem juz ;] foty wgrywaja sie wlasnie na fotosika ;] bede lada moment na galeri ;p Quote
Recommended Posts