Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Co tam jeszcze u Was słychać? :) Nudno coś bez naszych gaduł. :eviltong: Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 I jak tu przeżyć ten nudny tydzień bez nich? :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 a mnie nudno ....jak wchodze n dogo to albo nikogo nie ma albo cisza jak makiem zasial ;p Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No teraz to cisza jakaś. :eviltong: Ale całe szczęście nie na wszystkich wątkach. :) Quote
Bursztynka13 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No na większości wątków nuuuuuuuda:roll: Nikt nic ciekawego jak narazie nie pisze... Quote
łapeczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 heyo juz jestem ;] ale wiatrzysko bylo u nas dzis ;] myslalam ze mnie porwie ;p Quote
Martunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Hej Wam. :D U nas też straszna wichura... Tak wieje już od rana. :eviltong: Quote
Selenne Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 U nas też. Telewizja przerywa, drzewa się kibają, a mi pranie z balkonu zwiało xD Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 heheheh u nas wczoraj tez jeszcze strasznie wialo ale dzis juz jest laadnie i cichutko chociaz ciemne chmurki sie zbieraja ;] Quote
taxelina Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 cos do nas nie zagladalas.. a ja dalam juz wczesnie wiecej konikow i nie tylko Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 hehe pokaze wam cos ;] w zeszlym roku jakos pod koniec kupilam maksikowi gRYZACZEK parciany z jedna raczka ;] szkoda tylko ze nie mam jego zdiecia jak wygladal wczoesniej bo teraz wyglada TAK : tu widac dziure ;] zblizenie ... i jeszcze jedno ;p Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 i jeszcze naroznik ;] i drugi naroznik ... Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 a teraz znikam na pare minutek ... ide z Maksiem na dworek i po drodze do naszego ulubinego sklepu zoologicznego ;] moze cos nowego kupimy a moze nie ;] zobacy sie ;p jak wroce to wam wszystko napisze ;] papapa Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Hej. :) Ale zmasakrowany jest już ten gryzaczek Maksia. :D Czekamy na powrót. :cool3: U nas też dzisiaj spokojnie i przyjemnie na dworze. ;) Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 hey juz jestesmy ;] niestety nasz ulubiony sklp zoologiczny ma przerwe urlopowa ;[ i nic nie zobaczylismy ani nie kupilismy ;p a gryzaczek jest troszke zmasakrowany ale jeszczze sie bawimy nim ;] ale niedlugo bedziemy mieli nowy lepszy ;] dzieki Marcia&Parys ze o nas pomyslalas ;] Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 WŁAczcie na TVN sa rozmowy w toku cos o PSIAKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Szkoda, że ten sklep ma teraz urlop i nic nie zobaczyliście, ale pewnie później będzie otwarte i sobie poszperacie. :D A to 'Rozmowy w toku' z tymi psami już wcześniej oglądałam. ;) Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 a ja nie ;] calkiem niezle to jest ;] dos madrze gadaja ;] Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Noo. :D Zmądrzeli, co niektórzy. :cool3: A co jeszcze u Was? Co robicie? :D Quote
Recommended Posts