łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 dziekujemy Asiaczka za odwiedzinki i zapraszamy czesciej xD Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 hey fajnie ze wpadliscie xD my tez wpadniemy xd Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 bedzie nam miło : P A gdzie fotencje Maksika?? :mad: Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 byly juz dzis ... moze sa strone temu albo dwie xD a jak mam wejsc na wasz galerie ...bo ja klikam w banerek to mnie odnosi do jakiejs stronki innej xD Quote
anetta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Hej, przyszłam w odwiedzinkach zobaczyć zarośniętego sznupka :lol::loveu: Quote
Anka_ZG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Hej:) widziałam foteczki Maksika:) jest słodziutki:) prosimy o jeszcze:) Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witanko poniedziałkowe:loveu: Widziałam foteczki Maxikowe:multi::loveu: Quote
katik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 slicznego masz Maxia :loveu: ale muszę stwierdzić, ze wstawiasz za mało fotek. Chyba czas na małe uaktualnienie galerii. :cool3: Quote
bety Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zaległości nadrobine - Maksio to taki rozkoszniak. :lol: Fotki bardzo fajne i o różnej tematyce - nawet "bazgrołki" :cool3: się znalazły - talentos masz moja droga no no :lol::lol: Pzdr Quote
Kora- Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witamy Was, ale Maksiu jest słodziachny! :loveu::loveu: Wymiziaj go ode mnie. I zapraszamy do nas, do nowo otwartej galerii! Quote
Avaloth Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://images32.fotosik.pl/309/bc19b74e7f59fdca.jpg morda piękna owłosiona :evil_lol::loveu: na większości zdjęć Maksicek nam dupkę pokazuje xD ale dupkę też ma ładną :D:D Quote
Anka_ZG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 hej:) http://images32.fotosik.pl/309/bc19b74e7f59fdca.jpg a co to za mineczka?:) Quote
Od-Nowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 zdecydowanie brakuje tu zdjęć :cool3::mad::evil_lol: Quote
łapeczek Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Rinuś napisał(a):witanko :loveu: chyhba czas wstawać ? :diabloti: spac nie mozecie ???;) Selenne napisał(a):Właśnie! Wstajemy! Wstajemy! hehe o 8 wstalismy sobie ... i pojechalismy do babci xD Anka_ZG napisał(a):Hej:) widziałam foteczki Maksika:) jest słodziutki:) prosimy o jeszcze:) Tak foty pojawia sie jutro xD wiq napisał(a):uroczy psiak:D dzikeujemy xD Doginka napisał(a):Witanko poniedziałkowe:loveu: Widziałam foteczki Maxikowe:multi::loveu: ciesze sie ze sie podobaja xD katik napisał(a):slicznego masz Maxia :loveu: ale muszę stwierdzić, ze wstawiasz za mało fotek. Chyba czas na małe uaktualnienie galerii. :cool3: staram sie jak moge z tymi fotkami ... i co dziennie albo co drugi dzien pojawiaja sie xD bety napisał(a):Zaległości nadrobine - Maksio to taki rozkoszniak. :lol: Fotki bardzo fajne i o różnej tematyce - nawet "bazgrołki" :cool3: się znalazły - talentos masz moja droga no no :lol::lol: Pzdr dziekuje ...ale talentem bym tego nie zazwala xD Kora- napisał(a):Witamy Was, ale Maksiu jest słodziachny! :loveu::loveu: Wymiziaj go ode mnie. I zapraszamy do nas, do nowo otwartej galerii! dziekujemy ...napewno wymiziam xD i rowniez napewno odwiedze was xD Isia & Chester napisał(a):http://images32.fotosik.pl/309/bc19b74e7f59fdca.jpg morda piękna owłosiona :evil_lol::loveu: na większości zdjęć Maksicek nam dupkę pokazuje xD ale dupkę też ma ładną :D:D on tak robi jak widzi ze zabiaram sie za aparaci ...to wtedy odwraca sie tylem xD Anka_ZG napisał(a):hej:) http://images32.fotosik.pl/309/bc19b74e7f59fdca.jpg a co to za mineczka?:) a taka jakas XD Od-Nowa napisał(a):zdecydowanie brakuje tu zdjęć :cool3::mad::evil_lol: zaraz sie pojawia ale nie Maksia tylko konikow ... mam nadzieje ze tez beda sie wam podobac xD Quote
łapeczek Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 niestety nie pojachalismy na dzialeczke bo samochodzik padl :( ale za to bylam dzis na rowerku na hipodromie wOLA w poznaniu i jest troszke fotek KONIKO xD moja Kolezanka PATU i konIk xD Quote
Recommended Posts