Mi. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 hello śliczne fotencje :) szczególnie te z dnia dziecka hihih jaka mordeczka http://images31.fotosik.pl/286/cc9bf7d66d8474a0med.jpg Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Mi.']hello śliczne fotencje :) szczególnie te z dnia dziecka hihih jaka mordeczka http://images31.fotosik.pl/286/cc9bf7d66d8474a0med.jpg Dziekujemy ..... xD Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Wielkie podziekowania dla ERI ..... dziekuje CI bardzo za prezenciki !!!!!!!! Quote
ariss Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 fajne foteczki i piękny banerek:loveu:eria zawsze zrobi coś fajnego:razz: Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Byłam tu, chociaż mnie nikt nie zapraszał;) Śliczne koniki:loveu::loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 gassira napisał(a):fajne foteczki i piękny banerek:loveu:eria zawsze zrobi coś fajnego:razz: TAk tak ... jestem zakochana w tym Banerku :) Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Doginka napisał(a):Byłam tu, chociaż mnie nikt nie zapraszał;) Śliczne koniki:loveu::loveu::loveu: Dlaczego Cie nikt nie zapraszal ??? dziekuje Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Co zeby nikomu nie bylo malo doklejam jeszcze pietnastke fotek rojbra MAKSA : Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 NO i niestety na DZIS juz koniec foteczek :) Quote
AnkaG Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ale twój Maksiu fajniutki. Sierść ma taką, że chyba krew amerykańska ... :razz: Ile ma latek pan pies? Quote
łapeczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 AnkaG napisał(a):Ale twój Maksiu fajniutki. Sierść ma taką, że chyba krew amerykańska ... :razz: Ile ma latek pan pies? yyyyy co oznacza ta krew amerykanska ??? Pan pies ma 2 latka i dwa miesiace rowno dzis :) Quote
AnkaG Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Sznaucer to rasa niemiecka. Dawniej sznaucer miał ostrą sierść, mało włosa na łapach i był mniejszy i drobniejszy (waga 7 kg). Jakieś 10 lat temu zaczeto sciagac do Polski amerykańskie sznaucery, które kompletnie są inne. Oni nawet nie zaliczają sznupów do psów szorstkowłosych. I te są mocnej budowy, mają miękką zazwyczaj sierść i dużo futra na łapach. Tam na dodatek mieszają pieprz i sól z czarno-srebrnymi i często potomkowie nie są juz tacy czarni. Twój maluch ma lekko kręconą sierść na grzbiecie i dużo futra na łapkach. Dlatego myślę, że w przodkach są amerykańcy. :razz: Quote
łapeczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 AnkaG napisał(a):Sznaucer to rasa niemiecka. Dawniej sznaucer miał ostrą sierść, mało włosa na łapach i był mniejszy i drobniejszy (waga 7 kg). Jakieś 10 lat temu zaczeto sciagac do Polski amerykańskie sznaucery, które kompletnie są inne. Oni nawet nie zaliczają sznupów do psów szorstkowłosych. I te są mocnej budowy, mają miękką zazwyczaj sierść i dużo futra na łapach. Tam na dodatek mieszają pieprz i sól z czarno-srebrnymi i często potomkowie nie są juz tacy czarni. Twój maluch ma lekko kręconą sierść na grzbiecie i dużo futra na łapkach. Dlatego myślę, że w przodkach są amerykańcy. :razz: AAAAAAA no maksik tez ma jakas pokrecona sersc i jest troszke wiekszy od miniatury ma rowniez siwe wloski na grzbiecie wiec mam podstawy do myslenia ze ktorys z rodzicow maksia byl pieprz i sol ....pozatym wogole jest inny od prawdziwego sznaucera miniatury .... bo te prawdziwe z reguly sa szczekliwe a moj maksik szczeka tylko i wylacznie na komende :) Quote
Klaudia :-) Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 witanko:-) ile fajnych fotek,a co do tej kręconej sierści myśle,że do tego przyczyniło się też strzyżenie zamiast trymowania,chociaż Maks tak czy tak ma miękką i kręconą sierść:-) Quote
łapeczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Klaudia :-) napisał(a):witanko:-) ile fajnych fotek,a co do tej kręconej sierści myśle,że do tego przyczyniło się też strzyżenie zamiast trymowania,chociaż Maks tak czy tak ma miękką i kręconą sierść:-) Dziekujemy .... tak npewno to tez jedna z przyczyn ... ale juz nikt nie chce sie podjac trymowania psiaka ktory od poczatku jest tylko strzyzony :( ale to nic maks nie zadne wystawy nie jezdzi .... Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witam się:multi: Bedę zaglądała:razz: Pozdrawiam i zapraszam do siebie:cool3: Quote
łapeczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Izabela124. napisał(a):Witam się:multi: Bedę zaglądała:razz: Pozdrawiam i zapraszam do siebie:cool3: aaa dziekuej bardzo zapraszam i sama bede wpadac Quote
klaudia&Manta Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Wyszło jednynie coś takiego :roll: Nie wiem , jakoś nie mam "weny" może potem uda mi się zrobić coś lepsiejeszego :diabloti: Quote
ewka i haker Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ania a ty za duzo nie masz co drugi dzien nowy:PP Quote
łapeczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Klaudia&Manta - dziekuje bardzo jest liczny .... Ewka i hakr - wcale ze nie co drugi dzien .... pozatym jest to moj trzeci Banerek w mojej karieze dogo Quote
ewka i haker Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
łapeczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 hahahahahaha ...... a ty to co ktory juz to twoj banereczek ??? Quote
łapeczek Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Fort Boyard - tygrys w TVP2 -napisz maila [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112714 Quote
Recommended Posts