łapeczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Witamy! A macie coś z agility? Tzn. fotki... I trzymam jutro kciukasy! :loveu: (Bo to w tą sobotę, tak?) nie nie jeszcze nic nie mamy z agility ;/ ale bedziemy mieli jutro ;] dzieki wielkie dzieki napewno sie przyadadza ;] tak tak to juz jutro ;] A teraz lece na trening z Maksiem musimy jeszcze doszliwowac ZOSTAN i takie tam ;] pojwie sie po powrocie z dworku ;] Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Czekamy, aż się znowu pojawisz :diabloti: Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 juz jestem spowrotem xD zaraz dam jakies foty jeszcze ;] hehehe musze sie w koncu pozbyc tych wszystkich zdiec bo mam ich duzooooo ;] aaaaa ;] Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):juz jestem spowrotem xD zaraz dam jakies foty jeszcze ;] hehehe musze sie w koncu pozbyc tych wszystkich zdiec bo mam ich duzooooo ;] aaaaa ;] czekamy na fotki:) Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Kto LAbek czy sznupek ? bo sie poooogubiilam ;] Quote
Martunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Śliczne psiaki i oczywiście piękny Maksio! :loveu: Będę trzymała jutro za Was mocno kciuki! :kciuki: Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Dziekujemy Martuniuuuu oby nam te wszystkie kciukasy przyniosly szczecie ;] hehehehe A tak to co u Ciebie slychac ? Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Zauwazcie ze na tym zdieciu Parker pokazal Marcie jak potrafi zwijac jezorek w rurke ;p http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P1120330.jpg Quote
Martunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ale fajnie zwija jęzorek. :) Na pewno przyniosą Wam szczęście, nie ma innej opcji! :cool3: A u mnie.. dobrze w sumie. Cieszę się weekendem, wreszcie można chwilę odetchnąć od tej nauki. :shake: Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 nooo oby tak wlasnie bylo ;] ja tez sie cieszeee bo juz mam dooosc wstawania o 6 a nawet przed 6 ;/ i tych wszystkich nauczycieli Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):Kto LAbek czy sznupek ? bo sie poooogubiilam ;] A ile ty masz tych psów??? Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 jednegooo wiec jezeli chodzi o Maksiaa to w kwietniu skonczyl 2 lata ;] Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 łapeczek napisał(a):jednegooo wiec jezeli chodzi o Maksiaa to w kwietniu skonczyl 2 lata ;] Aha a ten drugi to kogo??? Quote
łapeczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 ten drugi to mojej kolezanki ;] P.S zdalismy egzamin i zaczynamy nasza zabawe z agility ;] dziekuje wszystkim za kciuki przydaly sie Quote
***Paulina*** Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 łapeczek napisał(a):ten drugi to mojej kolezanki ;] P.S zdalismy egzamin i zaczynamy nasza zabawe z agility ;] dziekuje wszystkim za kciuki przydaly sie To GRATULACJE!!! :multi: Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Mówiłam, że się przydadzą! :cool3: Wielkie gratulacje! Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Gratulacje!! A co teraz dokładnie ćwiczycie? Czy ogólnie cały tor?? Quote
łapeczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 ***Paulina*** napisał(a):To GRATULACJE!!! :multi: dziekujemy ;] Martunia napisał(a):Mówiłam, że się przydadzą! :cool3: Wielkie gratulacje! dobrze mowilas dobrze Klaudysiaczek napisał(a):Gratulacje!! A co teraz dokładnie ćwiczycie? Czy ogólnie cały tor?? dzieki dzis robilismy dwie chopi ki tunel.... bez zadnych tam ceregieli bo dopiero zaczynamy zabawe w agility ;] Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 A są jakieś zdjęcia, filmiki z dzisiejszego egzaminu? :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 I dobrze, że bez żadnych ceregieli :D... Quote
łapeczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Martunia napisał(a):A są jakieś zdjęcia, filmiki z dzisiejszego egzaminu? :cool3: sa zdieca ale ....pojawia sie potem bo teraz chce sie uporac z fotkimi jeszcze ze spacerku na Wole potem jeszcze w kolejce mamy zdietka ze wsiiii iii z wycieczki i dopieroo w tedy pojawia sie z dzis a moze predzej zobaczymy zobaczymy chce najpierw skonczyc te ze spacerku na wole Quote
Recommended Posts