łapeczek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 no to moze troszke fotek mojego przyszlego kochanego markoslawa i pierwsze zawijanie owijek za nami ;] Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ale dużo pięknych foteczek:loveu::crazyeye::loveu: A po co się zakłada takie owijki?????:razz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 >>klik<< Na przodzie g*wno, a z tyłu my... :diabloti: Quote
łapeczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Doginka']Ale dużo pięknych foteczek:loveu::crazyeye::loveu: A po co się zakłada takie owijki?????:razz: one mniejwiecej mamja te samo zastosowanie co ochraniacze [quote name='Dorkaa']To Twój przyszły kon czy jak ? Tak Tak na 85% biore go w dzierzawe od czerwca albo kwietnia ;]:multi: [quote name='deer_1987']widac ze lubisz konie :D KOCHAM [quote name='Klaudysiaczek']>>klik<< Na przodzie g*wno, a z tyłu my... :diabloti: jakos tak sie ufocilo Quote
ewka i haker Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Doginka napisał(a):Ale dużo pięknych foteczek:loveu::crazyeye::loveu: A po co się zakłada takie owijki?????:razz: owijki chronia nogi konia ale tez maja wplyw na sciegna jesli chodzi o obicia to ochraniacze sa lepsze i bardziej praktyczne a ja czekam na te fotki w ruchu konia Quote
Martunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Śliczne konisie i piesie. :loveu: I jak, dają wycisk w szkole? Quote
łapeczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 nie jeszcze jest luzik ;] i mam nadzieje ze tak zostanie;] Quote
Rahl Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Super fotki :loveu: A z tym, że rzadko wpadam to Ci się tylko zdawało :D:D :evil_lol: Obiecuję się poprawić ... Quote
łapeczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 o.k o.k to zaprrraszam zapraszam Quote
Sweet Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 hej aniu co u was?? musze ci powiedziec ze z sobotnim spacerem nie wypali bo jade do kuzynki na wesene do koscioła i ok.13 musimy juz wyjechac..:( moze w niedziele ale nie wiem jeszcze czy nie pójde na poprawiny bo rodzice idą napewno ale ja chyba nie wiec moze w niedziele.. jak ci bedzie pasowało:( Quote
łapeczek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 no to ci jeszcze napisze w paiatek Ada .... a tak pozatym to wszystko si troszke fot mi sie nazbieralo ostatnim czasem i musze je teeraz poprzerabiac i powgrywac ;] a w piatek wybiore sie chyba na targi poznanskie bo bedzie cos ze zwierzetami hodowlanyi licze ze i koniki beda ;] Quote
łapeczek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 a ta to troszke fot ktorre sie wgraly ;] Quote
Martunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jakie fajniutkie foty. :) Ładnie mu w tej obróżce. I jaki cudny Labek! Konisie znów. :loveu: Quote
taxelina Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ladnie mu w tej obrozce, a Ty narzekasz :P Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P1120269.jpg Słodki ryjek:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts