łapeczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 no teraz Macie mojego Maksia ;] Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Od razu widać różnicę :loveu: :loveu: Quote
łapeczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 P.S na wszystkich fotach ogolonego Maksia ma na sobie ta obrozke Red Dingo... fajnie sie swieci i chyba zostaje u nas xDale jeszcze nie wiem ;] Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Rzeczywiście bardzo stylowa ta obróżka :-D. Quote
łapeczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Od razu widać różnicę :loveu: :loveu: hehehe wiadomo ;]:multi: Quote
łapeczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Rzeczywiście bardzo stylowa ta obróżka :-D. A co i calkiem calkiem na nim wyglada ;]:diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 łapeczek napisał(a):A co i calkiem calkiem na nim wyglada ;]:diabloti: I jeszcze Maksio dodaje uroku tej obróżce :evil_lol:. Quote
łapeczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):I jeszcze Maksio dodaje uroku tej obróżce :evil_lol:. heheh :loveu: dziekujemy:loveu: Quote
Martunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 O ale fajne zdjęcia. Te na początku fajne, szczególnie zwierzątka. :) Fajny ten Cappy (chyba dobrze napisałam). No i wreszcie ścięty Maks. :) Od razu lepiej. :cool3: Quote
łapeczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 hehe wielkie dzieki Martus... tak tak dobrze napisalas Cappy ;] Quote
ewka i haker Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 oooo co ja tu widze wkoncu pies:D:D Quote
Sweet Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jejku wreszcie z maksa jest pies:D:D fajnie wyglada:D a ta obróżka wcale nie taka cienka jak mówisz ja sadze ze dobra dla niego:):) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Super przemiany! Najpierw Cappy, potem Maksik. Oba chłopaki pięknie wyglądają !!!:lol: Powinnać Maksika prowadzic do fryzjera co 3 miesiące, aby zawsze tak ładnie wyglądał... Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 lafuma-82 napisał(a):Co tam u Was slychac A nic ;] Chora jestem ciuke ;/ mam katerek i glowka mnie boli nie wiem jak jutro w szkole wytrzymam ;/ ewka i haker napisał(a):oooo co ja tu widze wkoncu pies:D:D czesclafuma-82 napisał(a):Co tam u Was slychac A nic ;] Chora jestem ciuke ;/ mam katerek i glowka mnie boli nie wiem jak jutro w szkole wytrzymam ;/ ewka i haker napisał(a):oooo co ja tu widze wkoncu pies:D:D czesc xxSweetGirl93xx napisał(a):jejku wreszcie z maksa jest pies:D:D fajnie wyglada:D a ta obróżka wcale nie taka cienka jak mówisz ja sadze ze dobra dla niego:):) nioo chyba ja zostawie... ale mysle o zamowiniu jeszcze jakiejs z red Dingo ;] xxSweetGirl93xx napisał(a):jejku wreszcie z maksa jest pies:D:D fajnie wyglada:D a ta obróżka wcale nie taka cienka jak mówisz ja sadze ze dobra dla niego:):) nioo chyba ja zostawie... ale mysle o zamowiniu jeszcze jakiejs z red Dingo ;] Asiaczek napisał(a):Super przemiany! Najpierw Cappy, potem Maksik. Oba chłopaki pięknie wyglądają !!!:lol: Powinnać Maksika prowadzic do fryzjera co 3 miesiące, aby zawsze tak ładnie wyglądał... Pzdr. niooo juz jestesmy umowini na 19LIstopada ;] Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 heyooo wam... potrzebna mi pomoc ;] Maksio od wczoraj ma rozwolnienie i musze z nim chodzic na dworek co 2-3 h ;[ slyszalam ze moge mu przy rozwolnieniu podac wegiel ....;] co jeszcze moge mu podac na zastopowanie tegooo ??? nie wiem narazie nic od rana nie jadl.... Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 aha i to kupie w aptece bez recepty ? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Rozgotowany ryż lub kleik ryżowy... Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Rozgotowany ryż lub kleik ryżowy... Pzdr. oooo wielkie dzieki za rade ;] Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jakie maksiowe fotki:D sliczne:):) hehe:) Quote
Recommended Posts