Dorkaa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ale ma fajnego gryzaka :loveu: Pozdrawiam :) :) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Poszukiwaczo-Szperacz!:loveu: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P9100216.jpg Pzdr. Quote
Pestka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Witamy. Ale foot :-o Twój maly jest śliczny, podobają mi się jego "brwi". :lol: Zapraszamy do nas, odwiedzać proszę. :cool1: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='łapeczek'] Nie no , my go tu podziwiamy , a on doopą do nas ??:evil_lol: Quote
Tepes Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 O jakiego Maksior dostał aporta:) Ja na to mówie parówcia xP I znęca się nad biedną kaczkę xP pozdrawiamy Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Acctiually']Hahaha tego to Ci nie powiem:D Dajcie mi mojego miliona dolarów xP Wiem nikt nie wie o co chodzi ale mniejsza z tym xP A ja wiem, o co chodzi. :cool3: Jaka fajna ta zagadka! :multi: Ada, powinnaś zostać poetką. ;) Świetny jest ten wierszyk!!! I cieszę się, że w końcu Maksio idzie do fryzjera. ^^ Widzę, że z nowego prezentu jest bardzo ucieszony. :cool3: Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Dorkaa']Ale ma fajnego gryzaka :loveu: Pozdrawiam :) :) heyooo nam tez sie podoba ;] [quote name='Asiaczek']Poszukiwaczo-Szperacz!:loveu: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P9100216.jpg Pzdr. A co ... ktos musi szukac skarbow ;] [quote name='Kinguska']Witamy. Ale foot :-o Twój maly jest śliczny, podobają mi się jego "brwi". :lol: Zapraszamy do nas, odwiedzać proszę. :cool1: dziekuje ;] zaraz wpadne i do was ;p [quote name='Acctiually']O jakiego Maksior dostał aporta:) Ja na to mówie parówcia xP I znęca się nad biedną kaczkę xP pozdrawiamy ;] xD hehe taki sznaucer z genami wyzla xD [quote name='Martunia']A ja wiem, o co chodzi. :cool3: Jaka fajna ta zagadka! :multi: Ada, powinnaś zostać poetką. ;) Świetny jest ten wierszyk!!! I cieszę się, że w końcu Maksio idzie do fryzjera. ^^ Widzę, że z nowego prezentu jest bardzo ucieszony. :cool3: hehe ;] noooo ...zreszta z czego on sie nie cieszy ;p jak dostanie pusta butelke plastikowa tez bedzie sie cieszyl xD:eviltong: Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No co, pobawić się nie może? :D A tak w ogóle kiedy macie tą wizytę u fryzjera? ;) Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Z tego, co pamiętam, to najbliższa środa... Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Martunia napisał(a):No co, pobawić się nie może? :D A tak w ogóle kiedy macie tą wizytę u fryzjera? ;) a mozna mozna ;] w srode na 17 jedziemy ;] wiec szybciutko wracam z wycieczki integracyjnej do domciuuu zabieram maksia lece na ogrody tam spotykam sie z Hany i laecimy do fryzjera ;] Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 ejooo mam prosbe pomozecie mi sie zdecydowac ? bo ja sama nie moge ;[ chce kupic jedna nowa rzecz maksiow i nie wiem co ;[ a mam do wyboru takie .... Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 hehehe zobaczcie co jeszcze znalazlam ... fajny pokrowec na telefon komorkowy dla milosnika sznaucerkow ;p Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Jak dla mnie - obróżka nr 1 i 2.:lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 tzn ..... ta turkusowa i ta w serduszka? Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 łapeczek napisał(a):tzn ..... ta turkusowa i ta w serduszka? Tak, tak. Z tendencją na nr 2!:lol: Pzdr. Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 hmmm ta w serduszka jest sliczna ale czarnej nie bedzie widac na maksiu jak na moje wiec tą w łapki bym ci doradzała:D:D Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak, tak. Z tendencją na nr 2!:lol: Pzdr. nioo mnie tez sie ta podoba ... i chyba sie na nia skusze xD xxSweetGirl93xx napisał(a):hmmm ta w serduszka jest sliczna ale czarnej nie bedzie widac na maksiu jak na moje wiec tą w łapki bym ci doradzała:D:D nooo moze i nie bylo by widac ...ale jak zostanie wygolony to bedzie widac ;p:cool3: Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 bedzie widac same serduszka bo jedank obroza jest czarna a maksio ciemny u mojego widac prawie same białe łaty bo czarny sie zlewa na nim... Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 hehehe ;] noooo mozeee ale tak mi sie podoba ze nie potrafie sobie odmowic i nie kosztuje duzo Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 hehe:) no jak chcesz ja nie jestem za kupowaniam ciemnym psom ciemnych obrózek ale kazdy ma swój gust... mi tez sie ta obroze podoba ale jakbym miała białego albo jasnego psa to bym kupiła a tak to nie ...:) ale to tylko moje zdanie:) Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 noo wiem wiem ..... ale juz jedna czarna mamy w czerwone lapcie i widac ja na maksie ;p Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 aha chyba ze.. jak chcesz:) hehe:) a pokażesz nam wszystkie obróżki jakie macie i smycze szelki?:D:D Quote
Impresja&Simarilion Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 śliczny psiaczek! będziemy wpadać częściej :p Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Fajny pokrowiec na komórkę. :) A co do wyboru, to mi się podoba nr. 2. :) Quote
Recommended Posts