Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no nie wiem ze 2-3 godzinki... jak tobie pasuje:) ja mamie powiem zeby przyjechała po mnie o danej godzinie chyba ze dam mi jakas godzine o której przyjedzie;) najwyzej sie zobaczy w niedziele:) Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 dobra dla mnie to nie ma problemu ;] Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jak niedziela to moze ja bym sie pojawila ale mi bardziej warta pasuje... tam bynajmniej jest trawa scieta i nie ma tylu ludzi Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 nad malta tez jest trawa scieta a pozatym nie ma az tyle ludzi tam gdzie chce pojsc ;p ja odrazu mowie stanowczooo ze jasli chcecie nad wwarte to mozecie isc ale ja nie ;[ Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja juz mamie powiedziałam ze nad warta i nie bede tyle krecic bo wkoncu mi powie ze mnie nie zawiezie a busem jechac nie moge bo tak sobie wymysliła... mi malta pasuje;) Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja juz mamie powiedziałam ze nad warta i nie bede tyle krecic mi malta pasuje;) hehe sweetka pokrecilas cos ;] Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 o jezu nad maltą miała byc jezu teraz ja pokręciłam tutaj:evil_lol: No nad malta sie spotykamy w niedziele o 12:D:D heh:) ostateczne wersja:):) Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 nie wiem gdzie to jest:P:P milego spacerku:D Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a ja tez nie wiem dokładnie gdzie jest maltanka:evil_lol: mozesz do ani przyjechac i razem na malte pójdziecie/pojedziecie:) Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 ewka i haker napisał(a):nie wiem gdzie to jest:P:P milego spacerku:D no ewka odbiore cie ze srudki jak chcesz ... na srodke musisz tylko dojechac 83 hehehe maltanka to ta ciuchcia na malcie co jezdzi do zoooo ;] Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 deer_1987 napisał(a):tia.. my tez malo czasu.. o co chodzi bo nie dokonca rozumiem ;] Quote
taxelina Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 pisalas ze u was ok tylkp malo czasu to odp ze i u nas malo Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 aaaaaaa .... no malo malooo tylko szkola dom dom szkola ;/ i tak jeszcze przez 10 miesiecy potem znowu 2 miechy wolnego i znowu 10 szkoly i tak w kolko ;/ Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jak pójdziesz na studia to bedzie wiecej wolnego:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 nooooo jeszcze nie wiem czy pojde na studia bo nie wiem na jakie ;/ chce pewnie na coas ze zwierzakami ;p i pewnie na Akademie Rolnicza w poznaniuu ;p Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hehhe ja nie wiem tez czy ide ale moje plany to sie wyprowadzic narazie Quote
łapeczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 heyy hii hellloooo nareszcie weekend ;] Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Tak, nareszcie! :loveu: Ale i tak pewnie będę musiała kuć :roll:. Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hej! :hand: Też się cieszę, że jest już weekend. No, ale czekają mnie jeszcze zadania domowe... A poza tym muszę przeczytać tematy z kilku przedmiotów. :-( A co u Was? Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 hejo:) a ja musze sie pouczyć troche z fizy i matme powtórzyc:) i mam wolne:D:D zad dom robie na bieżąco także jest dobrze:) co u was??:D Quote
ewka i haker Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 a ja dzis bylam w sumie pierwszy dzien:D:P Quote
Recommended Posts