Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A no to fajnie. :cool3: A ogólnie, nauczyciele fajni? Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 nooo chyba spooko ... ale na wstepie strasznie strasza swoim regulaminem ;[ i nie wiem czy mam sie bac czy nie ;] a wychowawce mam na luzie ... ledwo dzis drugi dzien nauki a on juz planuje wycieczke 1.10 gdzies tam ... potem w listopadzie znowu gdzies .... zartownis z niego potworny ale to dobrze ;]przynajmniej rozladowuje napieta jeszcze atmoswere w naszej klasie ;] Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No to ogólnie może być widzę. :) Co do regulaminu to się okaże. :eviltong: A co u Maksia? :cool3: Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 a u maksie wszystko o.k ;] teraz wlasnien sie ukalada na moim lozeczku ;p Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 aha to nie wiem dokładnie gdzie:) ja chyba pójde do XLO ale nie wiem jeszcze... :):) co tam??:D Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ooooooo kurka ;] ja tam wogole nie skladalam papierw bo bym nie pociagnela ;] od 1- 10 to najlepsze Licea w poznaniu ;] fajne i dobre liceum to XV na Chrobrego w Poznaniu ;] kolezanki poszly i sa jak naraaaazie zadowolone ;] w tym roku trzeba bylo miec 115 punktow ;] Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 łapeczek napisał(a):ooooooo kurka ;] ja tam wogole nie skladalam papierw bo bym nie pociagnela ;] od 1- 10 to najlepsze Licea w poznaniu ;] fajne i dobre liceum to XV na Chrobrego w Poznaniu ;] kolezanki poszly i sa jak naraaaazie zadowolone ;] w tym roku trzeba bylo miec 115 punktow ;] wiesz ale dziesiątke to nie to co paderek, marynka czy XIII gdzie chciałam isc:evil_lol::evil_lol: a do XV to mam troszke daleko chyba.. w ewka tam nie poszła???:eviltong: aa:) Quote
lafuma-82 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Jak ja się cieszę, że już nie uczę w szkole, uffff:eviltong: Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):wiesz ale dziesiątke to nie to co paderek, marynka czy XIII gdzie chciałam isc:evil_lol::evil_lol: a do XV to mam troszke daleko chyba.. w ewka tam nie poszła???:eviltong: aa:) nooo ona tam wlasnie jest ...ale chce sie przeniesc bo twierdzi ze nie da rady ;] lafuma-82 napisał(a):Jak ja się cieszę, że już nie uczę w szkole, uffff:eviltong: a uczylas w szkole ??? a czego jesli mozna spppytac ??? Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 no... ja chyba pójde do tej X jednak... bo tam nie bede musiała chyba siedziec po nocach i wkuwac bo poziom jest dobry ale nie taki jak w marynce czy paderku jak juz pisałam.. :) Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ide niestety juz spac bo jutro mnie czeka wczesna pobudeczka ;/ dogobranoc zycze wszystkim ;] [SIZE="2"]( ada twojemu Piotrusiowi tez ) Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 szkoda:( Dobranoc;* za 3 dni sie widzimy:loveu: hehe:) (a dziekuje kiedy mu przekaze moze:)) Quote
Doginka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 łapeczek napisał(a):...ale ona jest naprawde cieniutka 12 mm too malutko... musi maksio miec 15- 18mm Obroże Gordona i Rapera mają zaledwie 1 cm, czyli 10 mm ;):razz: Quote
Marta_Ares Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 sliczna ta obroza, a pokaz ja na psie, moze jednak nie jest za cieniutka ;) Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Marta_Ares napisał(a):sliczna ta obroza, a pokaz ja na psie, moze jednak nie jest za cieniutka ;) No właśnie - pokaż na psie;) Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Doginka napisał(a):Obroże Gordona i Rapera mają zaledwie 1 cm, czyli 10 mm ;):razz: oooooo :crazyeye: to naprawde cieniutkie :crazyeye: ale wiesz narazie to mnie sie nie podoba ;[ deer_1987 napisał(a):co tam u Was? a nic wszystko po starem tylko ze powoli brak czasu na wpadanie na dogo ;/ Marta_Ares napisał(a):sliczna ta obroza, a pokaz ja na psie, moze jednak nie jest za cieniutka ;) teraz kied maks jest jeszcze zarosniety to nie zbyt duzo bedzie widac ;/ Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hejo:):) jak w szkole?? a juz za dwa dni sobota:):):D:D Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 a noooo wlasnie sobota ;[ Ada ja Cie bardzo przepraszam ale dzis sie dowiedzialam ze moja kuzykna przyjezdza do Poznania w sobote i niesety nie moge sie spotka z Toba na Malcie;/ czy mozemy to przenies na niedziele ??? Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 spoko rozumiem:) wiesz co raczej będziemy mogły w niedziele ale sie spytam mamy jeszcze dla pewnosci... tylko wtedy napewno bedziesz mogła??:D Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 tak w niedziele o 12 napewnooo juz .... zapytaj mame i mi powiedz ;] Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dobra mi tez pasuje w niedziele o 12:) o 10 pójde do kościołka a potem pojedziemy na malte z mamą:) znaczy nas zawiezie:evil_lol: a powiedz mi jak długo tam bedziemy tak mniej wiecej??:D Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 ile tylko bedziesz chciala ??? Quote
Recommended Posts