Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 a to fajnie:) no na kabiego tez by ta była za cienka a myslalam nad nią a znowu ta grubsza mu by zleciała bo ob nie bedzie pasowac... wiec mysle nad rogezm z nitką odblaskowa ale narazie czekam aż moje którki przyjda jak dojda do znajomej ewki... i za ID czekam:) na wystawie zobacze jakies obrózki... a tak własciwie to widac jak świeci ta z RD?? Quote
łapeczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tak bardzo mocno swieci xD tylkko szkoda ze jest taka cieniutka Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 no własnie 11mm to bardzo cienkie mój musi miec 15-16mm.. maks chyba tez:) a mój ma niewymiarową szyje bo ma 27cm a to RD szersze jest od 30... a twój jaki ma obwód szyji?? Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Dziś próbowałaś? :D A tak w ogóle co u Was? :) Quote
łapeczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no własnie 11mm to bardzo cienkie mój musi miec 15-16mm.. maks chyba tez:) a mój ma niewymiarową szyje bo ma 27cm a to RD szersze jest od 30... a twój jaki ma obwód szyji?? 33 chyba ;[ ale ona ogolnie jest cieniutka ;[ Szerokość taśmy 12mm z regulacją od 20 do 32 cm. i tak wyglada : Martunia napisał(a):Dziś próbowałaś? :D A tak w ogóle co u Was? :) nie dzis jeszcze nie...czekam na mame ;] a nic stypa muslalam ze nowa druga obroza bedzie cacy i wogole a ty nici ;[ Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 szkoda ze taka cieniutka jest... bo podoba mi sie ten kolorek ale za cienka... Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Oj szkoda. :( Poradzisz sobie jakoś. ;) I liczę na to, że wreszcie uda się do fryzjera zadzwonić. :) Quote
łapeczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 a noooooo ...... moze uda mi sie sprzedac ja a jak nie to odesle i doloze pieniadze do wiekszej ;p Quote
taxelina Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 szkoda ze z psem nie moglas przyjsc - nawet nie ze swoim ale jakims podobnym - bo tak wydana kasa a nie pasuej Quote
łapeczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 nie nie zbyt bo kupowalam na red dingo w necie;[ Quote
taxelina Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 aha to btylo w necie. ale to moglas zmierzyc chyba najpierw obwod? Quote
łapeczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 ona ogolenie jest luzna na nim i gdyby nie to ze ma 12mm szerokosci to bylaby ok ale jast ssstrasznie cieniutka;[ Quote
ewka i haker Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ja tyz mam taka dzienka i tyz ja sprzedam lub odesle;) Quote
Asia & Ginger Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://images34.fotosik.pl/353/d71e7c32d6c6ddc5med.jpg Jakie piękne konisie. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Im szersza obroża, tym bardziej skracasz optycznie szyję, więc zostaw sobie tę wąską;) Ładna jest:loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Naprawdę obroża śliczna :loveu:. Wiem, że cieniutka, ale poza tym pozazdrościć tylko :loveu:. Quote
łapeczek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Tengusia napisał(a):doberek :hand: czesc xD Asia & Ginger napisał(a):http://images34.fotosik.pl/353/d71e7c32d6c6ddc5med.jpg Jakie piękne konisie. :loveu: :loveu: :loveu: dziekuje:loveu: Doginka napisał(a):Im szersza obroża, tym bardziej skracasz optycznie szyję, więc zostaw sobie tę wąską;) Ładna jest:loveu: ale ona jest naprawde cieniutka 12 mm too malutko... musi maksio miec 15- 18mm madziamn napisał(a):sliczna ta obróżka niebieska mnie tez sie bardzo podoba ...szkoda ze jest taka cieniutka ;/ Klaudysiaczek napisał(a):Naprawdę obroża śliczna :loveu:. Wiem, że cieniutka, ale poza tym pozazdrościć tylko :loveu:. .....hehehe ....moze chcesz na psinke ;p swieci w nocy bardzo dobrze ;p Selenne napisał(a):o, jaka śliczna nowa obróżka ;) dziekuje xD Quote
bety Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Uffffff nareszcie nadrobiłam zaległości - ale się fajnych fotek naoglądałam i piesie :loveu: i konisie :loveu: Pzdr Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 hey hi hello wszystkim... mam juz po drugim dniu szkoly jej dosyc ;/ tzn szkola i ludzie sa o.k ale to wstawanie i dojezdzanie mnie straszliwie meczy ;[ Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Hej! :hand: Mnie też już ta szkoła męczy, a to dopiero początek... Fajna klasa? :) Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Martunia napisał(a):Hej! :hand: Mnie też już ta szkoła męczy, a to dopiero początek... Fajna klasa? :) noo fajna fajna ...praktycznie same laski ;] xxSweetGirl93xx napisał(a):a daleko masz do szkoły?? nooo tramwajkiem ze 25 minutek potem pieszo 10 ;] chodze do szkolki na GORCZYN ;] Quote
Recommended Posts