Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 jak jej powiedzialam ze chce z nim jechac autobusem to powiedziala ze on sie nie nadaje na jazdy autobusem.. a skąd ona moze to wiedziec jesli nigdy nie jechał autobusem...;/ suchar.. moze jeszcze jej przepowiem zebym mogła jechac busem a jak nie to albo mnie zawiezie albo jade sama z kabim autobusem i mam gdzies jej zdanie... Quote
Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Aaaaaaaaaaale duuuuuuzo nowych foteczek - swietnie! super ten nowy komplecik :loveu: no i koniki sliczne :loveu: Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 dobra to mozemy sie umawiac na sobote i ustalac szczegóły:D:D hehe:) mama mnie zawiezie bo na autobus sie nie chce dac namówic ale jak jej nie bedzie kiedys to z nim pojade i tak nawet nie bedzie wiedziec i sprawdze jak sie bedzie zachowywał:D:D hehe;) Quote
łapeczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 hehehe oj Ada Ada .... dobra to gdzie o ktorej ??? Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ja bym proponowała na malcie.. chyba ze wolisz gdzie indziej. tylko nie za daleko:evil_lol: a o 12 jesli ci pasuje:) O to ewka najwyzej tez z nami pójdziesz:D:D jak nie bedziesz miec treningu:D:D Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ja nie wiem jak na ta zasrana malte dojechac mysle ze warta jest lepszym miejscem spacerowym Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 wg mnie moze byc i nad wartą:) tyle ze trzeba ustalic gdzie sie spotkamy bo jesli sie nie myle to zejscie nad warte jest po obu stronach tego takiego mostu:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja bym proponowała na malcie.. chyba ze wolisz gdzie indziej. tylko nie za daleko:evil_lol: a o 12 jesli ci pasuje:) O to ewka najwyzej tez z nami pójdziesz:D:D jak nie bedziesz miec treningu:D:D mi pasuje na Malcie o 12 .... tylko gdzie na tej Malcie ??? mozemy przy maltance ...jesli ci pasuje ??? ewka i haker napisał(a):ja nie wiem jak na ta zasrana malte dojechac mysle ze warta jest lepszym miejscem spacerowym mozna zmieniac miejsca spacerowe... aa poztym ja Warty po ostatnim unikam ;] wiec dla mnie dobrym rozwiazaniem jest wlasnie ta Malta.... tak jest duzo terenu wolnego ;] (a na malte Ewka dojedziesz 83 ....tylko ze musisz podjechac od siebie jeden przystanek na winiary i tam sie przesiasc na 83 ) Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 łapeczek napisał(a):mi pasuje na Malcie o 12 .... tylko gdzie na tej Malcie ??? mozemy przy maltance ...jesli ci pasuje ??? mozna zmieniac miejsca spacerowe... aa poztym ja Warty po ostatnim unikam ;] wiec dla mnie dobrym rozwiazaniem jest wlasnie ta Malta.... tak jest duzo terenu wolnego ;] (a na malte Ewka dojedziesz 83 ....tylko ze musisz podjechac od siebie jeden przystanek na winiary i tam sie przesiasc na 83 ) ok no to moze byc na malcie o 12:) wiesz co maltanka to ta kolejka nie:evil_lol: bo ja tak mało obeznana jestem:eviltong: w kazdym razie jakos sie znajdziemy jak co to mamy telefony przecież:D no na malcie jest duzo wolnego terenu... to jutro ewka odpisz czy pasuje ci malta..:) Quote
łapeczek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ok no to moze byc na malcie o 12:) wiesz co maltanka to ta kolejka nie:evil_lol: bo ja tak mało obeznana jestem:eviltong: w kazdym razie jakos sie znajdziemy jak co to mamy telefony przecież:D no na malcie jest duzo wolnego terenu... to jutro ewka odpisz czy pasuje ci malta..:) tak to ta kolejka co kursuje do zooo .... Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 no to dobrze myslałam:) moze byc w takim razie tam w sobote o 12:):) Quote
Martunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Śliczne konie. :loveu: I jak, z fryzjerem nadal cisza? :eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 deer_1987 napisał(a):Niebo ciekawe fioletowe :P Takie oryginalne :-D Quote
Tepes Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Koniki:loveu:Multi: http://images33.fotosik.pl/358/c691f091e0353f3dmed.jpg cudnie:loveu: Quote
łapeczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no to dobrze myslałam:) moze byc w takim razie tam w sobote o 12:):) O.K ;] Martunia napisał(a):Śliczne konie. :loveu: I jak, z fryzjerem nadal cisza? :eviltong: NIE dzwonilam wczoraj bo w niedziele to tak nie zbyt wypada:eviltong: wszystkim dziekuje za odwiedzinki ....zapraszam czesciej ;p Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 to dzisiaj zadzwon i sie umów:) jak po rozpoczęciu?:D PS. czemu sprzedajesz tą obroże RD?? Quote
łapeczek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to dzisiaj zadzwon i sie umów:) jak po rozpoczęciu?:D PS. czemu sprzedajesz tą obroże RD?? nooo jak mama wroci z pracy to zadzwonie xD po rozzpoczeciu SI...mam spoko klase i wychowawce faceta od geografi ;p ale chyba tez spoko ;] sprzedaje bo jest za cienka dla Maksia ;[ a szkoda ;[:placz: Quote
Recommended Posts