łapeczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 narazie starczy foteczek jutro nastepna porcja ;p Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 super:D a twój maksio ma troche taki inny włos chyba czy mi sie wydaje?? Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Śliczny Maks. :loveu: Ale się bawi. ^^ I co, omówiłaś się już z fryzjerem? :D Quote
łapeczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):super:D a twój maksio ma troche taki inny włos chyba czy mi sie wydaje?? a nooo troszke tak ... bo wiesz on ma miekki wlos poniewaz jest przez cale swoje zycie golony a ani razu nie byl trymowany ... Martunia napisał(a):Śliczny Maks. :loveu: Ale się bawi. ^^ I co, omówiłaś się już z fryzjerem? :D probowalam sie do niej dodzwonic ale najpierw byla poza zasiegiem potem nie odnierala a na koncu znowu byla po za zasiegiem albo mial tel wylaczony ;[ bede ja scigac jutro Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No to ścigaj ją jutro. ;) A co jeszcze u Was? :) Quote
łapeczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 a bede bede ja sciagac ;] a co u nas a nic ciekawego ....cieszymy sie soba bo sie stesknilismy przez ten oststni tydzien ;p Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 o frisbowe fotki ja ide odebrac przesylke jakas Quote
taxelina Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Przychodze z pytaniem..mam strone www http://sherry-niunia.home.pl i teraz aktualizuje i dodaje npowych znajomych :D moge Was dodac? Quote
Bursztynka13 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Witam:) Jak tam u was płynie czas?:cool3: Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='deer_1987']Przychodze z pytaniem..mam strone www http://sherry-niunia.home.pl i teraz aktualizuje i dodaje npowych znajomych :D moge Was dodac? bardzo fajna stronka;):loveu::lol::multi: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Czesc czesc :multi: ale fajne frisbowe fotki :cool3: - a Maksio jaki zarosniety :loveu:. Quote
taxelina Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ewka i haker napisał(a):bardzo fajna stronka;):loveu::lol::multi: Dzieki! Chcecie i Wy tam byc? Quote
łapeczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='deer_1987']Przychodze z pytaniem..mam strone www http://sherry-niunia.home.pl i teraz aktualizuje i dodaje npowych znajomych :D moge Was dodac? no jasne ze mozesz ;pa sprobuj tego nie zrobic:mad: [quote name='Bursztynka13']Witam:) Jak tam u was płynie czas?:cool3: a leci szybko jakos...zachwile do szkolki bedzie trzeba pojsc:placz: [quote name='Ka-Vanga']Czesc czesc :multi: ale fajne frisbowe fotki :cool3: - a Maksio jaki zarosniety :loveu:. no moglby sie ogolic:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 no to teraz juz przyszla kolej na foty z nad morza ;]hehehe moj tymczaswy wakacyjny pies ;]ASTRA ;p Quote
Recommended Posts