ewka i haker Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ano dojechaly:D:D i sie dobrze bawia kto ma program do zmijszania zdjec?? Quote
Anka_ZG Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 nio to zyczymy udanej zabawy;) a gdzie one dokladnie pojechaly? ewka i haker napisał(a):ano dojechaly:D:D i sie dobrze bawia kto ma program do zmijszania zdjec?? polecam PhotoFiltre;) Quote
ewka i haker Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 my w kg jestesmy a jakto sie tam robi?? bo mam po angielsku Quote
łapeczek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 dzieki dzieki ;p ciesze sie ze pod moja nie obecnosc jednak ktos tu wpada;p zaraz wychodzimy na koniki ;] mamy mnustwo fot ale najpierw musimy je obrobic wiec pewnie pojawia sie dopiweo jak bedziemy w domku ;] Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No to fajnie się musicie bawić. ^^ I na konie jedziecie. :D Będziemy czekać na zdjęcia. :loveu: Quote
ewka i haker Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ano zyjemy wogle dzis na stajni wlasciciel sie do nas przyczepil i kazal nam opusici teren bo jest prywatny hahaha a tak pozatym to ja sie mecze nad zdjeciami a nia od godziny jakies juz spi Quote
łapeczek Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 helllo wszystkim.... jutro juz powrocik do Poznania;] naraszcie (chociaz jest tu tak fajnie i wogle) strasznie sie stesknilam z moim malutki Maksikiem;] juz sie nie moge doczekac kiedy go zobacze .... od mamy wiem ze bardzo teskni za mna bo jest taki nie swoj ...malo wesoly...chodzi z kata w kat i nie moze sie znalesc.... ;( tesknie za nim strasznie berdzo ;] jutro jak przyjade do domku zaraz wgram foty jakie tam mam i wam pokaze ;] Quote
łapeczek Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 aha kupilam Maksowi dwie obroze;] heheh jedna w sklepie zoologicznym razem ze smyczka a druga zamowilam odblaskowa z red dingo ;p potem wam ppooaze foteczki nowych nabytkow;p Quote
łapeczek Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 narazie to wszystko bo jestem mega zmeczona....ale obiecuje jutro jak wroce do domku zasypac was fotkami ;p Quote
ewka i haker Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 czekamy na te fotki smiochu(ja pracuje ty spisz:D:P) Quote
ewka i haker Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 hehe wszyscy obroze ja czekam az przyjda te red dingo i moje dyski Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ale musiałyście mieć tam fajnie. :) Oj ale za sobą tęsknicie... ale na pewno jak wrócisz do domu, bardzo będziecie szczęśliwi. :) I Maks dostanie prezenty. ^^ Fajne zdjęcia. :loveu: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No patrz co za zbieg okolicznosci:) ja tez zamówiłam obroże:D:D :evil_lol: hehe:) sliczne te fotki:) ja chce juz z nadmorza:D i maksia masz fotki z aparatu a nie z komorki?? bo wolałabym takie do banerku:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 to dobrze ze dotarłyscie:)) ania mówiła ci ze zrobiłam juz przelew??:D Quote
Recommended Posts