Cosmo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 dziewczyny u Was tez tak nudno?? musze sie rozerwac, macie jakis dynamit? :cool3: Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 no to maksik rozczesany i wykapany ;] ale za to sie obrazil na mnie ;[ Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Cosmo napisał(a):dziewczyny u Was tez tak nudno?? musze sie rozerwac, macie jakis dynamit? :cool3: no nie jeden ;p:cool3: Quote
Martunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Czemu się obraził? Za to czesanie i kąpiel? :cool3: Quote
Selenne Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jak zakraplałam Sarze do oczu kropelki, to przez dwa dni się do mnie nie zbliżała xD A jak ją wołałam, to udawała, że nie słyszy xD Quote
katik Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 moja mnie zawsze gryzie jak próbuję ją rozczesać. :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Martunia']Czemu się obraził? Za to czesanie i kąpiel? :cool3: a nooo on taki jest .. jak sie obrazie to nawet jak mu zuce zabawke to nie chce po nia isc ;[ [quote name='ewka i haker']jakbym mojego widziala hahaha a nooo:cool3: [quote name='Selenne']Jak zakraplałam Sarze do oczu kropelki, to przez dwa dni się do mnie nie zbliżała xD A jak ją wołałam, to udawała, że nie słyszy xD no niezle ;] [quote name='katik']moja mnie zawsze gryzie jak próbuję ją rozczesać. :evil_lol: skas to znam ....on sie wyrywa gryzie i awanturuje ;[ [quote name='ewka i haker']moj tez gryzie... hehe wiem bo kiedys probowalam go rozczesac i szybko zrezygnowalam:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ale jest juz lepiej mi juz sie pozwala w miare czesac babacia co do mnie ze moze go uczesze bo ma kulki to jej to odradzilam Quote
Bursztynka13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A mój jest spokojny podczas kąpieli (no chyba że dojdę do głowy-to się wyrywa) i czesania (ale mu się to nie podoba, lecz chyba mnie za mocno szanuje aby się wyrwać czy warknąć:eviltong:)... A w mojej galeri są nowe zdjęcia kopytnych:) Quote
Cosmo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Axelek na szczescie do wody przyzwyczajony jest, ma biale wlosy wiec jest kapany mniej wiecej co dwa tygodnie ;) i czesto podmywane łapki i podwozie - bo caly piach i kurz ze soba zabiera..:roll: i generalnie podziwiam Go, ze poddaje sie wszystkim tym zabiegom kosmetycznym z anielska cierpliwoscia :razz: Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 hehe moja mama sie nabija i mowi ze maks ma anielska cierpliwosc do mnie bo jak mi sie nudzit to sie nad nim znecam tzn....ciagnnne za uszyska ....uciekaam mu po chcie ....podkladam nogi ;] jestem okropna ale kocham sie w niego zaczepiac ;p Quote
Martunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ależ Ty okropna... :shake: Biedny Maksio, zawsze jako kozioł ofiarny. :-( :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Martunia napisał(a):Ależ Ty okropna... :shake: Biedny Maksio, zawsze jako kozioł ofiarny. :-( :eviltong: heheh ale jak ja przestane tooo on nie i mnie chwyta za nogawki albo sie wyciera o mnie ...jeszcze zaczepia lapami ;p:diabloti: Quote
Martunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 O on jeszcze domaga się tego, byś go dręczyła.. Tak bardzo go do tego przyzwyczaiłaś... :shake: :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 troszke fotek mam ;] moje na konikach i koniki ;] Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Martunia napisał(a):O on jeszcze domaga się tego, byś go dręczyła.. Tak bardzo go do tego przyzwyczaiłaś... :shake: :eviltong: hehe no moze ;]ale on to lubi:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 a teraz wczorajsza paskudna pogoda z moim oknem ;[ Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 teraz czas na Maksika po kapieli ;] Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 a teraz Maksio sportowiec czyli biegajacy psiak przy rowerku ;] Quote
łapeczek Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 ewka i haker napisał(a):samochody o bliiiiii masz patrzec na pogode i ta szarosc na deszcze ktorego malo widac ale jest a nie na samochody:diabloti: Quote
Recommended Posts