Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Czemu się obraził? Za to czesanie i kąpiel? :cool3:

a nooo on taki jest ..
jak sie obrazie to nawet jak mu zuce zabawke to nie chce po nia isc ;[

[quote name='ewka i haker']jakbym mojego widziala
hahaha

a nooo:cool3:

[quote name='Selenne']Jak zakraplałam Sarze do oczu kropelki, to przez dwa dni się do mnie nie zbliżała xD A jak ją wołałam, to udawała, że nie słyszy xD

no niezle ;]

[quote name='katik']moja mnie zawsze gryzie jak próbuję ją rozczesać. :evil_lol:

skas to znam ....on sie wyrywa gryzie i awanturuje ;[

[quote name='ewka i haker']moj tez gryzie...

hehe wiem bo kiedys probowalam go rozczesac i szybko zrezygnowalam:evil_lol:

Posted

A mój jest spokojny podczas kąpieli (no chyba że dojdę do głowy-to się wyrywa) i czesania (ale mu się to nie podoba, lecz chyba mnie za mocno szanuje aby się wyrwać czy warknąć:eviltong:)...

A w mojej galeri są nowe zdjęcia kopytnych:)

Posted

Axelek na szczescie do wody przyzwyczajony jest, ma biale wlosy wiec jest kapany mniej wiecej co dwa tygodnie ;) i czesto podmywane łapki i podwozie - bo caly piach i kurz ze soba zabiera..:roll:

i generalnie podziwiam Go, ze poddaje sie wszystkim tym zabiegom kosmetycznym z anielska cierpliwoscia :razz:

Posted

hehe moja mama sie nabija i mowi ze maks ma anielska cierpliwosc do mnie bo jak mi sie nudzit to sie nad nim znecam tzn....ciagnnne za uszyska ....uciekaam mu po chcie ....podkladam nogi ;] jestem okropna ale kocham sie w niego zaczepiac ;p

Posted

Martunia napisał(a):
Ależ Ty okropna... :shake: Biedny Maksio, zawsze jako kozioł ofiarny. :-( :eviltong:

heheh ale jak ja przestane tooo on nie i mnie chwyta za nogawki albo sie wyciera o mnie ...jeszcze zaczepia lapami ;p:diabloti: