łapeczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 A wiec wchodze sobie dzis rano przed 10 do siodlarni a tam taki widok ;] potem zaczela sie szkolka zjezdzac;]hehe' GrAnadA ;] Quote
łapeczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 GejSZa ;] ZeNit ;] SkarB ;] GejSza ;] Quote
łapeczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 NarnIA ;] Bonakła(czy jakos tak ;]) GwiazDeczka ;] Quote
łapeczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Narazie to wszystko co sie wgralo na fotosika...ale obiecuje jutro dograc reszte i wam zaserwowac ;] Quote
katik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 łapeczek napisał(a):DZIEKUJE ;] zapraszam czesciej ;p Zaglądam do was częściej, ale nie zawsze zostawiam po sobie ślad. :oops: Postaram się to zmienić. :cool3: Quote
Tengusia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 alez duuuuuuzo fotek konikow :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: Quote
łapeczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 heheh dzieki ;] bedzie jeszcze troszke potem ;] Quote
Kasia&Rika Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ale Maksiu jest śliczny!! Ale musiałam aż 10stron przejechac by trafić na jego ostatnie zdjęcia! Takiemu slicznemu pieskowi to powinno się robić mnóstwo zdjęć i wstawiać na forum, bo jest czym się chwalić!! :D Wygłaskaj Maksia ode mnie! Quote
Martunia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Witam. Ale Granada jest śliczna! I ten kucyk również. :loveu: Quote
Cosmo Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 sliiiczne konie - ile fotek, cudne :loveu: jak ja bym sie chciala znalezc choc raz na twoim miejscu :roll: Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 no widze,że dotrzymałaś słowa:razz:bardzo mnie to cieszy:razz: Quote
łapeczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 piciminikas napisał(a):Ale Maksiu jest śliczny!! Ale musiałam aż 10stron przejechac by trafić na jego ostatnie zdjęcia! Takiemu slicznemu pieskowi to powinno się robić mnóstwo zdjęć i wstawiać na forum, bo jest czym się chwalić!! :D Wygłaskaj Maksia ode mnie! Ah ...wszyscy mu tu tak masla ;] dzieki ;] dzieki ;] Martunia napisał(a):Witam. Ale Granada jest śliczna! I ten kucyk również. :loveu: hehe ale ten kucyk potrafi pokazac swoje Ja ;] deer_1987 napisał(a):ale duzo roznych konikow :D A no ;] Cosmo napisał(a):sliiiczne konie - ile fotek, cudne :loveu: jak ja bym sie chciala znalezc choc raz na twoim miejscu :roll: nigdy nie jest za pozno na nauke jazdy ;] gassira napisał(a):no widze,że dotrzymałaś słowa:razz:bardzo mnie to cieszy:razz: hehe fajnie ;] ciesze sie ze wogole ktos do nas wpada ;p Quote
Asiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A jakieś fotki z Toba na koniu beą? Czyto była tylko taka towarzyska wizyta u koników? pzdr. Quote
Cosmo Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 w sumie ;) - tylko najpierw muszę zarobić trochę kaski :p (a po pierwsze znaleźć pracę, co wcale, a wcale nie jest takie łatwe w moim mieście - pomijając kasy w marketach:cool3:) Quote
Recommended Posts