Cosmo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 witam, dotarłam do końca :p :) ucałuj w nochalka ode mnie Maksa :):) Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 jestem juz .... ok dostania caluska ;] Quote
Bursztynka13 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A ode mnie może być poranny spacerek z dedykacją "Od bursztynki z dogo":) Jaki koncert życzeń ię zrobił:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']ode mnie mozesz mu pilke rzucic:P pileczke ...hm.... no dobra pozucamy ;]:cool3: [quote name='Martunia']Ode mnie też mizianeczko. :loveu: rozpieszczony bedzie ...ale no dobra ;] [quote name='Bursztynka13']A ode mnie może być poranny spacerek z dedykacją "Od bursztynki z dogo":) Jaki koncert życzeń ię zrobił:evil_lol: ok na uszko mu wyszeptam ze ten spacerek jest od Bursztynki z dogo ;]no tak troszke ale to nic ;] Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 nie bij prosze nie bij ..... jutro jade na koniki i bedzie mnustwo fotek ;] obiecuje tylko nie bij ;] Quote
ariss Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 łapeczek napisał(a):nie bij prosze nie bij ..... jutro jade na koniki i bedzie mnustwo fotek ;] obiecuje tylko nie bij ;] niech będzie;)dobranoc...ide z psiulem na spacer:hand: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 ide spac bo jutro wczesnie wstaje i jde na koniczki po powrocie zasypie was fotami ;] hehehehehe DOBRANOC Quote
LeCoyotte Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 łapeczek napisał(a):pileczke ...hm.... no dobra pozucamy ;]:cool3: no oczywiscie, trzeba rozruszac tego wiecznego spiocha;P Quote
Cosmo Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ja też czekam na zdjęcia, chcę dużo chrapek (chrapków) - łojj nie wiem jak się to pisze lol :lol:, pozdrawiam :) Quote
Martunia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 O pewnie teraz jesteś już na konikach. :D Czekamy na zdjęcia. Quote
łapeczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 LeCoyotte napisał(a):no oczywiscie, trzeba rozruszac tego wiecznego spiocha;P hehhehe trzeba trzeba ;]:p Cosmo napisał(a):ja też czekam na zdjęcia, chcę dużo chrapek (chrapków) - łojj nie wiem jak się to pisze lol :lol:, pozdrawiam :) hehe beda tylko musza sie wgrac na fotosika ;] Martunia napisał(a):O pewnie teraz jesteś już na konikach. :D Czekamy na zdjęcia. juz od 10 bylam na konikach ;p:loveu: madziamn napisał(a):czekamy na fotki koników i maksia jeszcze troche cierpliwosci ... deer_1987 napisał(a):czekam na zdjecia :D o.k jeszcze troche ;] Quote
Illusion Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No właśnie i jak tu nie bić, jak zdjęć nie ma? :mad: Quote
łapeczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 ewka i haker napisał(a):i gdzie te foty granady?? hehe juz juz ;]:lol: Malina. napisał(a):No właśnie i jak tu nie bić, jak zdjęć nie ma? :mad: juz uno momento ;] Quote
Recommended Posts