Asiaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Nie wiem, jak to zrobiłas, ale ostrośc fotek jest zdecydowanie lepsza! BRAWO!!! Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 hehe słoneczko bylo dosc dobre ;] jak wroci aparacik to bede lepsze foteczka narazie zadowalam sie tym z komorki ;p Quote
Martunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 O wreszcie zdjęcia. :) Ależ Maksio jest fotogeniczny. :cool3: Wszystkie zdjęcia fajnie wyszły na tym boisku z piłeczką. :loveu: Quote
Tengusia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dzisiaj jak wracalam z pracy widzilam dzieciaki na rowerach a za nimi biegl sznaucer miniaturka, srebrny, ladnie wystrzyzony, tylko troche mi go zal bylo ze tak cieplo a on musi biec za tymi rowerami ... choc moze przewrazliwiona jestem ;) Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 mi tez by sie go zal zrobilo ;] chociaz sama od czasu do czasu ciagne maksa na rower ;] Quote
Bursztynka13 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja też ciągam Bursztyna na rower ale przy odpowiednio chłodnej temperaturze/porze;) Quote
akodirka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 łapeczek napisał(a): zapraszam czesciej ;] jak bedzie wiecej fotek to bede czesciej wpadac :diabloti: :razz: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dorkaa napisał(a):Macie nowy bannerek? :cool3: Ładny :loveu: dzieki :loveu: mi tez sie bardzo podoba ;] akodirka napisał(a):jak bedzie wiecej fotek to bede czesciej wpadac :diabloti: :razz: no o.k moze i dzis sie cos pojawi :p Martunia napisał(a):O jaki cudowny komplecik! :loveu: dziekuje :loveu: Bursztynka13 napisał(a):Fajniutki banerek:) dzieki:loveu: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 a noooo ;] mi tez sie bardzo podoba ;p jestem w nim zakochana ;p Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 dzieki tobie tez zycze milego dnia ;] Quote
Kinia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 To ja sie pożegnam bo nie wiem czy dam rade jeszcze wejść na dogo... Wracam 20.08 dozobaczenia! Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 papapa ;] wracasz w urodzinki mojej mamy ;p hhe Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 czesc juz myslalam ze sie dzis nie pokazesz .... a u nas nic ciekawgo .... mialam dzis walke z maksem o czesanie bo on nie nawidzi czesania .... hehe ale zyje truche sladow od zabkow mam ale to nic;] Quote
Martunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ale Maksio groźny. :cool3: Dobrze, że udało się go uczesać. ;) Ja nie pokazać się u Was? No co Ty! :cool1: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 hehehe na mam nadzieje .....hehehehe ..... on grony wtedy jak mu sie cos robi na co nie ma ochoty a czesania nie lubi ..... ale ma pecha musi byc czesany .... a jeszcze bedzie dzis na mnie obazaony bo jeszcze go kapiel dzisiejszego dnia czeka w wannie ;];] hehe Quote
Martunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Oj ale dziś Maksio ma (i będzie miał :diabloti:) humorki. :cool3: A co teraz królewicz nasz robi? ;) Quote
Recommended Posts