łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 hehe ... a co u nas nic nuda jakos sie tak zrobila ;[ nic nie robimy ja siedze i klikam po dogo a maksik jak maksik uwalony w korytarzu spi na kafelkach ;p Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ale z niego śpioch. :cool3: Wczoraj na dogo było trochę nudniej. :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 moze ........ wczoraj bylam tylko chwillowo wpadlam tu i tam i poszlam grac w tenisa ;] Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Aha. :) A ja wczoraj trochę byłam, ale i tak rzadko, bo właśnie nic się nie działo. ;) Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 hehe dzis tez wszyscy jacys tacy ospali sa ;p Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Noo. :eviltong: I jak tam, Maksio nadal śpi? :D Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 nie teraz siedzi kolo mojej mamy i pilnuje ciastka ktore ona je ;] Quote
Selenne Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 To tak jak Sara ;) Upomina się o parówkę xD Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 hehe ale on to robi tak fajnie najpierw usiadzie przy kims i tylko patrzy potem jak wyczai ze ma miejsce to wskakuje na tapczan i patrzy dalej ;] w pewnym momencie probuje na siebie zwroic uwage zaczepiajac sie lapa a na koncu to przelyka za kogos ;ppp łobuziak Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Po ostatnich fotkach sądzę, że Maksikowi kłania się fryzjer... Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Asiaczek napisał(a):Po ostatnich fotkach sądzę, że Maksikowi kłania się fryzjer... Pzdr. a klania sie klania ;] jeszcze troszke i idziemy ;p Quote
Marta_Ares Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Maksiu morderca gryzakow:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 hehehe nooo;] zobaczymy jak zmartretuje nowego gryzcazka jak dostenie ;] narazie czkema az odbiore go od Marcia&Parys ;] Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Martunia napisał(a):Ale spryciarz z tego Maksika. :D heheh no bystrzak sie zrobil niesamowity ;]:diabloti: Bursztynka13 napisał(a):Biedny gryzaczek:evil_lol: a no ale to w koncu dla niego ;]:multi: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE="6"]ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo [SIZE="6"]SUPER 100 nam STUKNAŁA ;]:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Bursztynka13 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Gryzaczki-jak ama nazwa wskazuje-są po to aby je gryść:) Quote
lafuma-82 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Hello ogólnie coś na dogo jakaś cisza panuje, ja to mam wytłumaczalnie, bo pracuję,dopiero we wrześniu robię sobie wakacje ale co z większością się dzieje:mad: Dasz mi swojego maila, to wyslę jakies foty Zarazy, to może mi zrobisz takie bajerne ramki jak Hakerowi i koniom robisz:loveu:, tylko muszę jeszcze nad aforyzmem pomyśleć. Quote
Martunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Gratuluję 100 strony!!! :smilecol: :sweetCyb: :ylsuper: :Cool!: :BIG: :laola: :pepsi: :cunao: :drink1::laola::multi: Quote
ariss Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :laola::multi::multi:GRATULACJE:multi::multi::laola: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='lafuma-82']Hello ogólnie coś na dogo jakaś cisza panuje, ja to mam wytłumaczalnie, bo pracuję,dopiero we wrześniu robię sobie wakacje ale co z większością się dzieje:mad: Dasz mi swojego maila, to wyslę jakies foty Zarazy, to może mi zrobisz takie bajerne ramki jak Hakerowi i koniom robisz:loveu:, tylko muszę jeszcze nad aforyzmem pomyśleć. dobra nie ma sprawy ;] moj email ; anusia56@onet.eu czekam na aforyzm ... jak bedziesz miala jakis pomysl z tym aforyzmem to napisz do mnie na gadu 8408628 ;] Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Martunia']Gratuluję 100 strony!!! :smilecol: :sweetCyb: :ylsuper: :Cool!: :BIG: :laola: :pepsi: :cunao: :drink1::laola::multi: dziekuje ;] :loveu: [quote name='gassira']:laola::multi::multi:GRATULACJE:multi::multi::laola: dziekuje bardzo :loveu::diabloti: w koncu sie doczekalam mojej pierwszej SETnej strony ;]:multi: Quote
Bursztynka13 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Gratuluję 100 strony! Może i ja się kiedyś jej doczekam:evil_lol: Quote
Recommended Posts