Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Aha. :) Nie ma to jak wakacyjny odpoczynek. :D Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 a co ;] tylko ze pogoda sie popsula strasznie wieje wiatr ;] i zaczol nawet padac deszcz ;[ a ja chcialam isc do sklepu ;p Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No u mnie też nieźle wieje... ale deszczu jeszcze nie ma. ;) Choć trochę zaczyna się na niego zapowiadać. Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 u mnie juz skonczylo padac ale nie zapowiada sie na slonko ;] cchyba bedzie jeszcze dzis pozadnie lalo ;] Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No w całej Polsce ma padać. :eviltong: Przynajmniej tak mówili w prognozach. :roll: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 heheh to nie ciekawie ;] ale w koncu deszcz jest potrzebny przeciez ta nasza ziemia to such jak pieprz jest ;p Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No masz rację. ;) O fotki Maksia! Cudne. :loveu::loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 potem bedzie jeszcze pare ;] i troszke z mojego wczorajszego wypadu na wies Quote
Tepes Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jaka śliczna łowiecka:D:loveu: A jak gra w piłke:D Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Acctiually']Jaka śliczna łowiecka:D:loveu: A jak gra w piłke:D A co ;]:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Wczoraj po południu razem z rodzicami pojechalam do babci na wies nak na chwilke sobie ;] niestety maksio zostal w domku ;p i mam foty z tego wyjazdu ;] To foto bylo robione jakos jak bylismy jeszcze przed Śremam ;p i to tez ... a tak pedzilismy sobie ....tzn. moj tata tak dusil na gaz ;] gdzie niegdzie nawet slonko swiecilo ;p aaa jeszcze po drodze byl most i rzeka ;p gdzies za Kurnikiem;p Quote
lafuma-82 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Widzę, że ktoś odwiedził galerię mojej Zahry:eviltong:, milo mi bardzo z tego powodu. Jak tu wieczorem nadrobię zaległości, bo póki co jestem na uczelni i tylko tak po kryjomu zaglądam na dogo:evil_lol:. A już mówiłam, że super myśl umieściłaś w galerii Hakera:loveu: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 zaliczylismy rowniez male tankowanie w Śremie na ORLENIE i taki pan nas obslugiwal tzn. lal benzyne do autka za tate ;] tankowalismy pod 3 ... a to ja w autku i to jeszcze na stacji ;p podczas dalszej podrozy widzialam takie ladne autka ;p i jakies domki tez gdzies tam bylu ;p Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 lafuma-82 napisał(a):Widzę, że ktoś odwiedził galerię mojej Zahry:eviltong:, milo mi bardzo z tego powodu. Jak tu wieczorem nadrobię zaległości, bo póki co jestem na uczelni i tylko tak po kryjomu zaglądam na dogo:evil_lol:. A już mówiłam, że super myśl umieściłaś w galerii Hakera:loveu: JAk chcesz to i dla ciebie moge cos takiego zmajstrowac tylko mmusisalbys mi fotki wyslac na prv ;] Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 i miedzy drzewkami tez sie ukryl jakis domeczek ;] i znowu byl mostek i rzeczka;p i pola ... i łaki ... i chmurki ... chmurki ... A to mi sie najbardziej podoba ;p Quote
lafuma-82 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 łapeczek napisał(a):JAk chcesz to i dla ciebie moge cos takiego zmajstrowac tylko mmusisalbys mi fotki wyslac na prv ;] No baaa, pewnie, że chcę. Wyśle coś wieczorem. Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 o.k .... ale tez mam ci zrobic takie z kilku i jakis tekscik ;p czy moze tez jedno przerobione i tez jakis tekscik dodany i efekcik ;] Quote
Bursztynka13 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ładne zdjęcia:) tyllko szkoda że bez Maksia Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Śliczny Maksio na poprzedniej stronie. :loveu: O i jakie ładne widoczni z auta. :) Ładnie wyszłaś :) Quote
Recommended Posts