łapeczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 ewka i haker napisał(a):masz cos do mojego wspanialego wyjazdu??hahah bliiii no mam nadzije ze bedzie ogolony oh bedzie bedzie ;] xxSweetGirl93xx napisał(a):Ania kazała przekazać że fotki będą wieczorem jak wróci od babci bo jechała na wieś:) dzieki adus jeszcze raz wielkie dzieki:loveu: Martunia napisał(a):No to w takim razie czekamy. :) jestem juz ;] ale mega zmeczona i nie mam sily wgrywac juz foty na fotosika ;[ wiec moge je wam wgrac jutro ??? Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No jasne. :) Będziemy czekać jutro na zdjęcia. :) Odpocznij sobie. :D Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 dzieki ;] ale i tak moge cos pobazgrolic tu i uwdzie z wami ;] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Noo. :D A ja się już żegnam. :( Do jutra. :loveu: Quote
marcia&parys Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Łobuzie kochany jestem :P hehe i co tam slychac??? buziaki Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 marcia&parys napisał(a):Łobuzie kochany jestem :P hehe i co tam slychac??? buziaki o kurka kogo do nas przywialo ;] Marcia i parysiek raczyli nas odwiedzic w koncu ;] cieszymy sie bardzo i zapraszamy czesciej ;] Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 O.k na mnie juz czas bo oczka sie zamykaja i jeszcze troszke i kimne przed monitorem a jak mnie mamuska zobaczy spiaca przed kompem to mi da popalic ;] hehehe DOBRANOC ;* Quote
Sweet Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja sie żegnam bo wyjeżdżam na zlot Dogomaniaków:) Wracam 10 sierpnia:) tęsknie:( Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Ja sie żegnam bo wyjeżdżam na zlot Dogomaniaków:) Wracam 10 sierpnia:) tęsknie:( milej zabawy na zlocie ;] my tez bedziemy za toba tesknic bardzo:-( i czekamy na duza porcje foteczek ;p Kinia napisał(a):Cześć! Miłego dnia! czesc ;] Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hej Aniu. :) Teraz będę tu wpadała częściej, bo Ada sobie poszła na zlot. :placz: Co u Was? :D Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 heyo !!! fajnie ze bedziesz wpadala teraz do nas ;] ja dzis chyba caly dzionek przesiedze na kompie przed dogo ;p hehehe u nas spoko zaczol sie poniedzialek mamuska szaleje ;[ z wyrka mnie wyzucila;( malpa jedna ;[ Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No i ja chyba też. :D Fajnie, że się cieszysz. ^^ Ojj biedna. :( a się trochę wcześniej obudziłam, by zdążyć się z Aduśką pożegnać. :D Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 heheh no ja juz nie zdazylam ;( nic napisze smsa ;] Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No trudno. ;) Ciekawe, jak tam będą mieli. :) Żałuję trochę, że nie pojechałam... Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 ja tez zaczynam zalowac ;] ale moze sie skusze i pojde na pks i przejade sie do sierakowa na dzionek tak od rana do wieczorka ;] Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No to fajnie. :D Ja za rok zobaczę, może pojadę na następny zlot. :D Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 ja juz tez sie przymiezam ;] tylko zalezy gdzie bedzie;p Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No właśnie. :eviltong: I jak będzie wyglądało to miejsce itd... Ale chciałabym. :D Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No ale za rok się zobaczy. :) Co robicie? :D Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 odpoczywamy ;] tzn .ja siedze na necia a maksio spi na tapczanie ;] Quote
Recommended Posts