łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 dobra u nas zawsze sie miejsce znajdzie wiesz cieply kat szraflok i kapciuchy ;] Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Noo same luksusy tu u Was. :cool3: Co tam u Maksia? :loveu: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 a u maksia nic wszystko po staremuuu;] teraz spi jak zwbity ... a jak fajnie spi z klata na wieszku ;] Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 O już śpi. :D Ciekawe, o czym śni... :cool3: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 pewnie o jakiejs tlustej kielbasce albo o pileczkach ;] Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No na pewno. :D Same smakołyczki wokół niego itd. :cool3: Psi raj. :D Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 no teraz dostal cudownego przebudzenia i poszedl skonczyc kolacje bo jak zawsze nie zjadl wszystkiego jak dalam mu jego kolacje tylko teraz konczy ;] Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No patrz jak zgłodniał w czasie snu. :D Już leci do jedzenia. :D Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 pewnie mu sie zarelko przysnilo i poszedl cos przekosci ;] juz skonczyl i sppowrotem kima ;];] Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No na pewno, właśnie też tak myślałam. :D Wymiziaj go jutro ode mnie, ja też już idę spać. :eviltong: :loveu: Dobranoc. :loveu: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 pewnie ze wymiziem ;] DOBRANIOC ja tez lece bo co tu mam robic sama ;] papa do jutra ;* Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ja dzisiaj trochę pomarudzę: czemu fotki sa takie zamazane, rozmazane itp.? Nie podoba mi się takie oglądanie fotek Maksika, bardzo to jest męczące... Pzdr. Quote
Illusion Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witamy się z samego rana :multi: Od razu po zdjęciach można wywnioskować, że masz żywiołowe psisko :evil_lol:. Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witam. :) Ja już jestem. :D Co u Was? :loveu: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale gaduły, tu też nagdały hehe hehe a co mialysmy robic jak sie spac nie chcialo ;] Asiaczek napisał(a):A ja dzisiaj trochę pomarudzę: czemu fotki sa takie zamazane, rozmazane itp.? Nie podoba mi się takie oglądanie fotek Maksika, bardzo to jest męczące... Pzdr. przykro mi alee aparacik odmowil posluszenstwa i zostal oddany do naprawy ;] pozostal mi tylko aparat w telefonie ;[ Malina. napisał(a):Witamy się z samego rana :multi: Od razu po zdjęciach można wywnioskować, że masz żywiołowe psisko :evil_lol:. heheh oj niestety nie bardzo zywiolowe ;] on kocha biegac tylko za swojaj pileczka ale jak mial by byegac torek agility to jest taki wolny i mozolny ze to koniec ;] Martunia napisał(a):Witam. :) Ja już jestem. :D Co u Was? :loveu: heyo ja tez juz jestem ;] a u nas nic ciekawego ....naszczescie pogoda sie zmienila i jest chlodniej :multi: Izabela124. napisał(a):Hejos Wstawaj, szkoda dnia :P no heyo juz jestem na nogach ;] Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 U mnie też się na szczęście zrobiło na dworze przyjemniej! :multi: Już nie mogłam wytrzymać podczas tamtych upałów ... Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 U mnie wczoraj w nocy padało,a dziś juz chłodniej jest :P Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Martunia napisał(a):U mnie też się na szczęście zrobiło na dworze przyjemniej! :multi: Już nie mogłam wytrzymać podczas tamtych upałów ... NO to byla jakas jedna wielka masakra ;]:placz: ale teraz juz jest SI Izabela124. napisał(a):U mnie wczoraj w nocy padało,a dziś juz chłodniej jest :P a u nas nic jeszcze ;] tzn dzis kumpela mi mowi na gadu ze u niej pada a mieszkamy w tym samym miescie tylko ze ona na jednym koncu a ja na drugim a u mnie ani kropelki ;] Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To pewnie i u ciebie zaraz zacznie padac, zobaczysz :P Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 no nie wiem nie wiem ;] narazie slonko cos zaswiecilo i chmurek nie ma;p Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Noo masakra. :eviltong: U mnie już padało, a raczej kropiło, ale bardzo niewiele. ;) A jaki przyjemny jest wiaterek. :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts