Tepes Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dobry wieczór:) tak późno a Wy jeszcze nie śpicie?:diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Acctiually']dobry wieczór:) tak późno a Wy jeszcze nie śpicie?:diabloti::evil_lol: Haha a czemu ty nie spisz?:diabloti::razz: Quote
Tepes Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Grzeczne dzieci chodzą spać po dobranocce ale ja grzeczna nie jestem więc...:D Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Acctiually']dobry wieczór:) tak późno a Wy jeszcze nie śpicie?:diabloti::evil_lol: 22 to pozno ??? dla mnie to wczesnie a pozatym o tej godzinie najwiecej sie na dogo dzieje;) Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Gienko, niegrzeczna dziewczynko. :evil_lol: Tak w ogóle dobry wieczór. :D Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Acctiually']Grzeczne dzieci chodzą spać po dobranocce ale ja grzeczna nie jestem więc...:D jak ty nie jestes grzeczna to i my tez nie ;] wogole kore dziecko w dzisiejszych czasach jest grzeczne ;]:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Martunia napisał(a):Gienko, niegrzeczna dziewczynko. :evil_lol: Tak w ogóle dobry wieczór. :D Dobry wieczor ;] co tam slychac ;]???:eviltong: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Noo teraz są takie czasy. :evil_lol: A u mnie dobrze. :D A u Was? :cool3: Quote
Tepes Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Martunia']Gienko, niegrzeczna dziewczynko. :evil_lol: Tak w ogóle dobry wieczór. :D Wioj Gertrudziu a Ty tak samo niegrzeczno jesżeś:D Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Martunia napisał(a):Noo teraz są takie czasy. :evil_lol: A u mnie dobrze. :D A u Was? :cool3: a sa sa ;] to dobrze ze dobrze ;] a u nas tez dobrze wybieramy sie za tydzien gdzies nad morze z rodzinka ;]:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Acctiually']Grzeczne dzieci chodzą spać po dobranocce ale ja grzeczna nie jestem więc...:D No włąśnie:eviltong: A ja też grzecz[sz]na nie jestem :diabloti::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 hehe nastepna niegrzeczna ;] hehe zaluzmy klub niegrzecznych ;] Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Acctiually: No jak widooć. :cool3: Jeeee klub niegrzecznych rządzi. :evil_lol: Łapeczek: Ale fajnie. :D Też bym chciała nad morze pojechać, ale trochę mi tak daleko. Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 witam:) przylanczam sie do tych niegrzecznych:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witam:) przylanczam sie do tych niegrzecznych:diabloti:Normalnie same tu niegrzeczne dziewczynki:diabloti::roll::shake::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 hehe szkoda ze tylko dziewczynki ;] Quote
ewka i haker Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 witam ja tez grzeczna nie jestesm kto mnie zna to wie:P ania a gdzie?? moze jezdcie pozniej do kg ja tez bede czyba Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 ale ja bede gdzies nad morzem jak ty bedziesz miala jeszcze tydzien w gorach ;] a gdzie nie wiem moja mama konsultuje to z Dareckim ;] Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No wiesz izuś:D a jakie mają byc?:D grzeczne? w dzisiejszych czasach:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Wali mnie to z nodow ;] wogole musialam posmarowac spieczone od slonka nozki i tak jakos to wymyslilam w miedzy czasie ;] Quote
Recommended Posts