łapeczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):fajne foty:D ale na kazdym zdjeiu w tle są czyjes nogi i majtki:evil_lol: hehe:) a na niektórych nawet spodnie chłopaka:evil_lol: hehehe to moja zacna rodzinka... Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 ewka i haker napisał(a):tak myslam wlasnie ale troche Maksikowych jest tez na aparacie ;pp te z komorki nawet nie sa jakies strasznie zle ;pp niektore calkiem ladne ;] Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 macie teraz mojego wielkiego plywaka ;] Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 to wszystkie juz maksiowe foty z dzis .... jeszcze mam widoczki ale ona za chwilke ;pp Quote
Avaloth Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 a ja w piątek rano jadę ! :placz: więc 'zobaczymy się' dopiero 8 lub 9 po moim powrocie.. no cóż miłego i udanego wyjazdu ! :) mizianka dla Maksika-pływaka :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Hejka! :multi: Byłam, widziałam Maksika brodzącego w wodzie. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://images31.fotosik.pl/333/d0893bcab51245bamed.jpg Nie ma to jak woda :diabloti::loveu: Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No to mieliście miły wyjazd :) Widzę, że Maksik skusił się na chlapanko ;) http://images32.fotosik.pl/326/c2151fd27dad2b21med.jpg Quote
Martunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witam się po przerwie. :) Zdjęcia Maksia z zabawy, placyku, na kanapie, nad wodą śliczne. :loveu: Fajne koniki. Cudny Wiktor i Kazio. :D Dużo miałam tych zdjęć do nadrabiania. ^^ Pozdrawiam. :D Quote
ewka i haker Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 witamy i przesylamy gorace pozdrowienia z nad morza:D Quote
:: FiGa :: Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Witajcie :) Dziękujemy za odwiedzinki u nas i oczywiscie zapraszamy częsciej :) Maksiu jest uroczy :loveu: Pozdrawiamy cieplutko :calus: Quote
Avaloth Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Przyszłam się pożegnać, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi: Quote
Tepes Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Fotki:multi: Ale Maksik się kąpie:)a jaki zadowolony:) Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Isia & Chester']a ja w piątek rano jadę ! :placz: więc 'zobaczymy się' dopiero 8 lub 9 po moim powrocie.. no cóż miłego i udanego wyjazdu ! :) mizianka dla Maksika-pływaka :loveu: dziekujemy i czekamy za toba ... mam nadzieje ze po powrocie zawitasz do nas ;p [quote name='Asia & Ginger']Hejka! :multi: Byłam, widziałam Maksika brodzącego w wodzie. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: heheh hey dzieki ze wpadlas ;p [quote name='Paulina_mickey']http://images31.fotosik.pl/333/d0893bcab51245bamed.jpg Nie ma to jak woda :diabloti::loveu: a jak ;p [quote name='jamnicze']No to mieliście miły wyjazd :) Widzę, że Maksik skusił się na chlapanko ;) http://images32.fotosik.pl/326/c2151fd27dad2b21med.jpg bylo bylo milo ;p a skusil sie ale troszke nie chetnie ;[ [quote name='Kinia']Fajne wodne zdjęcia;) dziekuje i zapraszam czesciej ;p [quote name='Selenne']Moookrooo xD szczesliwy pies to w koncu mokry i brudny ;p [quote name='Martunia']Witam się po przerwie. :) Zdjęcia Maksia z zabawy, placyku, na kanapie, nad wodą śliczne. :loveu: Fajne koniki. Cudny Wiktor i Kazio. :D Dużo miałam tych zdjęć do nadrabiania. ^^ Pozdrawiam. :D cieszymy sie ze nas odwiedzials po tak dlugiej przerwie zapraszamy czesciej ;p [quote name='ewka i haker']witamy i przesylamy gorace pozdrowienia z nad morza:D hey hey wam ....a kartke byscie przyslali a nie pozdrowienia ;p bo jeszcze kartki z kG nie mamy ;ppa moze mamy nie wiem juz sama ;] [quote name=':: FiGa ::']Witajcie :) Dziękujemy za odwiedzinki u nas i oczywiscie zapraszamy częsciej :) Maksiu jest uroczy :loveu: Pozdrawiamy cieplutko :calus: dzieki ze wpdliscie do nas pozdrawiamy ;p [quote name='Isia & Chester']Przyszłam się pożegnać, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi: milego wyjazduksiu jest uroczy :loveu: Pozdrawiamy cieplutko :calus: dzieki ze wpdliscie do nas pozdrawiamy ;p [quote name='Isia & Chester']Przyszłam się pożegnać, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi: milego wyjazdu tylko wroc do nas cala i zadowolona ;p [quote name='Izabela124.']HEjka Widziałam fajne foteczki dziekujemy za odwiedzinki ;pp Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Acctiually']Fotki:multi: Ale Maksik się kąpie:)a jaki zadowolony:) i szczesliwy ;] [quote name='Kinia']Cześć piątkowo!!! Miłego dnia! hey Quote
Recommended Posts