Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witanko Ja juz nie moge doczekac sie zdjec:multi: Quote
łapeczek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Hello juz wrocilismy ... troszke zmeczeni bo długich spacerkach ale cali .... Zadowoleni z wyjazdu ... chyba nic wiecej nam nie bylo potrzebne prócz siebie ... Fotki z wyjazdu juz niedługo ... badzcie cierpliwi :) Quote
łapeczek Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Przepraszam ale mam kłopoty z wgraniem fotek z aparatu do kompa... wiec narzie nici z fotek z wyjazdu w góry ... Ale na otarcie łez mamy inne fotki... odkopane gdzies z kompa ... jeszcze z czasów dziecinstwa ... Jeszcze raz przepraszam ale obiecuje cos wymyslic i fotki napewno sie pojawi ... Quote
łapeczek Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Nie no juz wklejam wiecej ... bardzo prosze !!!:) Podróz 2,5 miesiecznego Maksika w góry ... pierwszy tak długi jego wyjazd samochodem ... hihihihihi praktycznie cały przekimał z moim Bratem .... Nastepny jego wyjazd był we wakacje kiedy miał juz 4 miesiace... wtedy wybralismy sie nad morze do Łeby ... To narazie koniec ... ale cały czas walcze o te foty z feeri ....w górach .. mam nadzieje ze wytrzymacie jeszcze troszke ... Quote
ewka i haker Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 czekamy czekamy i sie nie mozemy doczekac:razz: Quote
łapeczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Klaudia :-) napisał(a):zdjęcia z nad morza śliczne Dziekujemy bardzoo za ocene fotek ... i odwiedzinki :) Izabela124. napisał(a):Ale sliczne foteczki Dziekujemy bardzo ... i zapraszamy czesciej Quote
łapeczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 ewka i haker napisał(a):czekamy czekamy i sie nie mozemy doczekac:razz: Ewcia to chyba jeszcze troszke poczekacie bo nie mam tych fotek ... Quote
Izabela124. Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Witanko co u was slychac? zapraszam do siebie Quote
łapeczek Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko co u was slychac? zapraszam do siebie wszystko wpozatku jak narazie .... mam nadzieje ze tak zostanie do konca....pozdrawiamy cieplutko :)aaa i bedziemy odwiedzac bedziemy :) Quote
ewka i haker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 anula byla ale fotek nie zostawila:mad::mad: nie ladnie:angryy: Quote
łapeczek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 ewka i haker napisał(a):anula byla ale fotek nie zostawila:mad::mad: nie ladnie:angryy: co ci zrobie czasu mi zabraklo ,,, Quote
ewka i haker Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 łapeczek napisał(a):co ci zrobie czasu mi zabraklo ,,, a dzisiaj to co?? tez bylas i brak fot Quote
ewka i haker Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Izabela124. napisał(a):witanko a tu nadal fotek nie ma no bo ania tylko w wekend ma kompa ale u nas sa nowe:lol: Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witanko Juz weekend i fotek nima :( Quote
łapeczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 ewka i haker napisał(a):no wlsanie:mad::mad: a na gg siedzi:mad:a na dogo nie wchodzi juz wklejam foty wklejam Izabela124. napisał(a):Witanko Juz weekend i fotek nima :( no juz jestem jestem .... Quote
łapeczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 wiem wiem ...zaniedbalam ostatnio galerie ... ale obiecuje sie poprawic .... i nadrobic fotki :) pozdrawiam ciplutko wszystkich :) Quote
ewka i haker Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Juz weekend i fotek nima :( no wlsanie:mad::mad: a na gg siedzi:mad:a na dogo nie wchodzi Quote
Recommended Posts