łapeczek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Kinguska napisał(a):Koniki śliczne i Maksik śliczny. Wszystko śliczne. Zapraszam do galeri Saby. dziekujemy xD deer_1987 napisał(a)::laola: ja tez gratuluje zaraz 51 :D dziekuje ...czekam na 100 malgooska napisał(a):Muszę wypróbować Twoj sposób wstawiania fotek - " na głowę" :eviltong: Koniki są cudowne... Ach jakie śliczności :loveu: Oczywiście my także życzym,y kolejnych 50 stron i kolejnych i kolejnych..... Buziaki hehe ale prawa autorskie do wstawiania fotek na glowe sa zabronione... ale jak dla ciebie to uchylimy troszke to xD infers1995 napisał(a):Gratuluje 50 strony:multi::multi::multi::multi: dziekujemy .... Quote
Doginka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ten kto focił te śliczne qniki chyba coś pił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - jakoś tak pokręcone są:diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 50 strona to tez piekny wynik. Gratuluję! Pzdr. Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 spóźnione gratulacje :)) :multi::multi: śliczne koniki :loveu::loveu: czekamy na Maksia :) Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 To ja tez gratuluje 50 strony:multi::multi::multi: Widzialam jedzace koniki:loveu: Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Doginka napisał(a):Ten kto focił te śliczne qniki chyba coś pił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - jakoś tak pokręcone są:diabloti: hehe... ja je focilam ale przysiegam ze na trzezwo xD Asiaczek napisał(a):50 strona to tez piekny wynik. Gratuluję! Pzdr. wiemy wiem jeszcze polowa Isia & Chester napisał(a):spóźnione gratulacje :)) :multi::multi: śliczne koniki :loveu::loveu: czekamy na Maksia :) dziekuje xD Selenne napisał(a):I ja gratuluję milo nam ze wszyscy nam tak gratuluja tej polowy ... hhehe tyle was z gratulacjami teraz przy polowie to ile was bedzie przy 100 furciaczek napisał(a):To ja tez gratuluje 50 strony:multi::multi::multi: Widzialam jedzace koniki:loveu: dziekujemy ... chyba koniczki wszystkim sie podobaja xD Kinia napisał(a):To ja też pogratuluję! Miłego dnia! dziekujemy Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 aaaa szwedalismy sie troszke tu i tam a jak wracalismy nie bylo checi i sily na wlaczenie kompa :( ale juz jestesmy inadrabiamy zaleglosci Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No to fajnie, że wróciliście. :) Teraz czekamy na fotki. :cool3: Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 tak fotki beda tylko trzeba je najpierw poprzerabiac ... i mam znowu mnustwo fotek KoNikowxD Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 o.K do wieczorka powinny sie pojawic xD Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 macie fote maksia a potem reszta to bede juz koniki bo maksia foty czekaja na przerobke xd kolezanka patrycja i koniczek i tu patrycja ... i tu Quote
Tepes Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Maksiu przystojniak:loveu: Oo koniki też śliczne:loveu: Masz więcej?:D Quote
Tepes Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ooo:loveu: Śliczne:multi::loveu: Kocham konie!:) Quote
Recommended Posts