łapeczek Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 hehehe reszta fotek juz jutro ... bdzicie cierpliwi xD Quote
Od-Nowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 uwielbiam kasztanki :loveu: a z odmianami zwłaszcza :lol: Quote
ariss Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ehhh...ta cierpliwość:diabloti:...no cóż czekam;) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Proszę, jaki Maksik jest ciekawy świata! http://images24.fotosik.pl/242/7b8aa9289430b7ddmed.jpg A jak nazywa się takie "umaszczenie" koni? http://images31.fotosik.pl/312/cda7192827e6e867med.jpg Pzdr. Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 łapeczek napisał(a):spac nie mozecie ???;) taaa w pracy siedzę o tej godzinie :angryy: Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Od-Nowa napisał(a):uwielbiam kasztanki :loveu: a z odmianami zwłaszcza :lol: fajnie ...potem bedzie wiecej xD gassira napisał(a):ehhh...ta cierpliwość:diabloti:...no cóż czekam;) czekajcie czekajcie xD Asiaczek napisał(a):Proszę, jaki Maksik jest ciekawy świata! http://images24.fotosik.pl/242/7b8aa9289430b7ddmed.jpg A jak nazywa się takie "umaszczenie" koni? http://images31.fotosik.pl/312/cda7192827e6e867med.jpg Pzdr. nie wiem tarantowate albo cos w tym stylu xD Rinuś napisał(a):taaa w pracy siedzę o tej godzinie :angryy: no to wesolo xD ale wiesz w pracy sie pracuje a nie szpera w necie Acctiually napisał(a):Koniki o matko i córko jakie śliczne:loveu: ciesze sie ze podoba sie xD Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 łapeczek napisał(a): no to wesolo xD ale wiesz w pracy sie pracuje a nie szpera w necie haha jassssssssne :diabloti: Quote
anetta Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ten w kropki jets śmieszny :lol::lol: Dalmatyńczyk hahahah Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Kinia napisał(a):Śliczne konisie:loveu::loveu::loveu: dziekuje ...postaram sie jeszcze dzis wgrac jakies foty konikow no i mojego Maksia xD Selenne napisał(a):ten łaciaty jaki fajny xD tez mnie sie podoba...przypomina mi konia z pipi lansznung :cool3: Rinuś napisał(a):haha jassssssssne :diabloti: Noo a nie ??? a co takiego robisz???czym sie zajmujesz??? anetta napisał(a):Ten w kropki jets śmieszny :lol::lol: Dalmatyńczyk hahahah heheehe...dalmatynczyk na kopytach xD Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 kurcze cos sie dzieje z fotosikiem i nie moge fotek wgrac xD:( Quote
Rahl Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 łapeczek napisał(a):kurcze cos sie dzieje z fotosikiem i nie moge fotek wgrac xD:( Są jeszcze inne serwery :diabloti: Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 ale ja mam konto tylko na fotosiku :) zaraz cos wymysle ...stane na glowie ale foty pojawia sie jeszcze dzis xD Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 wiesz Gosiu chyba pomoglo bo mam foty dla WAS xD Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Niestety musze was zmartwic :( dodam jeszcze cztery fotki Konikow bo reszta nie jest jeszcze wgrana na fotosika... ale za to i jutro dostaniecie porcje fotek konikow i juz jutro napewno faoty Maksia sie znajda xD P.S wiekszosc konikow na fotkach ma zwieszone glowy do jedzenia poniewaz bylam na hipodromie Wola przed poludniem a ona w tym czasie dostaja siado ... i niestety nie byly chetne do pozowanie lecz bedziej chetne do jedzenia xD Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Wiem ze z regoly GRATULUJE sie tu na dogo 100 strony galeriii .... niestety do tej 100 mam jeszcze polowe drogi i zycze sobie SAMA .... jeszcze drugiej 50 stron i jeszcze wiecej ....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
Martunia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Witam się po raz pierwszy. :cool3: Fajniutki jest Twój Maksik. :loveu: Ślicznioch. :loveu: I koniki cudne. :cool3: Częściej będę tu wpadała. ;) Gratulacje 50 strony! :laola: Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 ooooooooo i to jest mile xD dziekujemy dziekujemy xD Quote
Pestka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Koniki śliczne i Maksik śliczny. Wszystko śliczne. Zapraszam do galeri Saby. Quote
malgooska Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Muszę wypróbować Twoj sposób wstawiania fotek - " na głowę" :eviltong: Koniki są cudowne... Ach jakie śliczności :loveu: Oczywiście my także życzym,y kolejnych 50 stron i kolejnych i kolejnych..... Buziaki Quote
Recommended Posts