łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ojejku tak mi przykro :( a teraz widze na podpisie ze masz tez sznupki ??? miniturki??? Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Teraz mam 1 sznupkę, właśnie średniaczka p&s, ta wzięta ze stajni, a drugi to kumpel sznupek Bosman Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 aaaaaaaaaaa fajnie .... ja namawiam rodzicow na drugiego sznupka xD Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 fOTECzki xD ulubione zajecie maksia zaraz po patrzeniu w okienko xD oczywiscie pilnowanie swojej pilki xD tutaj tez kima ale pilke pilnuje xD obuzony maksik ...taki nie dolelany xD teraz to ja chyba mam krolika a nia sznaucerka xD Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a ja się łamię, bo mam straszną ochotę przygarnąć Majeczkę z hoteliku - to jest schroniskowa miniaturka p&s, ale muszę to dobrze przemyśleć Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ooooooooo a jakies zdiatka jej masz ??? Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nie wiem jakby to przyjęła Sybisia, a malutka ze schronu jest przerażona wszystkim i nie można jej zafundować jeszcze dominacji średniaczki! Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 yyyyyyy.... moze by sie przyzwyczaila... a sredniaczka moze okazla by sie wsparciem dl malenstwa i dobra mamusia xD Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ja narazie jestem dno fotograficzne, ale się poprawię i będę dawać foty.. cierpliwości. Za to Twój Maksio to super model i fotki sam urok Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 co ty .... ja tez nie robie najlepszych fotek...moje foty do fotek eri sie umywaja;( ale wystarczy tylko chec i aparat zeby cos bylo ...ja biore aparaci i pstrykam maksikowi w kazdej wolnej chwili albo jak zauwaze ze robi cos smiesznego ... od czasu do czasu bior tez na dworek i tam mu robie foty ;) Ale bede cierpliwie czekac na twoja galerie i fotki sznupelki xD dziekujemy dziekujemy xD Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 nam też było miło Was poznać, wpadniemy za tydzień, bo wybierasz się na działkę, tak? Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Idziemy na krótki spacerek, bo upał straszny, dłuuugi będzie wieczorem, dzięki za miłe przyjęcie i buziaczki - sybisia i ja (uciekły mi emotikonki i nie mogę nic fajnego dołączyć!!!) Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Tak...ale mozecie wpdac caly czas...i czytac co inni beda pisac ... moze od czsu do czsu uda mi sie pojawic ale nic nie gwarantuje xD Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 no tak, to będziemy wpadać, a Ty będziesz miała co czytać po powrocie, jeszcze raz "baw się dobrze z Maksiem na działce" pa,pa Quote
Selenne Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ale śliczny sznopcek :) Na tym zdjęciu wygląda jak york xD http://images31.fotosik.pl/108/0af5def343d36f53med.jpg A teraz to już wielkie psisko! Prawdziwy sznałcek! Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 nooo taki prawdziwy to on bedzie po wizyci od fryzjera xD Quote
malgooska Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dzieńdoberek :loveu: Mój kochany Maksiu :loveu: http://1.1.1.3/bmi/images27.fotosik.pl/241/9a9830d939527bd2.jpg śliczności :loveu: Miłego pobytu na działeczce i szybko wracajcie do nas ;) Oczywiście z foteczkami :cool3::loveu: Quote
bety Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witam! Po raz pierwszy się meldujemy. Dzięki za odwiedziny u mnie. Przyznaję się bez bicia :cool3: że jeszcze nie przejrzałam tematu, ale obiecuję nadrobić zaległości. :lol::lol::lol: Pzdr Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 malgooska napisał(a):Dzieńdoberek :loveu: Mój kochany Maksiu :loveu: http://1.1.1.3/bmi/images27.fotosik.pl/241/9a9830d939527bd2.jpg śliczności :loveu: Miłego pobytu na działeczce i szybko wracajcie do nas ;) Oczywiście z foteczkami :cool3::loveu: OOo jak milo ze mozemy cie goscic po dlugiej nie obecnosci twojej u nas xD:multi: bety napisał(a):Witam! Po raz pierwszy się meldujemy. Dzięki za odwiedziny u mnie. Przyznaję się bez bicia :cool3: że jeszcze nie przejrzałam tematu, ale obiecuję nadrobić zaległości. :lol::lol::lol: Pzdr dzieki za odiedzinki xD aaa nie ma sprawy duzo tekstu nie ma wiecej fotek xD Quote
Od-Nowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 witamy, na razie odwiedziny w pośpiechu i przelocie ale wieczorami będę nadganiać ;) pozdrawiamy Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 aaaa dziekuje za odwiedzinki ... zapraszam czesciej ... Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Zgodnie z obietnica - Asiaczki przydreptały do Maksika! witamy się!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts