Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fOTECzki xD

ulubione zajecie maksia zaraz po patrzeniu w okienko xD

oczywiscie pilnowanie swojej pilki xD

tutaj tez kima ale pilke pilnuje xD

obuzony maksik ...taki nie dolelany xD

teraz to ja chyba mam krolika a nia sznaucerka xD

Posted

a ja się łamię, bo mam straszną ochotę przygarnąć Majeczkę z hoteliku - to jest schroniskowa miniaturka p&s, ale muszę to dobrze przemyśleć

Posted

Nie wiem jakby to przyjęła Sybisia, a malutka ze schronu jest przerażona wszystkim i nie można jej zafundować jeszcze dominacji średniaczki!

Posted

ja narazie jestem dno fotograficzne, ale się poprawię i będę dawać foty.. cierpliwości. Za to Twój Maksio to super model i fotki sam urok

Posted

co ty .... ja tez nie robie najlepszych fotek...moje foty do fotek eri sie umywaja;(
ale wystarczy tylko chec i aparat zeby cos bylo ...ja biore aparaci i pstrykam maksikowi w kazdej wolnej chwili albo jak zauwaze ze robi cos smiesznego ... od czasu do czasu bior tez na dworek i tam mu robie foty ;)
Ale bede cierpliwie czekac na twoja galerie i fotki sznupelki xD
dziekujemy dziekujemy xD

Posted

Idziemy na krótki spacerek, bo upał straszny, dłuuugi będzie wieczorem, dzięki za miłe przyjęcie i buziaczki - sybisia i ja (uciekły mi emotikonki i nie mogę nic fajnego dołączyć!!!)

Posted

Witam!
Po raz pierwszy się meldujemy. Dzięki za odwiedziny u mnie.
Przyznaję się bez bicia :cool3: że jeszcze nie przejrzałam tematu, ale obiecuję nadrobić zaległości. :lol::lol::lol:
Pzdr

Posted

malgooska napisał(a):
Dzieńdoberek :loveu:
Mój kochany Maksiu :loveu:
http://1.1.1.3/bmi/images27.fotosik.pl/241/9a9830d939527bd2.jpg śliczności :loveu:
Miłego pobytu na działeczce i szybko wracajcie do nas ;) Oczywiście z foteczkami :cool3::loveu:

OOo jak milo ze mozemy cie goscic po dlugiej nie obecnosci twojej u nas xD:multi:

bety napisał(a):
Witam!
Po raz pierwszy się meldujemy. Dzięki za odwiedziny u mnie.
Przyznaję się bez bicia :cool3: że jeszcze nie przejrzałam tematu, ale obiecuję nadrobić zaległości. :lol::lol::lol:
Pzdr

dzieki za odiedzinki xD
aaa nie ma sprawy duzo tekstu nie ma wiecej fotek xD