łapeczek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 A moze troszke czegos z niczego xD Dzisiejsze chmurki ... zapowiadalo sie na ulewe...ale nic a nic nie padalo xD Tam gdzies z przodu sie przejasnia xD Drzewka kolo mojego bloku ... i kawalek sasiedniego bloku xD SŁONKO xD i tutaj tez xD i jeszcze tutaj xD Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Marta_Ares napisał(a):ale szalejacy Maksik:loveu: :loveu: :loveu: Ciesze sie ze sie podoba xD:loveu: LeCoyotte napisał(a):haha świetne;) moja sznupka też uwielbia to zajęcie, pół dnia przeleży (kiedyś stała tak jak Twój Maks ale nauczyła się wskakiwać) na parapecie obserwując okolicę czy wszystko jest w porządku:evil_lol: w końcu od tego są sznaucery;) ordnung muss sein : P hehehe fajnie ...wszystkie sznupki maja cos ze soba powiazanexD:loveu: Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pewne jest to ze kazdy sznup drze jape jak tylko nadazy sie okazja:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 NO no jakie widoczki:loveu: Ale my jednak preferujemy więcej Maksików:D Quote
Pestka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jakie widoki ^^ Zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114386&page=2 Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 furciaczek napisał(a):Pewne jest to ze kazdy sznup drze jape jak tylko nadazy sie okazja:evil_lol: oj tego to ja nie powiem...Maksik nie szczeka tyle co inne sznupki :) on bardzo zadko a jak juz to na komende albo jak sie bawie z nim jego zabawkami a zwlaszcza pilka....aaa jeszcze szczeka wtedy gdy mu uciekam a on musi mnie gonic xD Marta_Ares napisał(a):witaam:loveu: witamy witamy xD Acctiually napisał(a):NO no jakie widoczki:loveu: Ale my jednak preferujemy więcej Maksików:D Dziekuje ... tak tak zdiatka Maksia pojawia sie jeszcze dzis i to fulll xD mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni xD Paulina_mickey napisał(a):Witamy się w niedzielę :cool3: miło nam ze nas odwiedzacie xD Kinguska napisał(a):Jakie widoki ^^ Zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114386& page=2 dziekuejemy za zaproszonko...napewno dzis wpadniemy xD:multi: Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Skoro cigle wam malo zdiec Maksika ... dzis dodaje nastepne...ale na dzisiejszym dni skoncze narazie bo jutro jedziemy na DZIALECZKE wrocimy w sobote i wtedy dostaniecie cale mnustwo zdiec Maksia z wypadu na dzialeczke ...mysle ze jak bedzie pogoda to i wodne fotki sie pojawia :) xD Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Macie tam do gory 25 fotek Maksika ... to teraz moje widoczki troszke xD Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Obiecuje ze fotki Maksia sie jeszczee pojawia dzis .xD ale najpierw musze mu porobic je xD Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Ale fajne fotencje :D dziekujemy xD:loveu: Quote
taxelina Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ja czesto zagladam do ludzi ale rzadiej pisze, czasu brak bo pracuje ciagle Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 no a jak .... xD dzis pojawia sie jeszcze inne foty Maksia xD ale to potem Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Sybisia pierwszy raz u Maksia, ale bardzo nam się podoba i będziemy tu zaglądać. Maksio to sam urok i wdzięk! Mizianko i drapanko dla chłopaczka! My jeszcze nie mamy galerii więc nie możemy zaprosić, ale jak się coś stworzy to zrobimy parapetówę. Miłego i pogodnego tygodnia na działce Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 dziekujemy za odwiedzinki xD zapraszamy czesciej xD czekamy na ta parapetowke ...i mamy nadzieje ze zodtaniemy zaproszeni xD dziekujemy mam nadzieje ze pogoda nam dopisze ... a powiesz nam cos wiecej na temat swojego psiaka ??? Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Sybisia to moja trzecia sznupka średnia p&s. Mam ją w domku 13 miesięcy, ale wzięłam jak miała 11 mies. Właśnie 3 lipca miała 2 urodziny! Wcześniej mieszkała z siostrami w stajni na słomie, mimo że tatuś CH Rosji i paru innych krajów (z Petersburga), ale hodowca durny pan sołtys twierdzi , że sznupki to psy stajenne i mają siedzieć w stajni!!! Obłęd!!! Udało się wyleczyć skórę i wyprostować psychikę i teraz jest kochanym wariatem, szalejącym z kumplem kerrkiem Quote
sybil Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A moja największa miłość to Sybilla, która odeszła za TM 23.04.2007 i wciąż mi jej tak strasznie brakuje, bo przez 12 lat była najlepszą i najwierniejszą Przyjaciółką. W podpisie to ta ostatnia z czerwoną zabawką Quote
Recommended Posts