łapeczek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Anka_ZG napisał(a):hej;) ale psiurek męczy piłe;) troszke ci zarosł, co?:) Nooo troszke ...ale to nic lubie jak jest takim barankiem xD ale nie martw sie idziemy do fryzjera za dwa tygodnie Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 ooooooooo..... ... LISTA : 1:BoNo 2:MaKs 3:BaRnI 4:BaRdO 5:? 6:? 7:? 8:? 9:? 10:? 11:? Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 TRoSzke Moich BazgrołkÓw :) hehe xD Moze piekne nie sa...ale mi sie podobaja... a co wy myslicie o moich obrazkach ??? Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 jeszcze dzzisiajj sie pojawia spacerkowe fotki Maksika xD Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Noo to obiecane foty Maksia ze spacerku...narazie kilka fotek...reszta juz jutro xD Quote
Rahl Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witaj :cool3: Ja tutaj po raz pierwszy :oops: Pieska masz prześlicznego! ;) Pozdrawiam :) Quote
Tepes Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Fotki:multi: Maksik lata:D No no ten fryzjer dobrze mu zrobi:D Quote
Illusion Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ale piękny sznaucerek :loveu: Uwielbiam te psiaki ^^. Zapraszam do naszej galerii :). Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Witaj :cool3: Ja tutaj po raz pierwszy :oops: Pieska masz prześlicznego! ;) Pozdrawiam :) dziekujemy za odwiedzinki ... zapraszamy czesciej do nas xD Acctiually napisał(a):Fotki:multi: Maksik lata:D No no ten fryzjer dobrze mu zrobi:D jak wszyscy lataja to czemu nie Maksik ... tak tak wiem idziemy zaraz po dzialeczce xD Malina. napisał(a):Ale piękny sznaucerek :loveu: Uwielbiam te psiaki ^^. Zapraszam do naszej galerii :). dziekujemy za odwiedzinki ... zapraszamy czesciej ... my teaz zaraz wskoczymy do ciebie xD:lol: Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jejciu jaki on slodki maly wariat:loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 dziekujemy ....zapraszamy czesciej ... a na moim osiedlu od niedawna mieszka 6 miesieczny cana corso czarny .... jest poprostu przesliczny :loveu: Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 fajnie ze sie podobaja juz jutro pojawia sie jeszcze inne fotki Maksika xD Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Nooo to jeszcze pare fotek Maksiowych ze spacerku xD Biegne juz... biegne biegne !!! A co tu tak pachnie ??? ojejku moj gryzaczek xD a tam co sie dzieje ??? juz niose ....ale zucisz jeszcze raz ??? Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 A teraz focie z ulubionego zajecia MAkSiA Xd Quote
LeCoyotte Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 haha świetne;) moja sznupka też uwielbia to zajęcie, pół dnia przeleży (kiedyś stała tak jak Twój Maks ale nauczyła się wskakiwać) na parapecie obserwując okolicę czy wszystko jest w porządku:evil_lol: w końcu od tego są sznaucery;) ordnung muss sein : P Quote
Recommended Posts