Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Hejo WSZYSTKIM ;)
Tak wiem ,wiem znow dalam ciala z prowadzeniem Galerii ale wypaczcie szkola mnie troche przygniotla po za tym przez pewien czas neta nie bylo a jak byl to w kompie mamy na troche ...
U mnie O.K po za durnowata szkola ;/
u Maksoraczka wsio GIT !!! trzyma sie chlopaczyna dzielnie choc ostatnio troche nie swoj jest ale to moze przez ta brzydka pogode na dowrku i krotkie spacery (na dlugie nie ma sily w tym mrozie) Leniwy nawet nie jest a sklonny do zabawy lecz w domu bo na dworek to on siusiu kupke i prowadzi mnie do dooomku (łobuziak) ....
wszyscy pytacie co z tym (sami wiecie z czym) wiec generalnie ja odpadam ... w lipcu przyjezdza konisko wiec pewnie znikne na troche najpierw do Londynu a potem na treningi do Białego Boru ,dlatego tez musze zrezygnowac choc zaluje bo fajnie bylo by w koncu poznac szersze grono ;-)
Dziekuje tez wszystkim pilnie wyczekujacym mojego powrotu w te strony za dowiedzinki ;-) i przywolywanie mnie do pozadku ....W koncu sie wam udalo :-)

POzdrawiam ....zostawiam was tez z kilkoma zimowymi fotkami Maksioraczka ! co byscie nie musieli daleko pamiecia siegac jak on wyglada :D

Posted

Fajne te fotki zimowe:D
ja chcę żeby było już ciepło bo bedzie można na dłuższe spacery chodzić..
Częściej zaglądaj tutaj:)
I w ogóle czemu masz fbl na hasło??:P

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy to oznacza, że nadal musimy liczyć się z długimi przerwami w Twojej obecności na Dogo?

Śliczności!
http://wd4.photoblog.pl/lvp2/201001/FA/55773933.jpg

Hmm....narazie puki wolne bede teoretycznie codziennie :)
potem moze zrobic sie ciezko ,lecz postaram sie wpadac chociaz kilka razy w tygodniu ;-)

[quote name='ewka i haker']ooo masz jeszcze moje frisbee:D

A noo mam :P
Latac juz nie chce ale Maksio uwielbia za nim biegac :D

[quote name='Sweet']Fajne te fotki zimowe:D
ja chcę żeby było już ciepło bo bedzie można na dłuższe spacery chodzić..
Częściej zaglądaj tutaj:)
I w ogóle czemu masz fbl na hasło??:P

Dzieki
Ja rowniez chce juz cieplo :D te krotki spacery nie tylko Maksia denerwuja ale mnie tez ;/
Postaram sie :)
Bo mam nie madrych ludzi w klasie ktorzy czytaja to i owo na FBL moim potem to przeinaczaja i gadaja na forum klasy ;/

Posted

No ładnie ładnie !!!
Ja wracam na DOGO ,odwiedzam je codziennie (wczoraj tez zawitalam aby poczytac zaleglosci ,przy tym nic nie piszac)...odwiedzilam tez moja i Maksioraczka GALERIE a tu jak cisza tak cisza ;-( chyba tak sie bawic nie bedziemy i znow znikniemy bo tylko jak nas nie ma to ktos nas odwiedza ....;-(