Doginka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Może nie umieją się odnaleźć w nowym Dogo...:razz: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No wiesz, co? Po prawie 2 i półtygodniowej nieobecności na Dogo wchodzę a tu ... gorzej niz u mnie... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 eh co tak pusto? nie odwiedzasz nas.. Quote
Rinuś Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 jessso jak ja tutaj dawno nie byłam.... za to teraz Wy się gdzieś ulotniliście...:shake: Quote
Doginka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 już nie pamiętam, byłam tu czy nie?;-) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oj, tak ciągle przypominać się, to aż głupio... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ona chyba kompletnie o nas zapomniała... Quote
łapeczek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Hejo WSZYSTKIM ;) Tak wiem ,wiem znow dalam ciala z prowadzeniem Galerii ale wypaczcie szkola mnie troche przygniotla po za tym przez pewien czas neta nie bylo a jak byl to w kompie mamy na troche ... U mnie O.K po za durnowata szkola ;/ u Maksoraczka wsio GIT !!! trzyma sie chlopaczyna dzielnie choc ostatnio troche nie swoj jest ale to moze przez ta brzydka pogode na dowrku i krotkie spacery (na dlugie nie ma sily w tym mrozie) Leniwy nawet nie jest a sklonny do zabawy lecz w domu bo na dworek to on siusiu kupke i prowadzi mnie do dooomku (łobuziak) .... wszyscy pytacie co z tym (sami wiecie z czym) wiec generalnie ja odpadam ... w lipcu przyjezdza konisko wiec pewnie znikne na troche najpierw do Londynu a potem na treningi do Białego Boru ,dlatego tez musze zrezygnowac choc zaluje bo fajnie bylo by w koncu poznac szersze grono ;-) Dziekuje tez wszystkim pilnie wyczekujacym mojego powrotu w te strony za dowiedzinki ;-) i przywolywanie mnie do pozadku ....W koncu sie wam udalo :-) POzdrawiam ....zostawiam was tez z kilkoma zimowymi fotkami Maksioraczka ! co byscie nie musieli daleko pamiecia siegac jak on wyglada :D Quote
łapeczek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dobranoc i jeszcze raz pozdrawiam wszystkich ;-) Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czy to oznacza, że nadal musimy liczyć się z długimi przerwami w Twojej obecności na Dogo? Śliczności! http://wd4.photoblog.pl/lvp2/201001/FA/55773933.jpg Pzdr. Quote
Sweet Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Fajne te fotki zimowe:D ja chcę żeby było już ciepło bo bedzie można na dłuższe spacery chodzić.. Częściej zaglądaj tutaj:) I w ogóle czemu masz fbl na hasło??:P Quote
łapeczek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Asiaczek']Czy to oznacza, że nadal musimy liczyć się z długimi przerwami w Twojej obecności na Dogo? Śliczności! http://wd4.photoblog.pl/lvp2/201001/FA/55773933.jpg Hmm....narazie puki wolne bede teoretycznie codziennie :) potem moze zrobic sie ciezko ,lecz postaram sie wpadac chociaz kilka razy w tygodniu ;-) [quote name='ewka i haker']ooo masz jeszcze moje frisbee:D A noo mam :P Latac juz nie chce ale Maksio uwielbia za nim biegac :D [quote name='Sweet']Fajne te fotki zimowe:D ja chcę żeby było już ciepło bo bedzie można na dłuższe spacery chodzić.. Częściej zaglądaj tutaj:) I w ogóle czemu masz fbl na hasło??:P Dzieki Ja rowniez chce juz cieplo :D te krotki spacery nie tylko Maksia denerwuja ale mnie tez ;/ Postaram sie :) Bo mam nie madrych ludzi w klasie ktorzy czytaja to i owo na FBL moim potem to przeinaczaja i gadaja na forum klasy ;/ Quote
łapeczek Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jak ja wrocilam to juz nas nikt nie odwiedza ;( Quote
Doginka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ja jestem i podziwiam dawno niewidzianego Maksiora:loveu:;-) Quote
Sweet Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jak nie odwiedza jak odwiedza:D:D ;) Ostatnio jakiś zastój jest nawet u mnie spokój:) Quote
łapeczek Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 No to na narazie jeszcze spisuje sie z postanowienia ;D i wpadam codziennie chociaz raz do was Dogomaniacy :D Quote
łapeczek Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 No ładnie ładnie !!! Ja wracam na DOGO ,odwiedzam je codziennie (wczoraj tez zawitalam aby poczytac zaleglosci ,przy tym nic nie piszac)...odwiedzilam tez moja i Maksioraczka GALERIE a tu jak cisza tak cisza ;-( chyba tak sie bawic nie bedziemy i znow znikniemy bo tylko jak nas nie ma to ktos nas odwiedza ....;-( Quote
Izabela124. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 http://wd2.photoblog.pl/lvp1/201001/04/55774551.jpg jaki wariat! Super, że wróciłaś Quote
łapeczek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Hej :) Ja dalej trzymam sie swojjej decyzjii i jestem codziennie :D Dzieki Iza za odwiedzinki :) Quote
Recommended Posts