Minerva Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a):Hehe moge dac Ci tylko poł ten Mlodego :diabloti::diabloti: Bo Maksio w 100% nalezy do mnie :multi::multi::multi: No niech Ci będzie :mad: Quote
łapeczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a):No niech Ci będzie :mad: [FONT=Georgia]wrazie czegoo to bez laski :eviltong::eviltong::diabloti:[/FONT] Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a):[FONT=Georgia]wrazie czegoo to bez laski :eviltong::eviltong::diabloti:[/FONT] :eviltong: Wrazie czego to se znajde innego :cool1: Quote
Sweet Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a): Ma siostre :eviltong: a pozatym na 3 to ciezko bedzie go podzielic:cool3::cool3: Łe tam:eviltong: hmm... mi wystarczy 1/3:evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a)::eviltong: Wrazie czego to se znajde innego :cool1: ciekawee Sweet napisał(a):Łe tam:eviltong: hmm... mi wystarczy 1/3:evil_lol::evil_lol: ale z takiego malucha to nie wiele bedzie ta 1/3 :diabloti::diabloti::diabloti: hehe ja to mam faze;] pisze TU i cykam foty :P Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a):hehe ja to mam faze;] pisze TU i cykam foty :P Ty przecież wielofunkcyjne urządzenie jesteś i jeszcze się dziwisz?!:evil_lol: Quote
łapeczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Hehehe ... a no zapomnialam tylko jakos w te moje funkcje nie potrafie wkleic nauki ;// Quote
Sweet Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a):ale z takiego malucha to nie wiele bedzie ta 1/3 :diabloti::diabloti::diabloti: poczekamy aż podrośnie:diabloti::diabloti: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 łapeczek napisał(a):Hehehe ... a no zapomnialam tylko jakos w te moje funkcje nie potrafie wkleic nauki ;// Ha, to tak jak ja :evil_lol: Jutro mam klajbę(patrz słowniczek :lol:) z historii i zamiast sie uczę to siedze na dogo :roll:. Ale na szczęście nie chce mi się spać, do 4 rano posiedze nad książką to mi sie łatwiej zaśnie :cool1: Quote
łapeczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Sweet napisał(a):poczekamy aż podrośnie:diabloti::diabloti: wtedy to juz kolejki moga sie do niego ustawiac:mad: Minerva napisał(a):Ha, to tak jak ja :evil_lol: Jutro mam klajbę(patrz słowniczek :lol:) z historii i zamiast sie uczę to siedze na dogo :roll:. Ale na szczęście nie chce mi się spać, do 4 rano posiedze nad książką to mi sie łatwiej zaśnie :cool1: no ja jutro naszczescie nic... ale w srode SPR z Biologi w dodaku tyle kucia z tej BIOCHEmi ze chyba nie dam rady ogarnac ;// a dzis nie bardzo mi sie chce :(( moze potem do snu wezme ksiazeczka Quote
Minerva Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 łapeczek napisał(a):wtedy to juz kolejki moga sie do niego ustawiac:mad: no ja jutro naszczescie nic... ale w srode SPR z Biologi w dodaku tyle kucia z tej BIOCHEmi ze chyba nie dam rady ogarnac ;// a dzis nie bardzo mi sie chce :(( moze potem do snu wezme ksiazeczka Powodzenia zyczę, ja mam jutro z biologii, nic nie umiem, ale od czego jest noc. ja i tak nie śpię :evil_lol: Quote
łapeczek Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 No to jestem po SPR z biologi jednak nie poszlo mi najlepiej ;// pewnie bedzie BUT ;// jutro SPR z ROmantyzmu ;p pomoce naukowe przygotowane jakas wiedza w wlowie TEZ powinno byc dobrze ....Gorzej z piatkowym SPR z chemi mnustwo teorii do wykucia Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Sporo tych SPR i innych... Dobrze, że ja mam to juz za sobą... I to od dawna! pzdr. Quote
Sweet Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dasz rade z romantyzmem;) A masz test czy wypracowanie??:D A ja mam jutro z chemii...:( Damy rade jakoś nie?:D Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cześć Widziałam fajne fotki, konie są super:loveu: Quote
bety Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 KONISIE :loveu::loveu::loveu: cud miód :lol: Pzdr Quote
łapeczek Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Hej wszytskim tak ogolnie dzis jakos;d Romantyzm zaliczony (tylko dzieki pomoca naukowym ale bez nich swiat byl by przykry)i dzis Chemia rowniez wiec jest dobrze :P Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wiedziałam, że dasz radę:pZuch dziewczynka;) Quote
Czarnulka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://wd10.photoblog.pl/lvp5/200908/1C/44469759.jpgśliczniee ; ] Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='łapeczek']Hej wszytskim tak ogolnie dzis jakos;d Romantyzm zaliczony (tylko dzieki pomoca naukowym ale bez nich swiat byl by przykry)i dzis Chemia rowniez wiec jest dobrze :P[/QUOTE] Brawo!!!:multi: Cieszymy się razem z Tobą.:lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Jeszcze raz wszytsm dziekuje ze gratulacje itp. i w zamian za ta wiare we mnie w podziekowaniach kilka fotek swierzych Maksioraczkowych Quote
Recommended Posts