Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 łapeczek napisał(a): [FONT=Georgia]No to niezly masz wieczorny rytuał przez zasnieciem:diabloti::diabloti:[/FONT] No...To po pewnym czasie wnerwiające jest, bo się wtedy nudzę. Od czasu do czasu włączę kompa i gram w Simsy. To juz tak ostatecznie. Zawsze wtedy znęcam się nad Simami :evil_lol::diabloti: Quote
łapeczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Minerva napisał(a):No...To po pewnym czasie wnerwiające jest, bo się wtedy nudzę. Od czasu do czasu włączę kompa i gram w Simsy. To juz tak ostatecznie. Zawsze wtedy znęcam się nad Simami :evil_lol::diabloti: [FONT=Georgia]OJ biedni oni tam sa wtedy z Toba ;d a moze wieczorkami dressik wygodne obuwie psiaka i pare rudnek truchcikiem ;p kiedys tak robilam i mi pomagalo:diabloti:[/FONT] Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 łapeczek napisał(a):[FONT=Georgia]OJ biedni oni tam sa wtedy z Toba ;d[/FONT] [FONT=Georgia]a moze wieczorkami dressik wygodne obuwie psiaka i pare rudnek truchcikiem ;p[/FONT] [FONT=Georgia]kiedys tak robilam i mi pomagalo:diabloti:[/FONT] Powiem szczerze, że niezły pomysł. Ja tam lubię biegać :eviltong:. Ale zaczyna padać a ja jestem z cukru i sie rozpuszczę :diabloti:. I nie będzie nikogo do maltretowania simów. Quote
łapeczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Minerva napisał(a):Powiem szczerze, że niezły pomysł. Ja tam lubię biegać :eviltong:. Ale zaczyna padać a ja jestem z cukru i sie rozpuszczę :diabloti:. I nie będzie nikogo do maltretowania simów. [FONT=Georgia] hmmm...no to ktoregos dnia kiedy nie bedzie padac ;d[/FONT] Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 łapeczek napisał(a):[FONT=Georgia] hmmm...no to ktoregos dnia kiedy nie bedzie padac ;d[/FONT] A później na pierwszych stronach gazet 'Samochód potrącony przez chora psychicznie dziewczynę, która biegała sobie po ulicy z prędkością 100km/h w terenie zabudowanym' :evil_lol:. Fantazja mnie ponosi xD Quote
łapeczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Minerva napisał(a):A później na pierwszych stronach gazet 'Samochód potrącony przez chora psychicznie dziewczynę, która biegała sobie po ulicy z prędkością 100km/h w terenie zabudowanym' :evil_lol:. Fantazja mnie ponosi xD łoo dobra jestes ;;d noo z dopiskiem TurboDymomen zostal zawstydzony ;d Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 łapeczek napisał(a):łoo dobra jestes ;;d noo z dopiskiem TurboDymomen zostal zawstydzony ;d Ja uwielbiam turbodymomena :evil_lol:. Na matmie to non stop 'turbooodyymooomeeen!' albo 'toska zawstydziła turbodymomena! rozwiązała zadanie o połowe szybciej!' Wyobraź sobie co odczuwa dziewczyna, która ze mna siedzi :eviltong: Quote
łapeczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Minerva napisał(a):Ja uwielbiam turbodymomena :evil_lol:. Na matmie to non stop 'turbooodyymooomeeen!' albo 'toska zawstydziła turbodymomena! rozwiązała zadanie o połowe szybciej!' Wyobraź sobie co odczuwa dziewczyna, która ze mna siedzi :eviltong: hmm...obawia sie czy aby naewno dobrze sie czujesz;d:diabloti: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 łapeczek napisał(a):hmm...obawia sie czy aby naewno dobrze sie czujesz;d:diabloti: Głowa mnie boli, poza tym wszystko w normie :eviltong:. Z tym, że zaraz spadam z dogo, bo jutro jadę do Łodzi na zakupy(mamuśka mnie ciągnie ze sobą) i muszę się jakoś wyspać żeby nie chodzić po sklepach jak pijana :evil_lol:. Quote
łapeczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 hehe ja tez zaraz lece ;d;d papapa Quote
taxelina Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ale prosze zmiejszaj bo strasznie sie rozjezdza :( Quote
Minerva Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Heloł porannie :hand: Przespałam 5 bitych godzin :lol:. To niesamowite :evil_lol:. Quote
bonita Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Zgodnie z regulaminem max rozmiar fot to 640x 640, a ilość fotek w jednym poście wynosi 5. Proszę o przestrzeganie regulaminu:p Quote
Doginka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A nie mówiłam?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mod Cię w końcu dopadł:diabloti: Quote
Martunia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Heeeej :loveu::loveu: http://www.imagic.pl/files//15010/PA246512.JPG ooo mam taki budzik :cool3: Ale masz dylematy :D:D Quote
łapeczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 łooo juz bede sie tego wszytskiego pilnowac obiecuje :):) Quote
łapeczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Mam tez pare odgrzebanych gdzies fotek Maksioraczka :)) Quote
łapeczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Generalnie zasypie was teraz starymi zdjeciami ;] bo ja tak lubiem sobie czasme powrocic wspomnieniami a zdjecia to wszytsko zatrzymuja ;p Ja&Gruby/Rudy i Ewka&Panna G Ja&Granik Irys Saben S Quote
łapeczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Wakacje w Białym Borze u Łukasza Kaźmierczaka ( WKKWisty ) Hania i Marko ujeżdżeniowo podczas treningu z Łukaszem K Quote
łapeczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Biało Borskie Kociaki Olimpia i Kucyś Łukasz i Kary Misiek Uszatek Quote
Recommended Posts