Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
w ogole musisz zmiejszac zdjecia :(

Duzo sprawdzianow..

wiem wiem;p
oj no juz matma dzis za mna ;;d

Asiaczek napisał(a):
Ależ masz naładowany terminarz, same sprawdziany...

Pzdr.

tak sie jakos beznadziejnie zdazylo ;//
matma juz za mna 9 zadan na spr wykonanych terac ciekawe ile z tego bedzie dobrze :roll:

ale nic tu po mnie letem uczyc sie fizyki chemi i wresza na jutro ;//

Posted

łapeczek napisał(a):
wiem wiem;p
oj no juz matma dzis za mna ;;d

tak sie jakos beznadziejnie zdazylo ;//
matma juz za mna 9 zadan na spr wykonanych terac ciekawe ile z tego bedzie dobrze :roll:

ale nic tu po mnie letem uczyc sie fizyki chemi i wresza na jutro ;//

Fizykę i Romantyzm mogła bym za Ciebie napisać :cool3::p:diabloti: tylko bym se musiała lekko przypomnieć.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Fizykę i Romantyzm mogła bym za Ciebie napisać :cool3::p:diabloti: tylko bym se musiała lekko przypomnieć.
Pzdr

WooW JOJ:crazyeye:
ale fajno bylo by :):)

Doginka napisał(a):
Ja mogę plak i biochemię:diabloti: Geografie też jako tako;) Historia od początku do sarmatyzmu, a potem to już nie lubię:shake:

Wszyscy jestescie poprostu przekochani:loveu::loveu::loveu::loveu:

Martunia napisał(a):
Śliczne portrety :loveu::loveu:
Ojj ale masz dużo :(

Dziekowac;););)

Generalnie jestem w fazie umierania w moim zyciu ;(
Jakies niefajne grybsko mnie dopadlo i poprostu zjada od wczoraj :(
Jednak dzis poszlam do szkoly bo szkoda mi bylo tracic tych kilku lekcji bo nadrabianie potem hoo hooo .......A teraz lezem sobie w wyrku i raz jest mi goraco a raz ziimno mamuska mi tylko przynosi kubki z aspirynka do picia a mowie wam jakiee to jest BLEEEE na maksa !!!!!:-(

Posted

Hm...co prawda to prawda ale nie mam nowych zdjatek narazie :(( Maksiooraczkowe tez tylko na stacjonarnym kompie a na lapie pustki :( jedynie co moge wam zaprezentowac to zdjatka z nocy z wtorku na srode kiedy to kumpela u mnie spala gdyz/iz edukowalysmy sie matematycznie i fizycznie xD!
A oto i kilka z nich :

JAxD!
http://www.imagic.pl/files//15010/Sesja%20z%20Ania%20S/PA206354.JPG

Ania vel SzuSzuś
http://www.imagic.pl/files//15010/Sesja%20z%20Ania%20S/PA206365.JPG

Ja
http://www.imagic.pl/files//15010/Sesja%20z%20Ania%20S/PA206384.JPG

SzuSzuś
http://www.imagic.pl/files//15010/Sesja%20z%20Ania%20S/PA206409.JPG

http://www.imagic.pl/files//15010/Sesja%20z%20Ania%20S/PA206417.JPG

WSIO;d

Posted

deer_1987 napisał(a):
a czemu znow takie duze?

Gdyż /iż takie miałam wgrane na storone :diabloti:

Doginka napisał(a):
Portrety nocne rewelacyjne:loveu:, ale pozmniejszaj fotki, bo Cię Mod opierniczy:diabloti:

Dziękować :loveu::loveu:
Mnie również się bardzo bardzo podobają:razz:
Wiem wiem wiem!!!
Takie już były wgrane ...dlatego też tylko 5 wgrałam wam tutaj xD!;)

Posted

Minerva napisał(a):
Wyyy... Zyjecie :evil_lol:
Fajne focie :cool3:.

zyjemy zyjemy ;d
tzn.. ja umieram Maksioraczek ma sie dobrze nawet powiem swietnie :diabloti::diabloti:

Kaya93 napisał(a):
Hey :)
Fajne zdjęcia :diabloti:
I powrotu do zdrówka życzę ;)

dziekuje;d

Posted

łapeczek napisał(a):
zyjemy zyjemy ;d
tzn.. ja umieram Maksioraczek ma sie dobrze nawet powiem swietnie :diabloti::diabloti:

A tak, czytałam o Twoim umieraniu i o aspirynie czy czymśtam i ze to niedobre jest. Wspólczuję, ale chyba jakoś słabo Ci idzie umieranie skoro na dogo siedzisz :evil_lol:.
A tak na poważnie, jak tam się czujesz?

Posted

Minerva napisał(a):
A tak, czytałam o Twoim umieraniu i o aspirynie czy czymśtam i ze to niedobre jest. Wspólczuję, ale chyba jakoś słabo Ci idzie umieranie skoro na dogo siedzisz :evil_lol:.
A tak na poważnie, jak tam się czujesz?

[FONT=Georgia]Hehe .To chyba dobrze ,że jeszcze jestem w stanie zaglądać do was:eviltong: Aspirynka do picia jest mega obrzydliwa !!! A na dogo siedzę bo musze oczka gdzieś w necie zmeczyć zeby jakos moc zasnac jak czlowiek dzis:roll:
A wracając do mojegoo samopoczucia to jakoś w miare się już czuje :cool3: nie liczac tego ze mam dosc FACETÓW bo sami nie wiedza czego chca a zwalala wszytskoo na LASKI to jest OK
[/FONT]

Posted

łapeczek napisał(a):
[FONT=Georgia]Hehe .To chyba dobrze ,że jeszcze jestem w stanie zaglądać do was:eviltong: Aspirynka do picia jest mega obrzydliwa !!! A na dogo siedzę bo musze oczka gdzieś w necie zmeczyć zeby jakos moc zasnac jak czlowiek dzis:roll:[/FONT]
[FONT=Georgia]A wracając do mojegoo samopoczucia to jakoś w miare się już czuje :cool3: nie liczac tego ze mam dosc FACETÓW bo sami nie wiedza czego chca a zwalala wszytskoo na LASKI to jest OK[/FONT]

Ja tam nawet ja przez monitorem siedze kilka godzin oczy mnie nie bolą. W ogóle cierpię na jakąś bezsenność :shake:. Na ogół przesypiam 4/5 godzin, a jak coś mnie obudzi(najczęściej Fredka) to już nie zasnę.
Co do facetów-wszyscy są niedorozwinięci, niektórzy ponad to mają ciężkie porażenie mózgowe. Na świecie powinny byc same baby 8) :cool1: :evil_lol:.
Chociaż mogłoby być nudno. Tak to chociaż jest o czym mysleć w nocy kiedy po raz kolejny nie mozna zasnąć :lol:.

Posted

łapeczek napisał(a):
hehe Pan goła PUPCIA jest fajny:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
dzieki mi tez sie podoba ;p
mam mnustwo tych kasli wiec jeszcze cos pokombinuje moze jutrooo:evil_lol::evil_lol:

Przystojniak z niego, nie ma co :cool3:.

Posted

Minerva napisał(a):
Ja tam nawet ja przez monitorem siedze kilka godzin oczy mnie nie bolą. W ogóle cierpię na jakąś bezsenność :shake:. Na ogół przesypiam 4/5 godzin, a jak coś mnie obudzi(najczęściej Fredka) to już nie zasnę.
Co do facetów-wszyscy są niedorozwinięci, niektórzy ponad to mają ciężkie porażenie mózgowe. Na świecie powinny byc same baby 8) :cool1: :evil_lol:.
Chociaż mogłoby być nudno. Tak to chociaż jest o czym mysleć w nocy kiedy po raz kolejny nie mozna zasnąć :lol:.

[FONT=Georgia]Ja naszczescie sie zmecze przed monitoorem tzn. oczka i potem juz zasypiam i spie jak zabita ... A jesli to nie pomaga biore sluchawfony jak dzwony do tel i slucham smetow i wtedy jakos zasypiam ale trwa to i trwa .....:roll::roll:
... Faceci to mali chlopcy w ciałach doroslych facetow :mad: Ajć czasem moze naprawde latwiej i lepiej bylo by na tym swiecie bez nich ale z drugiej strony same baby to tez nie dobrze:diabloti:
Najbardzije w nich uwielbiam ta ciagla zazdrosc o byle co :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Minerva napisał(a):
Przystojniak z niego, nie ma co :cool3:.

:diabloti:
Ajć i to jeszcze jaki :diabloti:
[FONT=Georgia]
[/FONT]

Posted

łapeczek napisał(a):
[FONT=Georgia]Ja naszczescie sie zmecze przed monitoorem tzn. oczka i potem juz zasypiam i spie jak zabita ... A jesli to nie pomaga biore sluchawfony jak dzwony do tel i slucham smetow i wtedy jakos zasypiam ale trwa to i trwa .....:roll::roll:[/FONT]
[FONT=Georgia]... Faceci to mali chlopcy w ciałach doroslych facetow :mad: Ajć czasem moze naprawde latwiej i lepiej bylo by na tym swiecie bez nich ale z drugiej strony same baby to tez nie dobrze:diabloti: [/FONT]
[FONT=Georgia]Najbardzije w nich uwielbiam ta ciagla zazdrosc o byle co :angryy::angryy::angryy:[/FONT]
:diabloti:
Ajć i to jeszcze jaki :diabloti:

Mi na sen nic nie pomaga. Muszę się przemęczyć, 1000 razy się przekręcac z boku na bok, kilka razy spaść na Cielaka z łózka, przejść się kilka razy po pokoju, sprawdzić która godzina i może wtedy zasnę :roll:

Posted

Minerva napisał(a):
Mi na sen nic nie pomaga. Muszę się przemęczyć, 1000 razy się przekręcac z boku na bok, kilka razy spaść na Cielaka z łózka, przejść się kilka razy po pokoju, sprawdzić która godzina i może wtedy zasnę :roll:
[FONT=Georgia]

No to niezly masz wieczorny rytuał przez zasnieciem:diabloti::diabloti:[/FONT]